Logo


Naslov članka: Konferencija za medije i tribina: 'Što golf ima s tim?' (Šibenik, 29.3.2011) (p)
Podnaslov:
Autor:
Monday 28 March 2011 - 17:48:26

Šibenski Građanski Forum, Zelena akcija i Pravo na grad kao dio aktivnosti unutar incijative FORUM ZA PROSTOR Vas pozivaju na tiskovnu konferenciju i tribinu: "Što golf ima s tim?" Konferencija za medije i tribina održat će se u Šibeniku, u utorak, 29.ožujka 2011.

Raspored:

12.00 - tiskovna konferencija održat će se točno u podne na tvrđavi Sv. Mihovil, gdje će izjave za medije dati predstavnici Šibenskog Građanskog Foruma, Zelene akcije i Prava na grad koji će se osvrnuti na sadržaj tribine, ali i na prostorni plan Šibensko-kninske županije te njegove izmjene, kojima se predviđa drastično povećanje smještajnih kapaciteta te golf igrališta.

17.00 - tribina pod nazivom: "Što golf ima s tim?" održat će se u Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić" u Šibeniku (Poljana 6), s početkom u 17.00 sati.
Na tribini će izlagati:
Vlado Kužina, Šibenski građanski forum (ŠGF)
Zoran Popović, arhitekt
dr. sc. Velimir Šimičić, autor Strategije razvoja golfa RH
dr. sc. Vladimir Lay, Institut Ivo Pilar
mr. sc. Jagoda Munić, Zelena akcija

Na tribini će prisustvovati i predstavnici udruga i inicijativa okupljenih u Forum za prostor iz drugih dijelova Hrvatske: Duška Boban i Jurica Pavičić, Za Marjan; Teodor Celakoski, Pravo na grad; Đuro Capor i Slaven Tolj, Srđ je naš; Dušica Radojčić, Zelena Istra i Tomislav Tomašević, Zelena akcija.

Očekivano trajanje tribine je nešto više od dva sata.


Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.11011 )