Logo


Naslov članka: Ekstravagantna tijela: Ekstravagantni umovi - nedjelja (p)
Podnaslov:
Autor:
Saturday 23 October 2010 - 23:04:03

Ekstravagantna tijela: Ekstravagantni umovi | Medunarodni festival mentalnog zdravlja

izlozba, performansi, predstave, kino, simpozij | 20.-24.10.2010.
Pogon-Jedinstvo i Klub Mocvara, Trnjanski nasip bb

Nedjelja je poslijednji dan ovogodisnjeg izdanja festivala Ekstravagantna tijela. U pogonu Jedinstvo i klubu Mocvara ocekuje vas nastavak konferencije panelima "Ludovanje u umjetnosti" i "Ekstravagantni umovi" (u 12 h), izlozba (od 12 h) te filmski program (14 - 19 h). Prijateljski cemo citati Satana Panonskog u 18 h, nakon cega slijedi predstava "Necu vise biti zarobljen u sebe"
Dada Jihada (20 h) i party u Mocvari gdje nas dolazi zabavaljati misteriozni DJ iznenadenja.
Radio SC eter od 18 h ustupa Adiju Hasanbasicu radioterapijskom projektu Glas ludila u eteru dok je treci program Hrvatskog radija u emisiji "Znaci vremena" u 22:30 h posvecen temi neuroze i biotehnologije.

Na konferenciji u nedjelju sudjeluju Tihana Maravic (HR/IT), Dubravka Stijacic (HR), Paul Murray (UK/RS), Mario Kovac (HR), Udruga za samozastupanje (HR), Jelena Calis (HR) i Jelena Dukaric (HR). Ulaz na konferenciju je slobodan, kao i ulaz na izlozbu, filmski program i prijateljsko citanje Satana Panonskog u izvedbi Bojana Gagica i Dragomira Krizica. Ulaz na predstavu u 20 h je 40 kn (20 kn studenti); karte prodajemo u Booksi i u pogonu Jedinstvo od 14 h, a mogu se i rezervirati na kontejner@kontejner.org.

Bogat program poslijednjeg dana festivala pruza vam zaista jedinstvenu mogucnost da iz posve razlicitih perspektiva promotrite Aspergerov sindrom, autizam, svetu ludu kao performera, punk, poeziju i mitologiju ravnica bez konja i snasa ravno iz pisama Satana Panonskog.


Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.9773 )