Logo


Naslov članka: Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
Podnaslov:
Autor:
Saturday 17 March 2012 - 22:04:02

IETM Zagreb: 25. - 28. 10. 2012.


IETM Zagreb objavljuje poziv za sudjelovanje u izvedbenom programu plenarnog skupa mree IETM, koji će se održati od 25. do 28. listopada 2012. u Zagrebu.

IETM (International Network for Contemporary Performing Art) – http://www.ietm.org/ - je krovna udruga sa sjedištem u Bruxellesu koja okuplja preko 400 članica iz 45 zemalja i smatra se najznačajnijom i najbrojnijom mrežom organizacija i institucija iz područja izvedbenih umjetnosti u Europi.

Organizacijski odbor IETM-Zagreb čine: Eurokaz, Domino (festivali Perforacije i Queer Zagreb), POGON - Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade, SC Kultura promjene / Teatar &TD, Hrvatski institut za pokret i ples/Plesni centar Zagreb, Drugo more (Rijeka).

Pozivamo domaće umjetnike da predlože kazališne i plesne predstave u hrvatskoj produkciji i koprodukciji. Prednost imaju recentne nezavisne produkcije s naglaskom na umjetničkoj inovaciji i istraživanju.

Molimo sve zainteresirane da do 15. travnja 2012. godine dostave svoje prijedloge i radove na dolje navedenu adresu. Razmatrat će se već izvedene predstave i one čija će premijera biti najkasnije do 15. lipnja 2012.

Prijava treba sadržavati:
● Ispunjenu prijavnicu
● Životopis autora (do 1800 znakova)
● Video dokumentaciju umjetnika (link na vimeo/ youtube ili slično).
● Kritike (izbor do 5 kritika)
● Tehničke potrebe (tehnička lista treba sadržavati plan rada, prostorni plan, rasvjetni plan)


Ispunjenu prijavnicu (link za download) poslati na mail adresu: ietm-zagreb@perforacije.org, a svu ostalu potrebnu dokumentaciju poštom na sljedeću adresu:

Domino (za natječaj IETM Zagreb 2012)
Kranjčevićeva 11,
10000 Zagreb

O rezultatima poziva će odabrani umjetnici biti obaviješteni do 30. lipnja 2012. godine.
Više o festivalu Perforacije saznajte na službenim stranicama festivala: http://www.perforacije.org/ , također i o zadnjem festivalskom izdanju koje se prije nekoliko tjedana odigralo u Brestu u Francuskoj! (LINK http://www.perforacije.org/?p=1255 ).
Perforacije su program udruge Domino, koja tijekom ožujka upravo predstavlja svoja nova izdanja u sklopu niza događaja: Domino efekt: pometimo ožujak knjigom (LINK http://www.queerzagreb.org/?p=955 )


Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.13858 )