Logo


Naslov članka: HLADNO PIVO predgrupa MJUZIKLU - Tvornica - Mali pogon - 12.12.2011. (p)
Podnaslov:
Autor:
Friday 09 December 2011 - 19:23:07

MJUZIKL
HLADNO PIVO
Tvornica - Mali Pogon - 12.12.2011.
NEVJEROJATNA VIJEST
Iako mnogima vijest da će veliko HLADNO PIVO nastupiti kao predgrupa malom, mladom i nepoznatom bendu MJUZIKL i dalje zvuči potpuno nevjerojatno - zaista je tako. Za samo nekoliko dana, u ponedjeljak 12.12.2011. u Malom pogonu Tvornice, publiku će u ulozi predgrupe, nakon tko zna koliko godina, zagrijavati HLADNO PIVO, da bi nakon njih na pozornicu izašao zagrebački punk trio MJUZIKL. Dečki iz Mjuzikla tom će prilikom promovirati svoj prvi singl i videospot Chunky Funky, a prvih sto posjetitelja koji uđu u Mali pogon Tvornice isti će dobiti u obliku nosača zvuka.

SAMO ZA TAJ OSJEĆAJ
Nastup Hladnog piva ispred Mjzikla je iznimno hrabra i velikodušna gesta slavnog sastava koji će, nakon što se prijavio na natječaj koji su raspisali dečki iz Mjuzikla i nakon što su ih ovi izabrali za predgrupu, posao uvodnog benda odraditi nedvojbeno žestoko, ponosno se

prisjećajući dana kad su oni kao mladi pankeri svirali kao predgrupa po svakojakim rupama za gajbu pive. I ovoga će puta tako njihova nagrada i naknada za svirku u Tvornici biti - gajba pive! Svi koji nakon dugo godina žele ponovno vidjeti i čuti HLADNO PIVO na maloj pozornici u intimnoj atmosferi kluba i za male pare, za to imaju priliku u ponedjeljak, 12.12.2011.

IZJAVA MJUZIKL
"Konkurencija je bila žestoka i odabir nije bio lagan, no nakon iznenađenja da su se oni uopće prijavili nismo mogli odoljeti da ih ne izaberemo. Preslušavajući nekoliko puta poslane glazbene uradke i pregledavajući pristigli press materijal odabrali smo bend za koji vjerujemo da može dobro zagrijati publiku i pripremiti ju za našu dozu čiste nepatvorene energije" kažu iz Mjuzikla. "Zato pozivamo svu nabrijanu škvadru da 12. prosinca u 21 sat dođu u Tvornicu na punk veselicu i promociju našeg prvog singla i spota Chunky Funky. Svim bendovima, baš svima koji su se javili, zahvaljujemo na pozitivnoj vibri i želji da nam pomognu!" poručuju Luka, Vili i Ivan.

http://mjuziklband.com/
http://www.facebook.com/vis.mjuzikl

IZJAVA HLADNO PIVO
"Za predgrupu Mjuziklu smo se prijavili iz čiste zajebancije i želje da pomognemo dečkima u plaćanju kazne zbog remećenja javnog reda i mira, tu smo solidarni, naime i mi volimo remetiti javni red i mir, uspješno to radimo preko dvadeset let... Osim toga, Mjuzikl je jedini od svih bendova koji su se javili na naš natječaj za Arenu poslao paket gdje se nalazila gumena replika jednog, uglavnom odjećom pokrivenog, ljudskog organa i samim tim bio u užoj konkurenciji bendova za nastup, da ne pričam o svađi kome će od nas pripasti paket. A još kad smo ih čuli i vidjeli dileme nije bilo. Isto tako, ovo nam je odlična prilika da se malo odmaknemo od "Svijeta glamura" u koji smo upali skupa s cijelom nam lijepom državom i da malo zapržimo u malom prostoru bez nekih posebnih priprema... Hmm i nismo nikada svirali u tom Malom pogonu Tvornice, a i ponuđena gajba pive nije za baciti".


Ulaznice nabavite u:
- Rockmark - Berislavićeva 13
- Aquarius Music Shop - Varšavska 13
- Dirty Old Shop - Tratinska 22

Cijena ulaznica:
- u pretprodaji - 40 kuna
- na dan koncerta, blagajna Tvornice - 50 kuna


Više o svemu pročitajte na:
[www.muzika.hr]Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.13141 )