Logo


Naslov članka: Snimanje cjelovečernjeg igranog omnibusa 'Zagrebačke priče 2 - ljubav' u režiji Sare Hribar (p)
Podnaslov:
Autor:
Friday 09 March 2012 - 23:22:23

U ponedjeljak se u Zagrebu nastavilo snimanje cjelovečernjeg igranog omnibusa 'Zagrebačke priče 2 - ljubav'. Segment se snima pod radnim nazivom "Al' tata ti me voliš", u produkciji Propeler filma, a po scenariju i u režiji Sare Hribar.

Riječ je o romantičnoj drami u kojoj se pojavljuju redom mladi i afirmirani hrvatski glumci; Dijana Vidušin, Stjepan Perić, Jadranka Đokić, Frano Mašković, Marija Tadić, Ivan Glowatzky, Mislav Čavajda, Borko Perić i drugi.Redateljica, Sara Hribar ( 25):
" Film nastaje u montaži, i sve tople riječi koje izgovorimo tokom snimanja obično brzo požalimo. Jedino što mogu reći sa sigurnošću jest da imamo glumačku reprezentaciju iz snova, i da se osjećam kao najsretnija redateljica na svijetu. Radim sa svojim najdražim ljudima, koji su ujedno i vrhunski glumci, direktori fotografije, producenti itd. O svemu drugome razmišljat ću kasnije. Trenutno sam samo zahvalna na prilici da ispričamo tu jednu malu priču o mladom bračnom paru koji se bori sa svim izazovima suvremene rutine i nametnutih klišeja o obiteljskoj sreći. "

Uz odrasle glumce, u filmu se pojavljuju i izvrsna -djeca glumci, dok glavnu dječju ulogu nosi izuzetno talentirana djevojčica Nika Trenc Sato.
Premijera filma planirana je na nadolazećem Pula Film Festivalu.
Direktor fotografije je Vjekoslav Skledar, a producenti filma su Boris T. Matić i Lana Ujdur.


http://www.propelerfilm.com/


Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.13798 )