Logo


Naslov članka: FILM: SVE ZA LOVU, komedija / krimić / akcija by Robert Jukić
Podnaslov:
Autor:
Monday 06 February 2012 - 11:58:27Tipična američka akcijska kriminalistička komedija nastala u novokomponiranom Hollywoodu koja je u svojim nastojanjima zabave i šarma stala na pola puta. Autori se nisu mogli odlučiti da li da snimaju komediju, krimić ili akciju, tako da je konačni rezultat prosječan film bez prave atmosfere i profiliranih likova.

Zgodna prodavačica intimne ženske odjeće Stephanie Plum (Katherine Heigl) ostane bez posla i jedina šansa za novo zaposlenje je nagrada za uhvaćene odbjegle tipove koji su dužni jamčevinu. Prvi slučaj je policajac optužen za ubojstvo sitnog dilera, a čista slučajnost je što je taj policajac i bivši Stephanin dečko iz srednje škole koji ju je razdjevičio, a onda je onako muški bezobzirno napustio. Osvetoljubiva Stephanie s užitkom kreće u lov na njoj još uvijek privlačnog tipa koji je možda i nevin u toj zavrzlami…

Kriminalistički zaplet i rasplet nije na zahtjevnoj razini, a na kraju se sve prejednostavno, gotovo amaterski posloži. Najefektnija scena, kada joj njezin rival iz agencije za pronalaženje bjegunaca dužnih jamčevine ukrade ključeve auta kako bi se njime odvezao, a onda auto zbog podmetnute bombe eksplodira, nije dovoljna za višu ocjenu za ovaj uradak.


Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.13530 )