Logo


Naslov članka: 'To Whom It May Concern' gostuje u Ljubljani (p)
Podnaslov:
Autor:
Tuesday 31 January 2012 - 00:31:38

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da će se predstava ''To Whom It May Concern?'' ponovno izvesti 31. siječnja 2012. u centru za kulturu 'Kulturni center Španski borci', u Ljubljani s početkom u 20 h. Predstava je nastala u koprodukciji Hrvatskog instituta za pokret i ples/ Tjedan suvremonog plesa (HR) i Flote (Slovenija).

Koreografiju potpisuju Rosana Hribar i Gregor Luštek, a plešu : Kaja Janjić, Nataša Jurišić, Katja Legin, Jana Menger, Nino Bokan, Rosana Hribar i Gregor Luštek.Plesači i koreografi, Rosana Hribar i Gregor Luštek, u svom se ‘pokretnom istraživanju’, ''To whom it may concern'' bave temeljnim pitanjima prikazivanja, razumijevanja i promišljanja umjetnosti danas. U njihovom je fokusu temeljni paradoks suvremene pozicije ‘prihvaćanja’ umjetničkih sadržaja i ‘slanja’ individualnih formi, posebno krhkih kad je riječ o ‘fluidnoj’ umjetničkoj disciplini poput suvremenog plesa.

Predstava je nastala uz potporu Ministarstva za kulturu Republike Slovenije, Mestne občine Ljubljana, EU – Programa Kultura, Europske kulturne fondacije.


Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.13487 )