Logo


Naslov članka: HLADNO PIVO: novi album 16.4.2011.! (p)
Podnaslov:
Autor:
Sunday 23 January 2011 - 19:36:13

HLADNO PIVO
DOBROVOLJNA IZOLACIJA POVODOM NOVOG ALBUMA
novi singl: sredinom ožujka
novi album: subota, 16.4.2011.

Nakon 4 godine, hrpe koncerata, stotine tisuća posjetitelja, milijun dobrih trenutaka a najvažnije, nakon što se album "Knjiga žalbe" već vjerojatno izlizao od količine vrćenja po CD playerima, došlo je vrijeme za nove pjesme!Hladno pivo spakiralo je stvari i ovaj vikend kreću put šume kako bi u miru odradili završne faze u pripremi albuma. Predprodukcijsko razdoblje albuma Hladno pivo i producent Edi Cukerić provest će na tajnoj lokaciji u šumi u medinom brlogu, kako bi njihovo novo remek djelo ostalo zaštićeno od svakodnevnih životnih situacija, kao štu su utaborene obožavateljice pred njihovim kućama ili paparazzi koji ih prate na putu do dućana i natrag.

Zaustavili smo ih prilikom utovara stvari u kombi i pitali što imaju za reći prije dobrovoljne izolacije:

Pozdrav svima, Hladno pivo ide probuditi medvjede iz zimskog sna. Narednih 10-ak dana ćemo u zimskom ugođaju, kako kaže g.Vakula, završavati pjesme i finalizirati album.
Pripremamo se tako da i ako ostanemo okovani snijegom u šumi da imamo dovoljno hrane i cuge.

Tako će se Hladno pivo u sljedećim danima moći posvetiti isključivo finalnom izboru pjesama koji će se nalaziti na albumu, završnom radu i aranžmanu na njima. Druga faza je odlazak u studio, no o tome vas naknadno obavijestimo...za sada je bitno da znate sljedeće:

Prvi singl s novog albuma očekujte sredinom ožujka a u kalendarima zabilježite subotu /16.4./ jer tada izlazi novi album Hladnog piva!Autor članka je F.I.L.M
( http://www.film-mag.net/article.php?article.10423 )