Logo


Naslov članka: Besplatan download novog singla Boba Dylana! (p)
Podnaslov:
Autor:
Monday 30 March 2009 - 23:52:51

Besplatan download novog singla Boba Dylana:
"Beyond Here Lies Nothin" na
http://www.vecernji.hr/showbiz/glazba/3267606/index.doNovi singl Boba Dylana "Beyond Here Lies Nothin" exkluzivno downloadajte na http://www.vecernji.hr/showbiz/glazba/3267606/index.do

Pjesmu možete besplatno skinuti od danas pa do sutra, 31. ožujka, do 6 sati ujutro!

Singl će biti jedan od deset novih pjesama na Dylanovom nadolazećem albumu nadolazećeg albuma Boba Dylana „Together Through Life“ (Columbia Records/Menart) koji izlazi izlazi 28. travnja!

Bit će to 46 izdanje Boba Dylana , pjesme su snimljene krajem prošle godine i to nakon što je nastala pjesma „Life Is Hard“ za nadolazeći film redatelja Olivera Dahana! Album je producirao Bob Dylan i to opet pod pseudonimom Jack Frost.

Album će izići i u deluxe verziji.

Izdanje uz standardni CD nudi i DVD na kojem je objavljen intervju s Royem Silverom, prvim menagerom Boba Dylana. Intervju je obogaćen i audio verzijom demo snimke „Blowin' In The Wind“.

Na CD-u je i radijska emisija Boba Dylana „Friends and Neighbors“ u kojoj je Dylan DJ i svira eklektički izabrane pjesme.

Album će biti dostupan i na vinilu uz koji će biti upakiran i CD!

Bob Dylan je 2006. godine izdao studijski album „Modern Times“ koji je prodan u više od 2.3 milijuna primjeraka, a nagrađen je i s dvije nagrade Grammy! Album je postao njegov najprodavaniji album u zadnjih desetak godina, a popeo se na #1 u Americi i to prvi puta nakon 30 godina!

U posljednjih pet godina prodao je ukupno 15 milijuna albuma, a posljednja tri albuma uvrštena su među najbolje u njegovoj karijeri!

Prošle godine se listi impresivnih nagrada pridružila i Pulitzerova nagrada. Uručena mu je zbog značajnog utjecaja na popularnu glazbu i američku kulturu, jakih stihova i izvanredne poetske moći!

Na Dylanovoj internetskoj stranici pročitajte i intervju koji je s njim imao čast napraviti Bill Flanagan.Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.5663 )