Logo


Naslov članka: Iščašeni cabaret Red Room od 6. do 8. svibnja 2011. ponovno u Zagrebu!
Podnaslov:
Autor:
Saturday 26 March 2011 - 13:00:27

Red Room, hrvatski cabaret sa svjetskim pedigreom, ponovno gostuje u Zagrebu. Nakon rasprodane i u medijima hvaljene izvedbe na šestom Festivalu novog cirkusa, ponajbolji svjetski performeri na traženje zagrebačke publike izaći će pred nju još jednom, ovaj put tri dana za redom – od 6. do 8. svibnja! Stari tvornički pogon Jedinstvo (u blizini zgrade HRT-a) tog će se vikenda još jednom transformirati u mjesto dekadentne noćne zabave za urbanu publiku.

Red Room opisuje se kao kombinacija iznimnog cirkusa, uvrnutog humora, suvremenog varijetea i nove burleske. Njegova je praizvedba osvojila medijske superlative („vrhunska zabava“, „svjetska poslastica“, „izvrsni nastupi“, „provokativni novi oblik cabareta“, „burni val gledateljskih reakcija“...), a u više kazališnih analiza 2010. godine naveden je kao događaj posebnih izvedbenih kvaliteta.Nove izvedbe u svibnju osvježene su i novim točkama, tako da će posjet Crvenoj sobi goditi i staroj publici koja još uvijek pamti praizvedbu s Festivala novog cirkusa, ali će zasigurno osvojiti i nove posjetitelje koji su prošli put, zbog rasprodane dvorane, ostali bez svog mjesta u gledalištu.

To je samo još jedan podstrek više da ovog puta požurite po svoje ulaznice i ne propustite najbolju noćnu zabavu u zagrebačkoj ponudi. Do 24. travnja ulaznice se prodaju po cijeni od 100 kuna (standard) i 130 kuna (VIP). Nakon toga datuma cijene ulaznica bit će 20 kuna skuplje! Pripremite se stoga na vrijeme, odjenite nešto ekstravagantno ako vam tako godi i priključite se najiščašenijoj noći u ovome gradu! Devet prvoklasnih izvođača na dvije pozornice izaziva vas na dvosatni susret koji se teško zaboravlja!

U Red Roomu nastupa varijetetska krema SAD-a, Australije i Europe (Big Ass Barbeque, Betty Brawn, Le Gateau Chocolat, Robert Choinka, Cohdi Harrell, Marawa, Marijana Perinić, Empress Stah), a kreativni producent projekta je Ivan Kralj. Produkciju potpisuje Mala performerska scena.

Sve informacije o Red Roomu saznajte na novolansiranim stranicama www.cirkus.hr.


Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.10993 )