Logo


Naslov članka: Moram Vam Reći: LOLLOBRIGIDA NE ŽELI BITI PRISILNO KONTROVERZNA - DEMANTIJ (P)
Podnaslov:
Autor:
Monday 15 October 2007 - 20:38:39

Poštovani,
molimo Vas da primite i proslijedite DEMANTIJ slijedom netočnih informacija navedenih u člancima Jutarnjeg Lista, Metro Expressa i 24 sata, vezanih za izjave frontgerle Ide Prester i djelovanje prvakinja domaćeg pop Up&Undergrounda, zagrebačke electro pop grupe
LOLLOBRIGIDA
(DOP Records/Menart)
Prenosimo reakciju Ide Prester vezano za objavljene tekstove:

"U textu u Jutarnjem, kao i 24 sata hrpa je netočnih informacija i krivih navoda, očito potaknutih unaprijed smišljenom temom. Nikad nisam rekla da nitko neće prikazati nas spot s transvestitom, pogotovo nikad nisam rekla da smo mi takvo društvo - to jednostavno nije istina! Naši spotovi, kao i spotovi svih ostalih glazbenika, ne prikazuju se iz jednostavnog razloga - već nekoliko godina ne postoji niti jedna glazbena emisija na hrvatskim televizijama s nacionalnom koncesijom (HTV, RTL, Nova) koja prikazuje spotove. Spot "Bubblegum boy", kao i "Moj dečko je gay" u više su se navrata (u dijelovima) prikazali i na HTV-u (Špica) i na Novoj TV (Red Carpet) i na RTL-u (Explosive), te nikad, NIKAD nije bilo nikakvih kontroverzi oko bilo kojeg od njih. Hrvatsko društvo je uistinu već suviše zrelo da scena poljupca dvije djevojke, kao i snimka travestita publici može biti šokantna. Oštro demantiram navode novinarke, moje izjave naprosto su izmišljene!"

ALI ONO ŠTO JE ISTINA JEST PODATAK DA SU DJEVOJKE U PROCESU MASTERIRANJA I ZAVRŠAVANJA SNIMANJA DRUGOG STUDIJSKOG ALBUMA KOJIM ĆE NAKON DEBIJA "CARTOON EXPLOSION" IZ 2005. U SURADNJI SA SVOJOM MATIČNOM DISKOGRAFSKOM KUĆOM DOP RECORDS I SUIZDAVAČIMA MENARTOM NASTAVITI UVESELJAVATI UČMALU DOMAĆU POP SCENU!!!

SLUŽBENE WWW STRANICE:
www.lollobrigida-girls.com

MY SPACE:
www.myspace.com/vislollobrigida


Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.3113 )