Logo


Naslov članka: Hladno pivo: Knjiga žalbe (CD)
Podnaslov:
Autor:
Friday 09 March 2007 - 23:15:24

____ HLADNO PIVO ___ KNJIGA ŽALBE ____
15.3.2007.


Fotografije: Mare Milin
Styling: Wulfsport
Make up: %
Dizajn covera: Nukleus
Izrada covera: i.t. graf
Autor, aranžman i produkcija: Hladno pivo, Hladno pivo, Denyken
Mastering by Brad Blackwood (Memphis, Tenesee)
Izdavač: Menart / Gajba records
Datum izlaska albuma: 15. ožujka 2007.www.hladnopivo.hr

Priča o novom albumu Hladnog piva započela je puštanjem singla “Sreća” u radijski eter dva mjeseca prije izlaska albuma, koji je, iako je izazvao određene kontroverze i forumske debate, u kratkom vremenu zasjeo na visoke pozicije hrvatskih radijskih top lista i postao ultimativni power play.

Uskoro izlazi najiščekivaniji album Hladnog Piva “Knjiga žalbe”, pune četiri godine nakon izlaska posljednjeg albuma “Šamar”. Napokon je jasno na što je upućivala print/radio/banner i TV teaser kampanja prije izlaska albuma “UPIŠITE SE U KNJIGU ŽALBE 15.3.07” koja je plasirana 10 dana prije objave naziva albuma.

Album je stvaran na nekoliko lokacija, od Like prošlog ljeta, do neizbježnog Strmca pored Samobora, gdje je Danyken, doveo miks albuma do savršenstva. Po prvi put mastering za album Hladnog piva napravljen je u Americi, Memphis, Tennessee, točnije potpisuje ga Brad Blackwood , poznat po suradnji sa teksaškim rockerima ZZ Top, prvacima americane Calexicom i gothick rock senzacijom Evanescence, što je rezultiralo impresivnim finalnim zvukom albuma.

Tematski se album nastavlja na već uspostavljene obrasce Miletove škole antikonzumerizma, opore ljubavi i socijalne osjetljivosti. Kuriozitet novoga albuma je tisak limitiranog bogato opremljenog albuma u posebnom kožnom omotu, sa knjižicom od 46 stranica u 7500 primjeraka!! Nakon što se ista tiraža proda, album u tako ekskluzivnom izdanju neće biti nanovo tiskan – već samo jednom.

EKSKLUZIVNA PONOĆNA PRODAJA, PROMOCIJA I POTPISIVANJE ALBUMA
na sam dan izlaska albuma, 15.3.07., u 00.01 sat (sa srijede 14.3. na četvrtak 15.3.)
u PROFIL MEGASTOREU, Bogovićeva 7 !!


Tom prilikom po prvi put PROFIL MEGASTORE otvorit će vrata u ponoć za svoje kupce i sve (ne)vjerne fanova HLADNOG PIVA !!

Kupite album po posebnoj cijeni i družite se s bendom !!

Očekuju vas ugodna iznenađenja!Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.2339 )