najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul


  Zaustavimo HEP u devastaciji Omble! (p)
press / Pravo na grad,Wednesday 29 February 2012

0%

  inicijativa STOP ACTA! :: Izjava za javnost povodom prosvjeda 25.02.2012. (p)
press / ,Saturday 25 February 2012

0%

  POZIV JAVNOSTI: Izađimo na prosvjede u subotu i kažimo konačno ne ACTA-i (p)
press / Stop Acta,Tuesday 21 February 2012

0%

  Građanska inicijativa STOP ACTA! :: Izjava za javnost povodom današnjih prosvjeda (p)
press / ,Saturday 11 February 2012

0%

  Otvoreno pismo Nikice Gilića Ministrici kulture
press / Nikica Gilić,Monday 23 January 2012

0%

  Zelena akcija Pravo na grad Priopćenje (p)
press / Pravo na grad,Wednesday 21 December 2011
Zelena akcija
Pravo na grad
0%

  Od danas ne vrijedi Zakon o golfu (p)
press / Pravo na grad,Friday 25 November 2011

0%

  Prosvjed upozorenja stanara Kupske (p)
press / Pravo na grad,Monday 24 October 2011

0%

  Support from Korcula
press,Saturday 15 October 2011

0%

  Podrška s Korčule
press / ,Saturday 15 October 2011

0%


Podrška prosvjedima 15. listopada - Ujedinjeni za globalne promjene (p) (Saturday 15 October 2011)
Priopćenje za javnost: MIRKO CETINSKI (Tuesday 09 August 2011)
'Paket građevinskih zakona' vodi apartmanizaciji obale i većoj korupciji (p) (Saturday 02 July 2011)
Sutra posljednje ročište u sudskom postupku zbog prosvjeda za Varšavsku u blizini Markovog trga (p) (Monday 30 May 2011)
I Ministarstvo uprave protiv izmjena Zakona o poljoprivrednom zemljištu (p) (Wednesday 25 May 2011)
Podrška inicijativi za spas karlovačkih platana (p) (Saturday 07 May 2011)
Incijativa 'Srđ je naš' (p) (Sunday 01 May 2011)
Zaključak Izvanredne skupštine Hrvatskog društva filmskih kritičara na reakcije na tekst Deana Šoše (Monday 11 April 2011)
Reagiranje na divljanje zaštitara nakon prosvjeda (p) (Thursday 07 April 2011)
Pismo predsjedniku Hrvatskog društva filmskih kritičara Bruni Kragiću by Dean Šoša (Thursday 07 April 2011)
Poziv na prosvjed povodom otvorenja centra 'Cvjetni' i rampe u Varšavskoj (p) (Wednesday 06 April 2011)
Konferencija za medije i tribina: 'Što golf ima s tim?' (Šibenik, 29.3.2011) (p) (Monday 28 March 2011)
PRAVO NA GRAD I ZELENA AKCIJA: Podrska prosvjedima (p) (Tuesday 08 March 2011)
Pravo na prosvjed?: PRAVO NA GRAD I ZELENA AKCIJA za Varšavsku! (p) (Wednesday 16 February 2011)
Protivimo se golf igralištima Oštrica, Brištane, Zablaće i Prukljan (p) (Friday 04 February 2011)
Neka institucije pravne drzave rade svoj posao (p) (Saturday 29 January 2011)
Shematski prikaz uništavanja Kamenskog (p) (Tuesday 21 December 2010)
Zeleni: HE Lešće je manjkav i neisplativ projekt koji nam je uzeo kanjon Dobre (Saturday 07 August 2010)
Proglas 'Ne damo Varšavsku'! (p) (Wednesday 14 July 2010)
'Bandiću, ostavka!' - poziv na prosvjednu povorku (p) (Thursday 20 May 2010)
Predana kaznena prijava za Varšavsku! (p) (Wednesday 07 April 2010)
Reakcija Zelene akcije na priopćenje Ureda gradonačelnika (p) (Wednesday 10 March 2010)
Zelena akcija ne odustaje od Varšavske! (p) (Tuesday 09 March 2010)
Prekršeno pravo na prosvjed u Varšavskoj (p) (Saturday 06 March 2010)
Novo rješenje za Varšavsku! (p) (Saturday 06 March 2010)
TOYOTA – SIROTA by Ada & Robert Jukić (Saturday 20 February 2010)
POLICIJA POKUŠAVA OSUJETITI PROSVJEDE ZA VARŠAVSKU, A MINISTARSTVO I DALJE IGNORIRA (p) (Wednesday 17 February 2010)
ŠUTNJA MINISTARSTVA GRADITELJSTVA O CVJETNOM TRAJE DVIJE GODINE (p) (Wednesday 17 February 2010)
Snimke uhićenja s balkona u obrani Varšavske! (p) (Thursday 11 February 2010)
Struka protiv projekta na Cvjetnom! (p) (Wednesday 10 February 2010)
Podrška kandidatkinji filmske struke za izbor u Programsko vijeće HRT-a (p) (Monday 08 February 2010)
Prosvjed protiv krađe Varšavske (p) (Thursday 04 February 2010)
Tko je novinarima ukrao solidarnost? (Saturday 05 December 2009)
Okrugli stol Sumrak novinarstva u Hrvatskom novinarskom domu 1. prosinca 2009. (p) (Saturday 28 November 2009)
DVD je definitivno precijenjeni medij! by Alen Petrušić (Monday 05 October 2009)
Blue Ray je jedna velika prijevara? Ili ipak nije! by Karmen Deltoso (Wednesday 02 September 2009)
Toyota Avensis (moja): Smrdljiva klima & Očajna svijetla, by Robert Jukić (Wednesday 26 August 2009)
Mladen Juran: Izvješće čovjeka koji je na film i televiziju došao bez politike (Wednesday 19 August 2009)
Osvrt na HTV-ov natječaj za dokumentarni film by Nenad Puhovski (Wednesday 03 June 2009)
Održana promotivna akcija za vodu MUTNA (p) (Tuesday 31 March 2009)
MVR: POČEK NOVE GODINE by Ada Jukić (Saturday 10 January 2009)
Moram Vam Reći: HUMANITARNI SHOW (2): MEDIJSKO MILOSRĐE by Ada Jukić (Tuesday 16 December 2008)
TRAŽE SE PRITUŽBE (p) (Monday 03 November 2008)
FILM “ KINO LIKA “ DOBIO PODRŠKU HACV-a (p) (Tuesday 30 September 2008)
Četverodnevni radni tjedan kao mjera štednje (Thursday 31 July 2008)
Hoto 1. kolovoza 2008. ruši Tiskaru na Cvjetnom trgu (p) (Monday 21 July 2008)
Moram vam reći: TOYOTA - PAROLA O SIGURNOSTI! (Friday 11 July 2008)
Moram vam reći: Točka na Vemilu - nastavak (Wednesday 09 July 2008)
Moram vam reći: Uvez diplomskog rada by Vendi Jukić (Sunday 06 July 2008)
Moram vam reći: TOČKA na VEMiLU (Saturday 28 June 2008)
Otvoreno pismo gradonačelniku Bandiću Incijative za Jedinstvo (p) (Tuesday 27 May 2008)
Porin: Edo Maajka - priopćenje diskografske kuće Menart (Sunday 20 April 2008)
Moram vam reći: ADIO DOLCE VITA by Vendi Jukić (Sunday 23 March 2008)
Moram vam reći: KOMUNALNI POREDAK by Ada Jukić (Thursday 13 March 2008)
Moram vam reći: JA SAM IZ GRADA! by Ada Jukić (povodom 5. Human Rights Film Festivala) (Tuesday 11 March 2008)
Moram vam reći: PRAVO NA BIJEDU (povodom 4. ZagrebDoxa) by Ada Jukić (Tuesday 26 February 2008)
Afera Cvjetni trg – sociologija javno privatne zavjere Gradonačelnika grada Zagreba (Thursday 31 January 2008)
Moram vam reći: EKOLAŽI... INE (Thursday 17 January 2008)
Filmska večer Kino video kluba Liburnija film u Kinu Tuškanac (p) (Wednesday 05 December 2007)
Incijativni skup 'Nacionalnog foruma za prostor' 16.11.2007 u Novinarskom domu (p) (Wednesday 14 November 2007)
Pravo na grad: Poziv na tribinu 6. studenog 2007. (p) (Wednesday 31 October 2007)
Zahtjev za inspekcijskim nadzorom u Zavodu za zaštitu spomenika kulture Grada Zagreba (p) (Wednesday 17 October 2007)
Moram Vam Reći: LOLLOBRIGIDA NE ŽELI BITI PRISILNO KONTROVERZNA - DEMANTIJ (P) (Monday 15 October 2007)
Moram vam reći: BURZA VRIJEDNOSTI by Ada Jukić (Monday 08 October 2007)
Poziv na prosvjednu tribinu: UZURPACIJA GRADA - četvrtak 12.7. u 17 sati (Monday 09 July 2007)
Kako najpovoljnije kupiti DVD (Sunday 08 July 2007)
Zelena akcija i Pravo na grad 4. srpnja u 11 sati održat će akciju 'Potpisima branimo blok' (p) (Tuesday 03 July 2007)
Poziv na predaju peticije 'Stop devastaciji Cvjetnog trga i Donjeg grada' (p) (Wednesday 27 June 2007)
Pravo na Grad: Obmanom javnosti do izmjene GUP-a i ubrzanog rušenja (p) (Tuesday 26 June 2007)
MORAM VAM REĆI: UKROĆENA BIROKRACIJA (Sunday 17 June 2007)
Moram Vam Reći: OPOMENA POD NAPONOM (Friday 25 May 2007)
Priopćenje za javnost povodom netočnih tvrdnji i zabrinjavajućih prijetnji (press) (Sunday 20 May 2007)
Zelena akcija traži internu kontrolu i isprike zbog uhićenja Jagode Munić (press) (Thursday 03 May 2007)
Moram Vam Reći: Prigovor T-Comu za nekvalitetnu uslugu Max-TV-a (Friday 27 April 2007)
Zelena akcija prosvjeduje protiv uhićenja i zadržavanja Jagode Munić (press) (Thursday 26 April 2007)
Moram Vam Reći: PUTOPISI - DALJE OD OPATIJE! (Monday 23 April 2007)
Peticija za vraćanje Doma kulture građanima u Pregradi (PRESS) (Sunday 15 April 2007)
Moram vam reći: OPASNE (HIPO)TEZE (Saturday 17 March 2007)
Moram vam reći: PODUZETNIČKO PLEMSTVO (Sunday 04 March 2007)
MORAM VAM REĆI: POREZNA PRIJAVA (FORME FORMULARA 2) (Monday 26 February 2007)
MORAM VAM REĆI: KULTURNA PODOBNOST (Sunday 25 February 2007)
Moram vam reći: Pandorine ponude (Tuesday 13 February 2007)
MORAM VAM REĆI: MI SMO MEDIJ (Wednesday 31 January 2007)
Moram vam reći: Tko se boji lije još? (Friday 26 January 2007)
Moram vam reći: Vrijeme darivanja (Monday 18 December 2006)
MORAM VAM REĆI: ZDRAVSTVENA BOLJKA (Thursday 16 November 2006)
Moram vam reći: FILOZOFSKI PRISTUP (Friday 03 November 2006)
Moram vam reći: Prvomajska melankolija (2006.) (Wednesday 03 May 2006)
Moram vam reći: Piratom za kruhom (Wednesday 26 April 2006)
MORAM VAM REĆI: STIPENDIJA (Friday 14 April 2006)
MORAM VAM REĆI: REKLAMNA PEDOFILIJA (Saturday 25 March 2006)
Moram vam reći: KUPUJMO NAKNADE! (Saturday 04 February 2006)
Moram vam reći: BIG BROTHER (Wednesday 04 January 2006)
Moram vam reći: HUMANITARNI SHOW (1) (Thursday 22 December 2005)
MORAM VAM REĆI: PTIČJA GRIPA & MAČJI KAŠALJ (Monday 24 October 2005)
Rubrika MORAM VAM REĆI: FORME FORMULARA (Tuesday 27 September 2005)
Rubrika Moram vam reći: OVRŠNI TV SHOW (Friday 23 September 2005)
HIJERARHIJA PRAZNIKA (Tuesday 10 May 2005)
PREKRŠAJ S GREŠKOM (Tuesday 03 May 2005)
PUTUJMO U EUROPU (Tuesday 26 April 2005)
ATTACK NA ALTERNATIVNE KLUBOVE (Sunday 10 April 2005)
TRANSPLANTACIJA ŠUTNJE (Sunday 03 April 2005)
LICENCA ZA PLES (Sunday 06 February 2005)
OZNAČENI SMO? (Tuesday 04 January 2005)
KARTICA OKO VRATA (Wednesday 29 December 2004)
ŽIVJELI BOROVI! (Saturday 25 December 2004)
ROLADE BEZ ČOKOLADE (Saturday 25 December 2004)
Uvod u Rubriku (Wednesday 22 December 2004)


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1610
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt