Logo


Naslov članka: CineStar otvara sedmi multipleks u Osijeku! (p)
Podnaslov:
Autor:
Monday 29 March 2010 - 23:54:24

CINESTAR OTVARA SEDMI MULTIPLEKS
U SKLOPU TRGOVAČKOG CENTRA PORTANOVA OSIJEK !

U ožujku 2011. godine očekuje se otvorenje sedmog multipleksa CineStar – CineStar Osijek. CineStar Osijek nalazit će se u sklopu velikog shopping centra PORTANOVA. Radi se o potpuno novom i najuzbudljivijem trgovačkom odredištu u Osijeku koji se nalazi svega pet minuta vožnje od glavnog osječkog trga. U Portanovi buduće posjetitelje očekivat će dva kata dućana koji sadrže više od 100 brandova i veliki hipermarket. Uz raznoliku ponudu trgovačkih subjekata koja uključuje modu, zdravlje i ljepotu, obuću, modne dodatke, elektroniku, zabavu i sport (casino, bowling centar), budućim posjetiteljima svakako će najzanimljiviji biti upravo CineStar Osijek.

CineStar Osijek prostirat će se na 2500 četvornih metara s 9 kino dvorana ukupnog kapaciteta 1500 sjedala. Bit će to u potpunosti digitalno kino opremljeno digitalnim projektorima najnovije generacije tvrtke Christie koje uključuje čak četiri 3D dvorane. Novi multipleks tvrtka Blitz-CineStar realizirat će u suradnji s tvrtkom Amplitudo d.o.o. iz Osijeka, vlasnikom trgovačkog centra Portanova u sklopu kojeg se nalazi CineStar Osijek.

Sve dvorane CineStara Osijek bit će opremljene prema CineStarovim Premium standardima, što podrazumijeva „wall to wall“ filmska platna, Dolby Digital Ex (6+1) i DTS vrhunske zvučne sustave te amfiteatarski raspored sjedala poznatog svjetskog proizvođača Quinette. Popularna sjedala za parove „Love seats“ sačinjavat će dvadeset posto od ukupnog broja sjedala u pojedinoj dvorani.

Prostor multipleksa također će obuhvaćati prostrani lobby u kojem će se nalaziti blagajne za kupovinu kino ulaznica te s raznovrsnom ponudom kokica, grickalica, slastica i pića. Posebna pažnja bit će posvećena i osobama s invaliditetom kojima će se omogućiti olakšan pristup i posebna mjesta u većini dvorana.

CineStar će u novom osječkom multipleksu svim posjetiteljima darovati neograničeni besplatni parking. Uz uobičajenu kupovinu ulaznica na blagajnama multipleksa, bit će moguće kupovati i rezervirati ulaznice putem Interneta (www.blitz-cinestar.hr) te kupovati i preuzimati već kupljene ulaznice na Cinematima (automatima za izdavanje kino ulaznica).


Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.8141 )