Logo


Naslov članka: RADIO LUKSEMBURG predstavlja spot za pjesmu 'Ako nemam te' (p)
Podnaslov:
Autor:
Friday 05 August 2011 - 13:27:29

Radio Luksemburg je, sudeći prema reakcijama kritičara, publike te radijskih glazbenih urednika diljem Hrvatske, donio pravu svježinu na domaćoj sceni s pjesmom Ako nemam te. Pjesma donosi dah starijih vremena upakiran u modernu produkciju, a upečatljiv vokal NIkole Marjanovića pjesmi daje dodatnu snagu. Pjesma se lako sluša i pamti i sigurno će poznatim, ali opet novim zvukom, privući brojne obožavatelje.

Nakon premijere na CMC televiziji spot je dostupan za gledanje na Youtube-u na sljedećem linku
http://www.youtube.com/watch?v=HKdJ-Ul1E3MSpot za pjesmu 'Ako nemam te' rađen je minimalistički kako bi sama pjesma ostala u prvom planu. Pjesma 'Ako nemam te' najava je albuma Radio Luksemburga koji izlazi na jesen 2011.

ideja: Zoran Beloša
kamera: Juice produkcija
montaža: Srđan Sekulović Skansi

Materijal za album prvijenac Radio Luksemburga sniman je i miksan u zagrebačkom NLO studiju pod producentskom palicom Skansija koji je ujedno najvećim dijelom zaslužan i za aranžmane na cijelom albumu (što je dodatna garancija za kvalitetu s obzirom na njegove više nego uspješne producentsko-aranžerske suradnje sa Massimom Savićem, Tonyjem Centiskim, Dinom Dvornikom...). Masteriranje je također sjajno odradio Jay Frigoletto (Blondie, INXS, Oasis, Alice in chains...)

Band se dosad predstavio široj publici pjesmom 'Idu dani', na kojoj je gostovao Davorin Bogović. Ostatak materijala band izvodi predvođen sjajnim vokalistom Nikolom Marjanovićem, autorski dio glazbe i teksta potpisuje Zoran Beloša-Beli, gitarista i član banda, dok aranžmane potpisuje Srđan Sekulović-Skansi. Ostale članove banda Radio Luksemburg čine Vladimir Bjelica na bubnjevima, Damir Detić-bas gitara, Davor Golić-klavijature i Mario Matić na gitari.


Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.12144 )