Logo


Naslov članka: Primjerka Kosor odobrila visoko pokroviteljstvo cabareta Red Room (p)
Podnaslov:
Autor:
Thursday 21 April 2011 - 23:00:50

Primjerka: Točan datum izbora otkrit ću 6. svibnja!

Predsjednica Klade Republike Hrvatske razotkrila je da će toliko iščekivani datum novih parlamentarnih izbora obznaniti 6. svibnja, u tvorničkom pogonu Jedinstvo na svečanoj izvedbi međunarodnog cabareta Red Room, koji se pod Primjerkinim visokim pokroviteljstvom i održava.

„Svakom onom tko najavljuje da će se Hrvatska zacrvenjeti, ja mu kažem odlučno NE! Neće se Hrvatska zacrvenjeti, jer jedna soba nije Hrvatska. Ući ću hrabro i ponosno u taj Red Room, ne osvrćući se na one koji prigovaraju dok drugi vrijedno rade“, najavila je Primjerka Žandarka Kosor, pozvavši i svoje političke oponente i one koji ju poštuju da od 6. do 8. svibnja svrate u negdašnju prisavsku tvornicu, ostave osobne nesuglasice sa strane, i radi proeuropskih interesa Hrvatske u potpunosti se prepuste iščekivanom cabaretu s prvacima cirkusa, varijetea i nove burleske. Malo kulture još nikog nije ubilo, a neće izbori pobjeći, poručila je Primjerka.Predsjednica hrvatske Klade svojim dolaskom u napušteni tvornički pogon želi pozdraviti investitore koji će u Jedinstvo doletjeti iz Europe, ali i iz daljih krajeva poput SAD-a ili Australije. „Red Room je primjer učinkovitih Kladinih mjera za poticanje investicijskih programa. Kako ja to volim reći, velkam tu Kroejša, velkam tu Amerika!“, naglašeno je u bilingualnom priopćenju iz Kladina ureda.

Tri izvedbe provokativnog cabareta Red Rooma trebale bi namiriti potrebe zagrebačke publike nakon što se na praizvedbi u studenom tražila „karta više“. Rasprodano gledalište, burne reakcije i pozitivne medijske kritike ponukale su organizatora, Malu performersku scenu, da Zagrepčanima ponovno pripremi urbanu zabavu kakva je u zapadnoeuropskim metropolama dio svakodnevice. Svečani dolazak Primjerke na izvedbu želi naglasiti činjenicu da je Hrvatska dio te Europe.

Ulaznice za Red Room po pretprodajnoj cijeni od 100 i 130 kuna prodaju se do Uskrsa, i to u Dancing Bearu u Gundulićevoj 7, ili online na www.cirkus.hr. Ulaznice možete osvojiti i sudjelovanjem u nagradnoj igri na Facebooku (page Red Room Cabaret), a na toj društvenoj mreži ovih je dana profil otvorila i Žandarka Kosor koja želi biti vaša prijateljica i koja odlučno demantira da je to tek promidžbeni trik u izbornoj godini.


Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.11252 )