Logo


Naslov članka: Novo rješenje za Varšavsku! (p)
Podnaslov:
Autor:
Saturday 06 March 2010 - 14:53:23

Zagreb, 04. ozujka 2009.

JELAVIC DANAS IPAK IZDAO NOVO RJESENJE ZA VARSAVSKU

Jelavic nekompetentan ili prezainteresiran?

Procelnik Gradskog ureda za graditeljstvo, Davor Jelavic, je 23. veljace 2010. u vise medija izjavio kako Tehnika unatoc Rjesenju Ministarstva od 22. veljace (u privitku) kojim se uvazavaju zalbe stanara Varsavske moze nastaviti sa zauzimanjem javno - prometne povrsine u pjesackom dijelu Varsavske ulice. Procelnik je istog dana izjavio i kako Grad Zagreb nije duzan izdati novo Rjesenje na koje se stanari Varsavske mogu ponovno zaliti Ministarstvu.

Procelnik Jelavic je danas sam sebe dematirao i u privitku mozete naci upravo takvo novo Rjesenje potpisano od procelnika Jelavica i poslano danas stanarina Varsavske na koje se oni opet mogu zaliti u roku od 15 dana. Time se zauzimanje javno - prometne povrsine odgadja na barem jos 2 tjedna sto cemo iskoristiti za nove prosvjedne i pravne aktivnosti kako bi zaustavili unistavanje pjesacke zone u Varsavskoj ulici.

Pitamo se nakon ovakvih izjava i postupaka procelnika Jelavica da li je nekompetentan za posao koji obavlja ili prezainteresiran da se projek Hoto grupe sto prije nastavi. U svrhu razjasnjenja te dileme, procelnik Jelavic bi trebao objasniti javnosti o cemu je danas prijepodne u svom uredu razgovarao s Tomislavom Horvatincicem.

***
Kopije rjesenja mozete naci na sljedecim linkovima:

1. Rjesenje Ministarstva zastite okolisa, prostornog uredjenja i graditeljstva:
http://boo.mi2.hr/~tom/PravoNaGrad/rjesenje_MZOPUG_Varsavska.pdf

2. Rjesenje procelnika Gradskog ureda za graditeljstvo:
http://boo.mi2.hr/~tom/PravoNaGrad/rjesenje_Jelavic_Varsavska.pdf


Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.7960 )