Logo


Naslov članka: TBF - 'Pistaccio Metallic' / Novi album u prodaji (p)
Podnaslov:
Autor:
Sunday 03 July 2011 - 00:30:07

NOVI ALBUM U PRODAJI


Novi album TBF-a ' PISTACCIO METALLIC' od ovoga vikenda možete potražiti u svim Tisak media centrima diljem Hrvatske,
te u digitalnom obliku na http://www.dallasmusicshop.com/ , u kvalitetnom mp3 formatu kao pojedinačni download svake pjesme ili download kompletnog albuma.

Dugoočekivani studijski album „Pistaccio metallic“ donosi 11 novih pjesama, produciranih od strane samog benda, te ga već sada možemo ubrojiti u sami vrh diskografije popularne ekipe iz Splita, ali i proglasiti definitivnim kandidatom za album godine.

Prvi zarazni singl „Mater“ opasno se zavrtio na svim radio postajama u regiji , a stihovi iz pjesme poput „moja mater te traži.. .nije uzela lijek, a okriće na jugo “, i sl. postali su u rekordno kratkom roku dio žargona unutar svakodnevnih razgovora .Zapravo, teško je izdvojiti favorite sa albuma, već je poštenije reći da je ovaj album naš favorit kako kroz svaku pojedinu pjesmu, tako i u cjelni.

Od britkih komentara svijeta u kojem živimo na 'globalnoj' razini u pjesmama poput 'Tragični junak', 'San' ili 'Spin doktor', ili 'lokalnoj' u pjesmama 'Grad spava' i 'Vrag', preko sigurnih budućih koncertnih himni 'Veseljko' i 'Dalmatino' ili plesne bombe 'Uvik kontra', anti-Aids himne 'Pozitivan stav', pa do neodoljivo romantične 'Uspavanke' i opet nazad do ultimativnog hita 'Mater', možemo samo podvući crtu i reći da u rukama imamo novo remek djelo omiljenog benda.

Prva naklada albuma upakirana je u ekskluzivnu kutijicu pistaccio metallic boje koju je dizajnirao studio „Profesionalci+“ čiji je dizajn prošlog izdanja grupe, 'Perpetuum Fritule', ove godine nagrađen Porinom.


Osim singla „Mater“ na albumu se nalaze i slijedeće pjesme:

Tragični junak
San
Spin doktor
Uvik kontra
Grad spava
Vrag
Dalmatino
Veseljko
Pozitivan stav
Uspavanka.


T.B.F.-ovci pripremaju i iznenađenje za splićane tijekom slijedećeg tjedna o čemu malo više uskoro... a do tada požurite po svoj primjerak albuma ... ili legalno downloadajte pjesme i album na http://www.dallasmusicshop.com/ .

Album će u Dallas Music Shopovima i ostalim glazbenim dućanima biti u prodaji od iduće srijede.


Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.11910 )