Logo


Naslov članka: IN-THE-GO - album u prodaji (p)
Podnaslov:
Autor:
Tuesday 22 March 2011 - 21:06:20

IN-THE-GO
Album u prodaji

In-The-Go su upravo snimili spot za singl 'Weekend At December' koji je najavio album 'We Should Be Quiet' koji je u prodaji od ovog tjedna. Premijera spota bila je na MTV-u na top listi Domaćica, a uskoro će se moći vidjeti na ostalim domaćim televizijama.

Splitska Indie Rock grupa In-The-Go snimila je debi album na engleskom jeziku, a u co-produkciji sa publishing kućom Roba Music iz Hamburga album će se plasirati i na inozemno tržište...Album naziva 'We Should Be Quiet' je rezultat više od deset godina zajedničkog sviranja, eksperimentiranja i kreativnog procesa grupe. U tom procesu grupa je imala jasan pravac u kojem želi stvarati glazbu, bez nametnutih smjernica, ali su uvijek gajili zvuk baziran na melodičnom i energičnom izričaju u kojem su konstantno inzistirali na kreativnosti i traženju novih i zanimljivijih rješenja.

In-The-Go su osim samostalnih koncerata, nastupali sa Bambi Molesters, Svadbas, Urban & 4, Hladno Pivo, Zoot Woman, Robert Plant te su ih 2009. godine na splitskim Prokurativama za svoju predgrupu izabrali Arctic Monkeys! Prošle godine nastupili su i na Inmusic Festivalu 10.

www.in-the-go.org
www.myspace.com/in-the-go
www.youtube.com/user/inthegofakebd


Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.10952 )