najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul


Svečana premijera filma 'Sestre' u MSU-i (p) (Friday 17 February 2012)
Premijera filma 'Barneyeva verzija' u Art-kinu Grič (p) (Monday 06 February 2012)
Premijera filma 'Ljubavne pjesme' u Art-kinu Grič (p) (Thursday 02 February 2012)
Promocija knjige i filma 'Apsolutni umjetnik (sjećanje i osjećaj) Antonio Gotovac Lauer' (p) (Thursday 02 February 2012)
Premijera filma 'Crni ponedjeljak' u kinu Metropolis (p) (Tuesday 31 January 2012)
Angelina Jolie dolazi u Hrvatsku (p) (Tuesday 31 January 2012)
O atomima rukavice i vazduha – web premijera poetskog filma 'Udah 2' (p) (Sunday 29 January 2012)
Premijera filma 'Saboter' (Max Manus) u Art-kinu Grič (p) (Wednesday 25 January 2012)
Premijera dokumentarnog filma Dorina Miniguttija 'Iza žice' u Art-kinu Croatia (p) (Wednesday 25 January 2012)
Premijera dokumentarnog filma 'Uzmimo lovu' u CineStaru Branimir (Wednesday 25 January 2012)
Korupcija u politici u kanadskom filmu 'Krupna zvijerka' s Kevinom Spaceyem (p) (Tuesday 10 January 2012)
Most Anticipated Horror Movies of 2012 (p) (Monday 09 January 2012)
Svečana premijera igranog filma '7seX7' Irene Škorić (p) (Monday 09 January 2012)
Mladen Juran snima dugometražni dokumentarac o hrvatskom znanstveniku doktoru Andriji Štamparu (p) (Monday 09 January 2012)
Hrvatski filmski savez godinu zaokružio dvostrukom premijerom: Boje paukova & Nije bilo vitra (p) (Thursday 22 December 2011)
Film Igora Mirkovića 'Noćni brodovi' u proljeće u hrvatskim kinima (p) (Thursday 22 December 2011)
Sarajevo će biti domaćin ekskluzivnog cjelotjednog prikazivanja filma 'U zemlji krvi i meda' (p) (Thursday 22 December 2011)
3. Rođendan Art-kina Croatia i premijera filma 'Bosanoga' (p) (Monday 19 December 2011)
Premijera kostimiranog krimića 'Detektiv Dee i misterij fantomskog plamena' u kinu Metropolis! (p) (Sunday 18 December 2011)
Nagrađivani igrani film 'Neprijatelj' Dejana Zečevića premijerno u Zagrebu! (p) (Wednesday 14 December 2011)
Premiera RTV centra Koper Capodistria 'Milan Rakovac, Tihotapec Besed' (p) (Monday 12 December 2011)
Premiera dokumentarnega filma 'Odkrivanje skritega spomina Angele Vode' (p) (Friday 09 December 2011)
Premijera animiranog filma 'Jona Jona pingvin' u Art-kinu Metropolis (p) (Friday 09 December 2011)
Zagreb upoznao Anu Bilankov! (p) (Friday 09 December 2011)
U kinu Tuškanac premijerno prikazana dva eksperimentalno – dokumentarna filma! (p) (Thursday 01 December 2011)
Premijera kratkog igranog filma 'Carousel' u kinu Tuškanac (p) (Sunday 27 November 2011)
Zagrebačka premijera Žilnikovog filma 'Jedna žena – jedan vek' (p) (Wednesday 23 November 2011)
U 'Besmrtnicima' Henry Cavil tumači Tezeja koji spašava ljudski rod (Monday 14 November 2011)
Riječani predložili Slavenku za premijerku! (p) (Tuesday 08 November 2011)
Riječka premijera dokumentarnog filma 'Slavenka ili o boli' (p) (Sunday 06 November 2011)
Novi James Bond film dobio službeni naslov! (p) (Thursday 03 November 2011)
Premijera filma '1395 dana bez crvene' u MSU-i 22. listopada 2011. (p) (Saturday 22 October 2011)
Riječka premijera filma 'Josef' u Art-Kinu Croatia 19. listopada 2011. (p) (Tuesday 18 October 2011)
'Slobodni ljudi', film o pariškoj džamiji koja je spašavala Židove (Monday 17 October 2011)
Ryan Gosling u filmu 'The Ides of March' - mogući kandidat za Oskara (Wednesday 12 October 2011)
Slavenka oduševila Zagrepčane! (p) (Wednesday 05 October 2011)
U kinu Grič održana premijera filma 'Ona koja se kupala na Bačvicama' (p) (Monday 03 October 2011)
Filmski klasik 'Metropolis' u Lisinskom uz 'živu' glazbu (p) (Monday 03 October 2011)
50/50 - je li bilo što u vezi raka smiješno? (Sunday 02 October 2011)
Premijerom 'Press Pause Play' najavljen Sudnji Dan (p) (Friday 30 September 2011)
Premijera filma 'Ona koja se kupala na Bačvicama' u kinu Grič 30. rujna 2011. (p) (Wednesday 28 September 2011)
Moneyball - novi film Brada Pitta (Sunday 25 September 2011)
Za Sudnji Dan pritisnite Press Pause Play (p) (Saturday 24 September 2011)
Premijera dokumentarnog filma ‘Cinema Komunisto’ u kinu Europa (p) (Saturday 24 September 2011)
Premijera dokumentarnog filma 'Trogir - život pod zaštitom UNESCO-a' u kinu Tuškanac (p) (Thursday 22 September 2011)
Premijera dokumentarnog filma 'Slavenka ili o boli' u kinu Europa 26. rujna 2011. (p) (Thursday 22 September 2011)
The Descendants - novi film Georgea Clooneyea (Sunday 18 September 2011)
Premijera filma 'Predstava' Dana Okija u MSU-i 11. rujna 2011. (p) (Thursday 08 September 2011)
Premijera plesno-eksperimentalnog filma 'Polaganost' u ZPC-u 12. rujna 2011. (p) (Wednesday 07 September 2011)
U Zagrebu je počelo snimanje filma 'Ljudožder vegetarijanac' redatelja Branka Schmidta (p) (Wednesday 07 September 2011)
Dug - novi film Helen Mirren (Sunday 04 September 2011)
Premijera dokumentarnog filma 'Goli otok' Darka Bavoljaka u kinu Tuškanac 4. rujna 2011. (p) (Saturday 03 September 2011)
Svečana premijera filma 'Gabriel' 10. lipnja 2011. u kinu Europa (p) (Tuesday 30 August 2011)
Film 'Higher Ground' - redateljski prvijenac glumice Vere Farmige (Sunday 28 August 2011)
U Radošiću kod Trogira počinje snimanje filma 'Sonja i bik' redateljice Vlatke Vorkapić (p) (Saturday 27 August 2011)
Druga sezona popularnog serijala 'Igra prijestolja' snimat će se u Dubrovniku (p) (Tuesday 23 August 2011)
U kinima nova verzija filma 'Conan Barbarin' (Sunday 21 August 2011)
Večeri horora u Art-kinu Metropolis: 'Guma' i 'Zagorski specijalitet' (p) (Monday 15 August 2011)
'Kućne pomoćnice' - novi film Emme Stone o američkom Jugu (p) (Monday 15 August 2011)
Dokumentarac 'Bonobo Beni' premijerno u slovenskim kinima (p) (Saturday 13 August 2011)
Pratite livestream britanske premijere filma 'Kauboji i izvanzemaljci' u četvrtak 11.08.2011. (p) (Wednesday 10 August 2011)
Premijera filma 'U gradu bez granica' (En la ciudad sin límites) u Ciklusu španjolskog filma (p) (Tuesday 09 August 2011)
'Another Earth' ili što bi bilo kad bi bilo (Tuesday 02 August 2011)
U Zagrebu je počelo snimanje filma 'Goltzius and the Pelican Company' redatelja Petera Greenawaya (Tuesday 02 August 2011)
'Crazy, Stupid Love' donosi spektar vrsta ljubavi koje iskuse glavni protagonisti! (Monday 01 August 2011)
Premijera drame 'Veliki san' u art kinu Metropolis 1. srpnja 2011. (p) (Friday 01 July 2011)
HAVC podržao pet snimljenih dugometražnih igranih filmova (p) (Tuesday 28 June 2011)
Premijera dokumentarnog filma 'Damjanova soba' u Dokukinu Croatia (p) (Monday 27 June 2011)
Počinje snimanje 'Zagrebačkih priča 2'! (p) (Thursday 23 June 2011)
Premijera filma 'Uvučeno, neutralno, konus' u Domu Hrvatske vojske Zvonimir 20. lipnja 2011. (p) (Sunday 19 June 2011)
Pala zadnja klapa 'Noćnih brodova' (p) (Tuesday 14 June 2011)
Premijera filmova 'Ćelija 211' i 'Šampion' u Art-kinu Metropolis (Tuesday 14 June 2011)
'X-Men: First Class' vraća priču na sam početak i pokazuje kako su nastala savezništva i suparništva (Sunday 12 June 2011)
Premijera kratkometražnog animiranog filma 'Vesla' u Movieplexu 9. lipnja 2011. (p) (Thursday 09 June 2011)
Web premijera poetskog filma 'Literarna mjačka' (p) (Tuesday 07 June 2011)
Film tjedna: 'Drvo života' Terrencea Malicka, dobitnik Zlatne palme na festivalu u Cannesu (Sunday 29 May 2011)
Premijera 'Napad na Narodnu banku u Rijeci' u kinu Tuškanac 30. svibnja 2011. (p) (Sunday 29 May 2011)
Premijere glazbenog spota za Gibonnijev novi sing 'Vesla na vodi' (p) (Tuesday 17 May 2011)
U novom nastavku 'Pirata s Kariba' glumi i legenda Rolling Stonesa Keith Richards (Monday 16 May 2011)
Danski dokumentarac 'Crvena kapela' u Dokukinu od 13. svibnja 2011. (p) (Wednesday 11 May 2011)
Danas pada zadnja klapa kratkometražnog igranog filma ROM KOM (p) (Wednesday 11 May 2011)
Argentinsko-španjolski Oscarovac 'Tajna u njihovim očima' u Metropolisu od 10. svibnja 2011. (p) (Sunday 08 May 2011)
'The Loving Story' dokumentarni film o paru koji je razbio stigmu o međurasnim brakovima (p) (Sunday 08 May 2011)
Završeno snimanje dugometražnog igranog filma 'Fleke' (p) (Monday 25 April 2011)
Film 'Water For Elephants' crpi inspiraciju iz vječnog sna o bijegu s cirkusom (Sunday 24 April 2011)
Restartov dokumentarni film u nastajanju 'Gangster te voli' dobio sredstva u Rumunjskoj (p) (Thursday 21 April 2011)
Film 'Born To Be Wild' govori o zaštiti osirotjele mladunčadi slonova i orangutana (Sunday 17 April 2011)
Svečano otvoren ultimativni multipleks - Cinestar Arena IMAX (p) (Saturday 16 April 2011)
IMAX by Tihoni Brčić (Thursday 14 April 2011)
Gold Class by American Express dvorane predstavljene u CineStar Areni IMAX (p) (Thursday 14 April 2011)
Film tjedna: 'Soul Surfer' (Sunday 10 April 2011)
Otvaranje Cineplexxa u Osijeku i Splitu! (p) (Saturday 09 April 2011)
IMAX JE STIGAO! (p) (Saturday 09 April 2011)
CineStar Arena IMAX® spreman za otvaranje 14. travnja 2011. (p) (Monday 04 April 2011)
'Source Code' sci-fi triler s Jakeom Gyllenhaalom u ulozi remenskog putnika (Sunday 03 April 2011)
Počelo snimanje 'Parade' Srđana Dragojevića na lokacijama u Hrvatskoj (p) (Sunday 27 March 2011)
Rezultati natječaja Ars Septima (p) (Saturday 26 March 2011)
Film tjedna: 'The Lincoln Lawyer' (Sunday 20 March 2011)
Javni poziv za komplementarne djelatnosti - projekti međunarodne suradnje - Odobreni projekti (p) (Saturday 19 March 2011)
Javni poziv za komplementarne djelatnosti 2011 - Odobreni projekti (p) (Saturday 19 March 2011)
Javni poziv za poticanje razvoja scenarija televizijskih djela - Odobreni projekti (p) (Saturday 19 March 2011)
Javni poziv za koprodukcije s manjinskim hrvatskim udjelom - Odobreni projekti (p) (Saturday 19 March 2011)
Javni poziv za audiovizualno stvaralaštvo 2010. - Odobreni projekti (p) (Saturday 19 March 2011)
Podrška Eurimagesa Mirkovićem filmu 'Noćni brodovi' (p) (Friday 18 March 2011)
Poznati Splićani na otvaranju CineStara Split (p) (Friday 18 March 2011)
Film 'Pustinjski cvijet' o životu bivšeg supermodela Waris Dirie (Sunday 13 March 2011)
CineStar Split se svečano otvara 17. ožujka (p) (Saturday 12 March 2011)
Predstavljen novi film Filipa Šovagovića 'Visoka modna napetost' (p) (Friday 11 March 2011)
AUDICIJA ZA DUGOMETRAŽNI IGRANI FILM 'TEREZA33' (p) (Wednesday 09 March 2011)
CineStar u Osijeku otvara najveće kino u regiji 24. ožujka (p) (Monday 07 March 2011)
Premijerni film: Bitka - Los Angeles, marinici protiv svemiraca (Sunday 06 March 2011)
PREMIJERNI FILM: POSLJEDNJI LAVOVI, dokumentarni by Zulime Palacio (Saturday 26 February 2011)
PREMIJERNI FILM: RISE, dokumentarni by Kelyn Soong (Saturday 26 February 2011)
Premijera angažiranog dokumentarca 'Kinofil' u Kinu Tuškanac 20. veljače 2011. (p) (Wednesday 16 February 2011)
Neke druge priče - humanitarna akcija za Tete Pričalice (p) (Wednesday 09 February 2011)
U Splitu se otvara CineStar - prvo u potpunosti digitalizirano kino u Hrvatskoj i regiji (p) (Wednesday 09 February 2011)
Video intervju Saša Joka: 'Moda nije ništa drugo doli biznis i industrija' (Sunday 06 February 2011)
'Gnomeo & Juliet' - vrtni patuljci kao Shakespeareovi tragični ljubavnici (Sunday 06 February 2011)
Premijera dokumentarnog filma 'Luda ljubav' u Europi 9. veljače 2011. (p) (Friday 04 February 2011)
Burleska - održana svečana premijera! (p) (Friday 04 February 2011)
Održana svečana premijera 'Kraljevog govora' (p) (Wednesday 02 February 2011)
Film Igora Mirkovića 'L.A. Nedovršeno' na HRT-u 1 31. siječnja 2011. (p) (Saturday 29 January 2011)
Film tjedna: 'The Way Back' (Sunday 23 January 2011)
Premijera filma 'Etida' Luke Hrgovića 17. siječnja 2011. u kinu Tuškanac (p) (Sunday 16 January 2011)
Film tjedna: 'Country Strong' (Sunday 09 January 2011)
Film tjedna: Rabbit Hole, s Nicole Kidman u glumačkoj i producentskoj ulozi (Tuesday 04 January 2011)
KINO PREMIJERA: omnibusa 'Neke druge priče' by Ada Jukić (Wednesday 29 December 2010)
Počinje snimanja filma 'Duh babe Ilonke' redatelja Tomislava Žaje (p) (Tuesday 28 December 2010)
'True Grit' - novi film braće Coen (Monday 27 December 2010)
'Tron: Legacy' - nastavak 'Trona' skoro tri desetljeća kasnije (Sunday 19 December 2010)
Pala posljednja klapa filma 'Lea i Darija' Branka Ivande (Wednesday 15 December 2010)
Film 'Restrepo' - stvarnost rata kroz iskustvo američkih vojnika u Afganistanu (Wednesday 15 December 2010)
Britanska drama 'Kraljev govor' vodi u nominacijama za Zlatni globus (Wednesday 15 December 2010)
Film 'The Fighter' mogao bi Marku Wahlbergu donijeti nominaciju za Oskara (Sunday 12 December 2010)
Crni Labud - novi psihološki triler Natalie Portman (Monday 06 December 2010)
Londonska premijera filma 'Tron: Nasljedstvo 3D' uživo na webu 5. prosinca 2010. (p) (Saturday 04 December 2010)
Film tjedna: 'Kraljev govor' (Sunday 28 November 2010)
Posljednji armenski plesač na žici u kinu Grič (Saturday 27 November 2010)
Promociju dokumentarnog filma 'Nemoj mi samo o miru i ljubavi' u Dokukinu (p) (Tuesday 23 November 2010)
Film tjedna: 'The Next Three Days' (Sunday 21 November 2010)
Film tjedna: 'Unstoppable' (Sunday 07 November 2010)
'Hereafter' - Zagrobni život - najnovije filmsko ostvarenje Clinta Eastwooda (Sunday 07 November 2010)
Nova cirkuska srijeda, homoseksualna ljubav Rimbauda i Verlainea: 'Ex Madame V' (p) (Tuesday 02 November 2010)
'127 sati' - novi film Jamesa Francoa (Monday 01 November 2010)
Blitz-CineStar otvara multipleks u Dubrovniku (p) (Monday 01 November 2010)
Premijera dokumentarnog filma ‘Čovjek koji je pobijedio Amazonu’ u kinu Grič (p) (Saturday 30 October 2010)
Hrvatski audiovizualni centar objavio rezultate javnih poziva za sufinanciranje... (p) (Friday 29 October 2010)
Robert De Niro i Edward Norton u drami 'Stone' (Friday 29 October 2010)
Premijera SF horora 'Vektor' u KIC-u 29. listopada 2010. (p) (Thursday 28 October 2010)
Film tjedna: 'Conviction' (Sunday 17 October 2010)
Dokumentarni film 'Za ljubav slobode' - malo poznata priča o Amerikancima afričkog podrijetla (Thursday 14 October 2010)
Cineplexx se otvara 2011. u Osijeku, u Avenue Mallu (p) (Thursday 14 October 2010)
'Secretariat' - priča o pobjedonosnom ždrijepcu koji je osvojio Triple Crown (Sunday 10 October 2010)
Premijera filma 'Bratstvo' u zagrebačkom kinu Metropolis 30. rujna 2010. (p) (Sunday 26 September 2010)
'Upoznat ćeš visokog, tamnog muškarca' 40. redateljsko ostvarenje Woodyja Allena (Sunday 26 September 2010)
Premijera dokumentarnog filma 'Arhitektura sjećanja / Spomenici Bogdana Bogdanovića' 28. rujna 2010. (Friday 24 September 2010)
Film 'Grad' - novi uradak Bena Afflecka (Sunday 19 September 2010)
'Piranha 3D' u utrci za Oscara? (p) (Tuesday 07 September 2010)
HRVATSKI AUTORI I HRVATSKE PREMIJERE FILMOVA U DOKUKINU (p) (Monday 06 September 2010)
'Mačeta' - novi film Roberta Rodrigueza (Sunday 05 September 2010)
Večeras na Gradecu pretpremijera dokumentarca 'Penny for Your Song' – 'Pjesma za novčić' (p) (Monday 30 August 2010)
'Lottery Ticket' - novi film Ice Cubea (Sunday 22 August 2010)
Julia Roberts i holivudska verzija romana 'Eat, Pray, Love' (premijerni film) (Sunday 15 August 2010)
Lucy Walker: 'Countdown to Zero' (premijerni film) (Friday 13 August 2010)
'Video V. Poezija' - web premijera poetskog filma br.2 (p) (Thursday 12 August 2010)
Ridley Scott i Kevin Macdonald snimaju dokumentarac 'Life in a Day' (p) (Tuesday 03 August 2010)
'Get Low' - neobična drama na američkom Jugu za vrijeme Velike depresije (Sunday 01 August 2010)
Film tjedna 'Salt' (Monday 26 July 2010)
Odabrani scenariji za 'Zagrebacke price 2 - Ljubav' (p) (Monday 19 July 2010)
Pula 2010: Film Nicola Donatoa 'Bratstvo' na 57. filmskom festivalu u Puli (p) (Saturday 17 July 2010)
Pula 2010: Premijera novog filma Christophera Nolana 'Početak' (Inception) u pulskoj Areni! (p) (Saturday 17 July 2010)
Predators - novi film Adriena Brodya (Monday 12 July 2010)
Premijera dokumentarnog filma 'Akcija 9,99' u kinu Tuškanac 13. srpnja 2010. (p) (Thursday 08 July 2010)
Twilight Saga Eclipse - novi nastavak filmske sage o vampirima (Sunday 04 July 2010)
Održana premijera filma 'Blizine' u kinu Europa! (p) (Friday 02 July 2010)
Premijera filma 'Blizine' Zdravka Mustaća u kinu Europa 30. lipnja 2010. (p) (Friday 25 June 2010)
A-Team - novi film Liama Neesona (Sunday 13 June 2010)
Splice - novi sci-fi triler Adriana Brodya (Monday 07 June 2010)
Hrvatska premijera filma 'Imaginarij doktora Parnasusa' u pulskoj Areni! (Thursday 03 June 2010)
Nove romanse četiri prijateljice u filmu 'Seks i grad 2' (Sunday 30 May 2010)
Shrek zauvijek - završno poglavlje serijala o zelenom junaku (Monday 24 May 2010)
Pogledajte prije svih neke scene iz 'Vektora'! (p) (Saturday 15 May 2010)
'Strava u Ulici brijestova' - sablasni Freddy Krueger u reinkarnaciji originalne verzije (Wednesday 12 May 2010)
'The Back-Up Plan' - nova komedija Jennifer Lopez (Tuesday 11 May 2010)
Redatelj James Cameron: 'Avatar' je poziv našoj civilizaciji na akciju (Tuesday 11 May 2010)
Holivudska verzija britanskog hita iz 2007. 'Smrt na sprovodu' (p) (Tuesday 11 May 2010)
'Date Night' - nova komedija Tine Fey i Stevea Carella (Tuesday 11 May 2010)
'Iron Man 2' u kinima (Tuesday 11 May 2010)
Premijera filma 'Ljubavni život domobrana' 20. travnja 2010. u Movieplexu! (p) (Monday 19 April 2010)
Blitz-CineStar Zagrebu donosi zlatno kino - Gold Class! (p) (Sunday 18 April 2010)
Premijera filma'Demon iz Kragujevca' Irene Škorić 17. travnja 2010. u kinu Grič (p) (Saturday 17 April 2010)
BLITZ-CINESTAR DOVODI IMAX U HRVATSKU! (p) (Tuesday 13 April 2010)
PREMIJERNI FILM: SUDAR TITANA, fantasy by Alan Silverman (Tuesday 06 April 2010)
PREMIJERNI FILM: JOHNNY MERCER: THE DREAM'S ON ME, dokumentarni by Doug Levine (Monday 05 April 2010)
Premijera video performansa 'Dva muškarca i jedna žena' u kinu Europa 31. ožujka 2010. (p) (Thursday 01 April 2010)
CineStar otvara sedmi multipleks u Osijeku! (p) (Monday 29 March 2010)
PREMIJERNI F.I.L.M.: KAKO IZDRESIRATI ZMAJA, animirani by Alan Silverman (Sunday 28 March 2010)
Premijera dokumentarnog filma 'Lica glumice' u kinu Europa 29. ožujka 2010. (p) (Thursday 25 March 2010)
Premijera filma 'Tišina mora' u kinu Tuškanac 28. ožujka 2010. (p) (Wednesday 24 March 2010)
PREMIJERNI F.I.L.M.: ALICA U ZEMLJI ČUDESA 3D, fantasy by Alan Silverman (Sunday 14 March 2010)


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1577
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt