Logo


Naslov članka: RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
Podnaslov:
Autor:
Wednesday 14 March 2012 - 23:09:24

ROCKLIVE FESTIVAL
- 17. i 18.8. 2012. -

ROCKLIVE Festival mijenja termin, uvodi novi način izbora demo bendova, te poseban „Party zone“ stage.

Iako prvotno najavljen za početak rujna, RockLive festival ove će se godine održati sredinom mjeseca kolovoza i to 17. i 18.8.2012.Osim novog termina, u sam koncept festivala uvedeni su neki noviteti. Tako je za početak u pitanju novi izbor demo bendova za nastup na RockLive Festivalu. Za razliku od klasičnog izbora putem glasovanja na internetu, RockLive Festival će bendove birati putem live svirki. Natjecateljske večeri održati će se u Zagrebu (24.5. - Klub Hard Place), Rijeci (8.6. - Klub Place) i u Osijeku (23.6. - Klub Medium). Svi zainteresirani bendovi svoje prijave mogu slati na demo@rocklive.hr zaključno s 30. travnjem. U prijavi je potrebno napisati ime benda, natjecateljski grad za koji se bend prijavljuje, te youtube ili soundcloud link putem kojeg se mogu preslušati pjesme benda koji se prijavljuje.

Osim novog sustava natjecanja za demo bendove, tu je i „PARTY ZONE“, šator u kojem će se svakog dana nakon glazbenog programa na glavnoj pozornici, održati ludi after party do jutarnjih sati.

Osim toga, posjetiteljima će na raspolaganju biti „BASSBEAT ZONE“ s izborom d'n'b/dubstep/hiphop/r'n'b glazbe, besplatan kamp, bogata gastronomska ponuda, te niz dodatnih sadržaja koji će tek biti objavljeni.

http://www.fest.rocklive.hr/Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.13837 )