Logo


Naslov članka: Moram Vam Reći: Prigovor T-Comu za nekvalitetnu uslugu Max-TV-a
Podnaslov:
Autor:
Friday 27 April 2007 - 14:22:56

Dobili smo nekoliko puta e-mail s porukom gospodina Ivice Šituma o njegovim iskustvima s Max-TV-em i, uz njegovo ljubazno dopuštenje, odlučili s nekoliko korekcija objaviti njegov Prigovor T-Comu za nekvalitetnu uslugu Max-TV-a na našoj web stranici

Cijenjeni!
Evo već skoro godinu dana koristim vaš Max-TV i želio bih s vama malo podijeliti svoje duševne boli i noćne more. Naime, vaša usluga je sve samo ne usluga. Uslugu ste valjda htjeli napraviti mojoj bivšoj ženi da me vrag što prije odnese jer pretpostavljam da su to njene intimne misli. Ne znam samo što sam to vama učinio da me tako kažnjavate. Max-TV. Prevara stoljeća koju ja iz mjeseca u mjesec uredno plaćam jer sam vezan ugovorom. Ako prekinem taj ugovor onda plaćam cca 1500,00 kn (ne znam zašto) a uredno sam platio i uređaj (koji je po riječima operatera još u fazi testiranja) i instalaciju tog jako lošeg uređaja.

Malo o uređaju. Brzina mu je otprilike kao prvom računalu koji je napravljen, a uvelike podsjeća na usporenu snimku golova samo što je ovaj vaš 10-tak puta sporiji. Taman kad učita program i čovik se fino namjesti da pogleda tv nakon naporna dana, a ono slika sleđena. Nazoveš operatera na broj 08009000 i on ti kaže da je kod njih sve u redu i da uređaj resetiraš tako da ga isključiš iz struje. Nakon što se isključi, moraš pričekati nekih bijednih 15-tak minuta i opet imaš sliku te se, sav sretan k'o mali prasac, ponovno zavališ u fotelju i pokušaš shvatiti radnju filma jer je već prošlo nekih 20 min. Ako imaš sreće, to će se desiti samo jednom u toku večeri, a ako nemaš, kao ja, onda će ti se to desiti najmanje 5 puta tokom večeri.

Sreća, Max-TV ima videoteku na kojoj možeš pogledati sve one stare i dosadne filmove koji su na TV-u reprizirani po 10-ak puta. Uz to što im je cijena veća nego u videoteci (10,12,15 kn), na svakom drugom filmu slika se zamrzne te moraš prebaciti na TV pa se onda opet vratiti u videoteku da bi nastavio gledati započeto, a svako prekidanje i ponovno učitavanje oduzme svega nekih bijednih 10-tak min. Imate filmove na svu sreću koje moraš prekidati samo 20 puta, ali to i nije loše, jer na kraju ispadne cjelovečernji film od 20-24 sata. Omjer filmova u videoteci je 10 naprema 1 u korist pornića (15 kn) i to je raj za bogate drkadžije s jakim živcima. Unaprijed se ispričavam svima jer sam sad totalno pošizio. Ako ima gramatičkih pogrešaka, cijenjena gospodo, baš me briga. Živci su mi otišli od vašeg usranog Max-tv-a, a sve to uredno plaćam iz mjeseca u mjesec jer sam vezan ugovorom koji mene obavezuje da ga plaćam, a vas obavezuje da ga naplaćujete bez obzira koliko bio loš.

Pri zadnjem javljanju operateru (prije pola sata) veli mi da mogu putem maila poslati prigovor i to su sva moja prava u ugovoru koji, ako prekinem, moram platiti. Znači, u govnima sam svakako. Slobode su mi ograničene jer je ugovor pisan na moju štetu. Ostaju mi samo slobode govora. E pa to mogu iskoristiti na slijedeći način. U svom adresaru imam preko 200 mail adresa, pa ću ovaj mail poslati svima znanim i neznanim te ih zamoliti (ako hoće da im i dalje šaljem one smiješne mailove) da ovaj prigovor proslijede svima znanim i neznanim. Pa će i ti znani i neznani to proslijediti svima znanim i neznanim pa će svi ti znani i neznani skužiti da je taj Max-TV jedno obično govno umotano u reklamni celofan za jednu kunu (uređaj koji ne valja platiš u stvari 300 i nešto kuna). Koristeći i dalje svoju slobodu govora, a nemoćan da bilo šta drugo napravim, mogu jedino citirati Šešelja u Haškom postupku i to vam poručiti.

Sad kad sam malo olakšao dušu, idem resetirati vaš uređaj po osmi put danas ili ću izabrati film iz vaše bogate naftalinske videoteke pa se sa njim natezati do kasno u noć. Nadam se da mi ne zamjerate na slobodi govora i na onom "[beep]n vam" jer vi mene [beep]te iz dana u dan i ja vam to uredno plaćam.

S poštovanjem Ivica Šitum (adresa i podaci poznata redakciji F.I.L.M.-a)


Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.2544 )