Logo


Naslov članka: Filharmonijski bal u Lisinskom 29. prosinca 2011. (p)
Podnaslov:
Autor:
Wednesday 14 December 2011 - 23:03:26

Kao nekad u zlatnome Beču, podignite čašu pjenušavog šampanjca i nazdravite dolasku Nove 2012. godine - u četvrtak 29.12. u 20 sati u dvorani Lisinski na Filharmonijskom balu Zagrebačke filharmonije!

Požurite po svoje ulaznice i osvojite vrijedne nagrade: 5.000 kuna na go! kartici Zagrebačke banke, notebook BCC services, autobusnu turu za 2 osobe po izboru (Toskana, Pariz, Provansa) Atlas Airtoursa, policu autoosiguranja i autokasko Kvarner Vienna Insurance Group, godišnje pretplate Večernjeg lista i Nacionala, karton vrhunskog jubilarnog vina Stolačkih podruma i 2 pretplate po izboru Zagrebačke filharmonije!Orkestrom Zagrebačke filharmonije ravnat će jedan od "bez sumnje najsjajnijih promicatelja glazbe obitelji Strauss danas" (Gramophone, London) - slavni bečki maestro Peter Guth. Poznati dirigent i violinist već više od trideset godina u Beču vodi vlastiti Strauss festivalski orkestar, a njegove izvedbe i snimke glazbe obitelji Strauss proslavile su ga širom svijeta od Europe do Japana. Redovito surađuje s mnogim slavnim orkestrima od Kraljevske londonske filharmonije do NHK tokijskog simfonijskog orkestra, a za velike zasluge u glazbi godine 2006. odlikovan je Zlatnim odličjem Grada Beča.

Koncert se održava u sklopu Dana Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, a iz Zagrebačke filharmonije pozivaju da što prije osigurate svoje ulaznice na blagajni Zagrebačke filharmonije u dvorani Lisinski ili na www.ulaznice.hr, jer do 16. prosinca možete iskoristiti niže cijene od 170 i 220 kuna.

Uživajte u glazbi dinastije Strauss, zaplešite novogodišnji ples nakon koncerta uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije i doživite "bezbroj novogodišnjih glazbenih doživljaja" - Samo na Filharmonijskom balu Zagrebačke filharmonije!


Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.13171 )