Logo


Naslov članka: OI! The Night w/ STAGE BOTTLES + tribina 'Antifašizam i policijska represija'... (p)
Podnaslov:
Autor:
Tuesday 18 October 2011 - 22:19:02

Petak 21.10.2011 OI! The Night w/ STAGE BOTTLES + tribina "Antifašizam i policijska represija", projekcija filma @ AKC ATTACK

.. Gomila fanova unutar punk i skinhead subkulture, himnični oi!, te snažan antifa stav dovode ih po drugi put u Mediku. Prije tri godine u Pierottijevoj ulici je bio skvot, a danas je Klub Attack. Stage Bottles su poput nas - sometimes antisocial but always antifascist!...


PETAK 21.10.2011, Pierottijeva 11, Zagreb
Autonomni kulturni centar Attack! vas poziva na događanje:


@ Klub Attack - OI! THE NIGHT
VRATA 22h, KONCERT 23h

Upad s rezervacijom 35 kuna, bez rezervacije 45 kuna. Za rezervaciju pošaljite e-mail do ponoći 20.10. na klubattack@gmail.com sa subjectom "Stage Bottles" zajedno sa vašim imenom i prezimenom.
STAGE BOTTLES (Njemačka)
http://www.stagebottles.de/
Legendarni street punkeri iz Frankfurta, Stage Bottles, osnovani su 1993. godine. Već duže vrijeme slove za jedan od najaktivnijih nemačkih punk-rock bendova. Na glasu su kao jedno od lidera antifa skinhead scene, a za uzore navode Angelic Upstarts, The Oppressed, Blaggers i slične bendove. Iza sebe imaju godine iskustva i brojne koncerte od kojih izdvajaju turneje po Rusiji i Kanadi a redovni su učesnici i najvećih punk festivala poput "Rebellion" u Blackpoolu odnosno "Punk & Disorderly" u Berlinu. Dolaze u sklopu turneje kojom promoviraju šesti studijski album ''Power For Revenge''.
Gomila fanova unutar punk i skinhead subkulture, himnični oi!, te snažan antifa stav dovode ih po drugi put u Mediku. Prije tri godine u Pierottijevoj ulici je bio skvot, a danas je Klub Attack. Stage Bottles su poput nas - sometimes antisocial but always antifascist!

OI! FRONT (Hrvatska)
http://www.myspace.com/oifront
Mladi, perspektivni i omiljeni lokalni skinheadi. Trendovi prolaze, a ova četiri momka gaje ljubav prema klasičnom oi! punk soundu.

DJ DJIN DREAD (Zagreb)
Za kvalitetu zraka zadužili smo DJ DJIN DREAD-a koji dolazi sa selekcijom hitova u rasponu od skinhead reggaea do combat ska punka preko klasičnog punk i oi! Repertoara.


@ Infoshop Knjižnica Pipilota – Tribina: "Antifašizam i policijska represija"
OD 18h, ULAZ BESPLATAN (donacije dobrodošle)


Da ne izgubimo nabijenost pred koncert Stage Bottles-a, Udruga Mladih Antifašista Grada Zagreba ( http://www.mladi-antifasisti.hr/ ) poziva vas na tribinu radnog naziva "Antifašizam i policijska represija", uz projekciju filma o Carlosu Javieru Palominu, mladiću ubijenom u Madridu od strane neonacista, dok je išao na antirasističke prosvjede.

STAGE BOTTLES - Russia, live in Geneve 2011:
http://www.youtube.com/watch?v=myemDYce42o&feature=relatedAutor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.12706 )