najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul


  R.E.M.
Vendi,Sunday 12 May 2013
Dom Sportova, 19. siječnja 2005.
Početak: 20,00
Organizator: Nota & Impresario
Cijena ulaznice: 300 kn
0%

  Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
press / Tvornica kulture,Thursday 22 March 2012

0%

  Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
press / ZF,Thursday 22 March 2012

0%

  Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
press / ZF,Thursday 22 March 2012

0%

  Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
press / ZF,Saturday 17 March 2012

0%

  Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
press / Kultura promjene,Thursday 15 March 2012

0%

  Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
press / ,Thursday 15 March 2012

0%

  Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
press / Magnus,Thursday 15 March 2012

0%

  Geenger Records traži suradnike! (p)
press / Geenger Records,Wednesday 14 March 2012

0%

  ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
press / Loud Life Concerts,Wednesday 14 March 2012

0%


RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p) (Wednesday 14 March 2012)
'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p) (Wednesday 14 March 2012)
10. Seasplash festival najavljuje prve izvođače:,Ruts DC, Dreadzone i Vibronics (p) (Monday 12 March 2012)
Muzički salon SC najavljuje program do kraja sezone (p) (Monday 12 March 2012)
Točka-Tačka-Pika: Američki dirigent Jonathan Schiffman i njemački pijanist Andreas Boyde u Lisinskom (Monday 12 March 2012)
Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p) (Thursday 08 March 2012)
GLAZBENI POUČAK 2012. MMC Grada Rovinja, srijedom u 18 sati (p) (Thursday 08 March 2012)
Meštri & Talenti – Maestro Ignat Mihnea i pijanist Bruno Vlahek (p) (Saturday 03 March 2012)
Hladno pivo u Tvornici 8. i 9. ožujka 2012. (p) (Friday 02 March 2012)
Koncert Gudačkog orkestra Fronesis - Koncert na gradilištu buduće Muzičke akademije (p) (Thursday 01 March 2012)
Crveni ciklus: Rumunjski dirigent Ignat Mihnea & Pijanist i skladatelj Bruno Vlahek u Lisinskom (p) (Monday 27 February 2012)
Radionica Dereka Holzera: Neandertalska elektronika - Soundbox (p) (Monday 27 February 2012)
Aquarius 10.3.2012. NICKY ROMERO (p) (Sunday 26 February 2012)
Balkan Beat Box 17. travnja 2012. u Zagrebu (p) (Sunday 26 February 2012)
St. Patrick's Day uz Belfast Food, Zg. Boogaloo 17.03.2012. (p) (Saturday 25 February 2012)
100% romantično u regionalnom ciklusu Točka-Tačka-Pika (p) (Saturday 25 February 2012)
Električni orgazam u Tvornici 24. travnja 2012. (p) (Friday 24 February 2012)
GJUTORAK HEART & ART 28.02. @ GJURO II (p) (Thursday 23 February 2012)
OLA HORHE - Krupne ribe u malom pogonu Tvornice kulture (p) (Thursday 23 February 2012)
Sedam godina Trip to Ziona w/ Tsunami Wazahari @ Močvara, subota 3.3.2012. (p) (Tuesday 21 February 2012)
Andrew Grams i Andrej Gavrilov u Lisinskom 24. veljače 2012. (p) (Monday 20 February 2012)
Ciklus klasične glazbe u Vip clubu: Gudački kvartet Porin (Monday 20 February 2012)
Plavi ciklus: Održan koncert u sjećanje na Lovru von Matačića (p) (Saturday 18 February 2012)
Lightune.G među finalistima Margaret Guthman Musical Instrument Competition (p) (Friday 17 February 2012)
Plavi ciklus: Sjećanje na Lovru von Matačića (p) (Monday 13 February 2012)
TI RITU PIRI PIP - Tvornica - 17.02.2012. (p) (Monday 13 February 2012)
GZA aka The Genius u Vip Clubu 23. veljače 2012. (p) (Saturday 11 February 2012)
Najpopularniji makedonski ska-punk bend Superhiks 17. veljače 2012. u KSET-u (p) (Friday 10 February 2012)
Bobo K.(nežević) u Vip Clubu 14. veljače 2012. (p) (Friday 10 February 2012)
JOHN DAHLBACK @ BOOGALOO 10.03.2012. (Subota) (p) (Thursday 09 February 2012)
Koncert APOB + I.M.KLIF u MM centru (p) (Tuesday 07 February 2012)
Doktor za rock 'n' roll - Milić Vukašinović i Vatreni poljubac - Boogaloo, 03.03.2012. (p) (Wednesday 01 February 2012)
Održani koncerti Zagrebačke filharmonije za Muzičku akademiju u Zagrebu (p) (Sunday 29 January 2012)
Duran Duran, Beč, 23.01.2012. by Daniel Pritišanac (Friday 27 January 2012)
Koncert britanskih genijalaca Kill It Kid uskoro u Teatru &TD (p) (Friday 27 January 2012)
Etno punkeri VIZA 1. veljače 2012. u klubu Attack (p) (Wednesday 25 January 2012)
Ugledni austrijski dirigent Martin Sieghart i Zagrebačka filharmonija na 'njemački način' (p) (Monday 23 January 2012)
VIP KLUB: TJEDNI PROGRAM 24-28/01/12 (p) (Monday 23 January 2012)
Dale Watson 21. siječnja 2012. u Stereo Dvorani (p) (Saturday 21 January 2012)
Radionica 'Osnove elektronike' u SC-u! (p) (Saturday 21 January 2012)
Zagrebačka filharmonija za Muzičku akademiju u Lisinskom - 24. i 27.01.2012. (p) (Thursday 19 January 2012)
Dale Watson u Tvornici (p) (Thursday 19 January 2012)
Anti-Valentinovo - Sonny Vincent (USA) gost Malehookersima, 10.02.2012, Močvara (p) (Thursday 19 January 2012)
Ulazak u dvadesetu godinu rada Aquarius kluba (p) (Tuesday 17 January 2012)
Crveni ciklus: Austrijski dirigent Martin Sieghart u Lisinskom 20.01.2012. (p) (Monday 16 January 2012)
Promocija zbornika 'Spaces of Identity in the Performing Sphere' u zagrebačkoj ADU-i (p) (Friday 13 January 2012)
JabbaTon pres. GIRL UNIT (Night Slugs, UK) @ KSET, subota - 14.01.2012. (p) (Thursday 12 January 2012)
Dafnis Prieto 'Proverb Trio' u Vip Clubu 14. siječnja 2012. (p) (Monday 09 January 2012)
Ciklus klasične glazbe u Vip clubu: Nadareni mladi interpreti izvode duete (p) (Thursday 05 January 2012)
Vip club: Freddie J. Cooper & The Philly Groove Band ft. Tonya Lynette (p) (Saturday 31 December 2011)
Filharmonijski bal za Dan Dvorane u Lisinskom 29. prosinca 2011. (p) (Wednesday 28 December 2011)
Prvi koncert iz ciklusa klasične glazbe: Zagreb Trio (p) (Wednesday 28 December 2011)
Mladi glazbenik 2011. godine - bariton Ljubomir Puškarić. (p) (Wednesday 28 December 2011)
I Zagreb voli 2CELLOS! (p) (Friday 23 December 2011)
Vip club: Najavljen klupski program (p) (Friday 23 December 2011)
Doček Nove godine uz LET 3 u Tvornici Kulture (p) (Wednesday 21 December 2011)
Središnja promocija albuma TRITU TRITU - Šibenik - 23.12.2011. (p) (Wednesday 21 December 2011)
Bijeli ciklus: Božićni koncert 23. prosinca 2011. u Lisinskom (p) (Tuesday 20 December 2011)
Odlazak Ceasrie Evore (p) (Tuesday 20 December 2011)
2CELLOS predstavili Zakladu 'Hauser&Šulić' (p) (Friday 16 December 2011)
Filharmonijski bal u Lisinskom 29. prosinca 2011. (p) (Wednesday 14 December 2011)
Odlična Slovenska filharmonija otvorila ciklus 'Točka - Tačka - Pika' u Zagrebu (p) (Saturday 10 December 2011)
Glenn Miller Orchestra 13. siječnja u Zagrebu! (p) (Friday 09 December 2011)
HLADNO PIVO predgrupa MJUZIKLU - Tvornica - Mali pogon - 12.12.2011. (p) (Friday 09 December 2011)
Gregoriani dolaze u Zagreb, Opatiju i Pulu (p) (Friday 09 December 2011)
Urban & 4 u Tvornici Kulture 22. prosinca 2011. (p) (Friday 09 December 2011)
TALCO + BEETAN TONE, KSET, 9.12.2012 (p) (Thursday 08 December 2011)
ZF: Doživite Oeyena i Beethovena u ciklusu 'Točka - Tačka - Pika' (p) (Thursday 08 December 2011)
KONCERT Denyce Graves sa Zagrebačkom filharmonijom u Lisinskom 2 12 2011 (a) (Friday 02 December 2011)
KONCERT: Carla Bozulich i Evangelista u &TD-u 26 11 11 by Ada Jukić (Friday 02 December 2011)
Ambasada Gavioli 16th Anniversary with Valentino Kanzani & dame Cassy - 17. december 2011. (p) (Thursday 01 December 2011)
Press konferencija povodom dolaska kultnog benda Red Hot Chili Peppers (p) (Tuesday 29 November 2011)
Red Hot Chili Pepers na zagrebačkom Hipodromu 29. kolovoza 2012. (p) (Monday 28 November 2011)
EAST RODEO 13.12. u Tvornici Kulture! (p) (Monday 28 November 2011)
Veličanstveno remekdjelo za jubilej maestra Kranjčevića (p) (Sunday 27 November 2011)
Kandski glazbeni kolektiv Woodpigeon u Teatru&TD! (p) (Sunday 27 November 2011)
2CELLOS napokon u Zagrebu, 21.12.2011.! (p) (Sunday 27 November 2011)
Koncert Zagrebačke filharmonije i Denyce Graves - Korak u život (p) (Saturday 26 November 2011)
illectricity festival Zagreb _ 19. studenog do 3. prosinca 2011. (p) (Thursday 24 November 2011)
Koncert nevjerojatno dobrih Thee Piatcions u MM centru! (p) (Wednesday 23 November 2011)
Plavi ciklus: Beethovenova Missa solemnis za 75. rođendan i 50. obljetnicu Vladimira Kranjčevića (Monday 21 November 2011)
LENNY KRAVITZ U ARENI by Daniel Pritišanac (Monday 21 November 2011)
S.A.R.S. - Boogaloo, 9.12.2011. (p) (Monday 21 November 2011)
KRUM BUMS (Austin, TX), srijeda 23.11. @ Klub Attack! (AKC Medika) (p) (Monday 21 November 2011)
Vatreni Nikita za bezbroj vatrenih doživljaja (p) (Saturday 19 November 2011)
HDS dodjeljuje 900.000 kuna za nezavisne glazbene projekte (p) (Thursday 17 November 2011)
7. VIP ZAGREB JAZZ FESTIVAL: ZAVRŠEN FESTIVAL! Osvrt by Ada Jukić (Wednesday 16 November 2011)
Crveni ciklus: Nikita Borisoglebski u Lisinskom 18. studenog 2011. (p) (Tuesday 15 November 2011)
[:foreign affairs:] w. The Petebox (UK), Rahmanee, Stereo Dvorana! (p) (Tuesday 15 November 2011)
Danny Howells (UK) u Stereo Dvorani (p) (Tuesday 15 November 2011)
IN-THE-GO u KSET-u - 22.11.2011. (p) (Tuesday 15 November 2011)
THE HUMAN LEAGUE U TVORNICI by Vendi Jukić Buča (Tuesday 15 November 2011)
Večer eksperimentalne glazbe Sine Linea u Zagrebačkom plesnom centru (p) (Tuesday 15 November 2011)
Carla Bozulich sa svojim bendom Evangelista u Teatru&TD! (p) (Tuesday 15 November 2011)
THE HUMAN LEAGUE U TVORNICI by Daniel Pritišanac (Tuesday 15 November 2011)
THE SHAPESHIFTERS @ AQUARIUS CLUB 10.12.2011.(Subota) (p) (Thursday 10 November 2011)
Petak, 11.11.2011. PipsChip&Videoclips Vam predstavlja '2x2 live'! (p) (Thursday 10 November 2011)
Klub Attack, Četvrtak 10.11.2011>> Ples punog mjeseca (p) (Thursday 10 November 2011)
Joey Arias održao koncert dostojan jedne dive (p) (Thursday 10 November 2011)
7. VIP ZAGREB JAZZ FESTIVAL: Sutra se otvara Festival! (p) (Thursday 10 November 2011)
Plavi ciklus: Glazbena razglednica iz Poljske u Lisinskom (p) (Tuesday 08 November 2011)
Izložba fotografija 5. i 6. Vip Zagreb Jazz Festivala (p) (Tuesday 08 November 2011)
Jazz glazbenik Vlado Kostadinović ove srijede u Teatru &TD (p) (Monday 07 November 2011)
Crveni ciklus: Pogorelić & Kitajenko u Lisinskom! (p) (Monday 07 November 2011)
Killah Priest - Pojačanje na zagrebačkom koncertu Ghostface Killaha (p) (Wednesday 02 November 2011)
The Human League u Tvornici 12. studenog 2011. (p) (Tuesday 01 November 2011)
Drag queen zvijezda Joey Arias u Jedinstvu! (p) (Tuesday 01 November 2011)
Plavi ciklus: Dmitrij Kitajenko u programu 'Iz Rusije s ljubavlju' u Lisinskom 4. studenog 2011. (p) (Tuesday 01 November 2011)
RAMBO AMADEUS U BOOGALOOU by Tomo Dubovečak (Tuesday 01 November 2011)
7. VIP ZAGREB JAZZ FESTIVAL: Pharoah Sanders 13. studenog 2011. u zagrebačkom SC-u! (p) (Sunday 30 October 2011)
7. VIP ZAGREB JAZZ FESTIVAL: Pat Metheny Trio 11. studenog 2011. u zagrebačkom SC-u! (p) (Sunday 30 October 2011)
Prvi koncert Cantus ansabla u sezoni: 7.11.2011. (p) (Sunday 30 October 2011)
KONCERT: GUITAR GANGSTERS (London) + BRAT PACK (Amsterdam), četvrtak 03.11 @ Klub Attack - Zagreb (Sunday 30 October 2011)
31/10 >>>Babylon's Burning! feat. Supermodels & VJ Super (Berlin) @ Sirup/ZG (Thursday 27 October 2011)
Rambo Amadeus vas poziva da zaplesšte s njim na koncertu u petak! (p) (Wednesday 26 October 2011)
Stereo MCs - full live show! u riječkoj Stereo dvorani (p) (Wednesday 26 October 2011)
Bijeli ciklus: 'Rekvijem' Wolfganga Amadeusa Mozarta u Lisinskom 28. listopada 2011. (p) (Tuesday 25 October 2011)
KONCERT: PLACIDO DOMINGO U ARENI ZAGREB by Ada Jukić (Monday 24 October 2011)
Boogaloo club, 19.11.2011. Rave'N'Roll with Advent vs. Industrialyzer (p) (Sunday 23 October 2011)
Veličanstvenim koncertom u zagrebačkoj Areni Placido Domingo oduševio publiku (p) (Saturday 22 October 2011)
Otvoren BTL Natječaj - HDS financira nezavisne glazbene projekte s 900.000 kuna! (p) (Thursday 20 October 2011)
Zabranjeno pusenje u subotu u zagrebačkoj Tvornici (p) (Thursday 20 October 2011)
Pro-Pain - 20.10.2011 - Regenerator, Zabok (p) (Thursday 20 October 2011)
OI! The Night w/ STAGE BOTTLES + tribina 'Antifašizam i policijska represija'... (p) (Tuesday 18 October 2011)
Jazz.hr / jesen 2011: Objava za medije (p) (Tuesday 18 October 2011)
7. VIP ZAGREB JAZZ FESTIVAL: Lucky Peterson 12. studenog 2011. u zagrebačkom SC-u! (p) (Tuesday 18 October 2011)
7. VIP ZAGREB JAZZ FESTIVAL: McCoy Tyner 10. studenog 2011. u zagrebačkom SC-u! (p) (Tuesday 18 October 2011)
7. VIP ZAGREB JAZZ FESTIVAL od 10. do 13. studenog 2011. (p) (Tuesday 18 October 2011)
STONEBRIDE nažalost neće moći nastupiti na BRAINBANGERS' BALLU u Tvornici! (p) (Monday 17 October 2011)
KONCERT: MICHEL CAMILO i ZAGREBAČKA FILHARMONIJA, LISINSKI 14 10 2011 by Ada Jukić (Saturday 15 October 2011)
Micherl Camilo ostavio bez daha u Zvjezdanom ciklusu (p) (Saturday 15 October 2011)
ACID MOTHERS TEMPLE posebni gosti na BRAINBANGERS' BALLU 20. listopada 2011. u Tvornici! (p) (Friday 14 October 2011)
U Boogaloou ekskluzivna prodaja novog live albuma Ramba Amadeusa! (p) (Friday 14 October 2011)
Sutra live svirka u klubu 8 Ball (p) (Friday 14 October 2011)
Lenny Kravitz u zagrebačkoj Areni 17. studenog 2011. (p) (Thursday 13 October 2011)
Koncert Branka Okmaca 'Moj svijet' 12. listopada 2011. u MMC Grada Rovinja (p) (Wednesday 12 October 2011)
Film i živa glazba (p) (Tuesday 11 October 2011)
Pretplatnici Zagrebačke filharmonije imaju popust za koncert Placida Dominga (p) (Tuesday 11 October 2011)
18. Rođendan Blackouta uz Ghostfacea iz kultnog Wu-Tang Clana! (p) (Tuesday 11 October 2011)
Otvoren novi rock klub u Sesvetama! (p) (Tuesday 11 October 2011)
Humanitarni koncert: Stereo za Simone (p) (Monday 10 October 2011)
Ivan Vragolovich Band na Velikoj rock eksploziji #4 (p) (Saturday 08 October 2011)
Otvorenje kluba '8 Ball' - novog mjesta za live svirke i druženja (p) (Friday 07 October 2011)
Drugi Način - 14 godina Jam Sessiona - KSET, 13.10.2011. (p) (Thursday 06 October 2011)
Placido Domingo i gosti 21. listopada u zagrebačkoj Areni (p) (Thursday 06 October 2011)
Perpetuum Jazzile u Lisinskom 10. listopada 2011. (p) (Thursday 06 October 2011)
Jedan od najcjenjenijih afričkih glazbenika Cheikh Lô prvi put u Hrvatskoj! (p) (Thursday 06 October 2011)
Jazz.hr / jesen od 11. do 14. listopada 2011. u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski (p) (Wednesday 05 October 2011)
Zvjezdani ciklus: Michel Camilo u Lisinskom 14. listopada 2011. (p) (Wednesday 05 October 2011)
Poziv na Festival eksperimentalne glazbe (p) (Wednesday 05 October 2011)
Rammstein u Zagrebu 8. studenog 2011. (p) (Monday 03 October 2011)
Crveni ciklus: Maestro Hager o ljubavi i o strasti (p) (Sunday 02 October 2011)
3rd Croatian Blues Challenge: 4-5-6.11.2011. (p) (Wednesday 28 September 2011)
Crveni ciklus: Maestro Leopold Hager u Lisinskom! (p) (Wednesday 28 September 2011)
Velika rock eksplozija #4 - kompletan program festivala (p) (Wednesday 28 September 2011)
6. Zagrebački međunarodni festival komorne glazbe od 14. do 16. listopada 2011. (p) (Monday 26 September 2011)
Sir Neville Marriner - Maestro kao malo koji drugi! (p) (Sunday 25 September 2011)
Odlično otvaranje nove sezone Zagrebačke filharmonije! (p) (Saturday 24 September 2011)
Plavi ciklus: Slavni dirigent Sir Neville Marriner ravna koncertom u Lisinskom 24. rujna 2011. (p) (Saturday 24 September 2011)
Australski orguljaš i bariton Kurt Ison u Zagrebu, Požegi i Samoboru (p) (Saturday 24 September 2011)
Stereo Dvorana Rijeka: Otvorenje: JORIS VOORN (NL) (p) (Thursday 22 September 2011)
Sir Neville Marriner otvara novu koncertnu sezonu Zagrebačke filharmonije (p) (Thursday 22 September 2011)
Leut Magnetic prvi put u Teatru&TD! (p) (Thursday 15 September 2011)
BEEN OBSCENE u Zagrebu 29. rujna 2011.! (p) (Thursday 08 September 2011)
Hillsong LIVE Sydney, Australia / Zagreb / 13.09.2011. / Hypocentar (p) (Wednesday 07 September 2011)
Kinolokus placa 2011 u znaku eko proizvođača Dalmacije (p) (Monday 05 September 2011)
Predstavljena nova sezona ‘nove’ Tvornice kulture! (p) (Monday 05 September 2011)
Frenkie i Montirani proces u zagrebačkoj Tvornici kulture 24. rujna 2011. (p) (Sunday 04 September 2011)
Prima Ars Fest 2011 - završene pripreme za koncertni spektakl u Lisinskom (3.9.2011.) (p) (Saturday 03 September 2011)
I'm From Barcelona u zagrebačkom Jedinstvu 30. rujna 2011. (p) (Thursday 01 September 2011)
Placido Domingo u zagrebačkoj Areni 21. listopada 2011. (p) (Thursday 01 September 2011)
Američka hardcore grupa PRO PAIN 20. listopada 2011. u klubu Regenerator u Zaboku! (p) (Monday 29 August 2011)
HURTS 23. listopada 2011. u zagrebačkom Boćarskom domu! (p) (Monday 29 August 2011)
Perpetuum jazzile - koncert u dvorani 'Vatroslava Lisinskog', 10.10.2011. (p) (Saturday 27 August 2011)
Monoplay 3 u Zadru 29. i 30. kolovoza 2011. (p) (Saturday 27 August 2011)
AUDIOART 02 - međunarodni festival eksperimentalne i improvizirane glazbe (p) (Saturday 27 August 2011)
CHRIS REA @ Boćarski dom, 16.2.2012. (p) (Monday 22 August 2011)
Djevojački zbor Hrvatske u Lisinskom 3. rujna 2011.! (p) (Saturday 20 August 2011)
Hladno pivo u Splitu najavili svoju turneju! by Vendi Jukić Buča & Berislav Buča (Friday 19 August 2011)
Overflow na glavnoj pozornici Sziget festivala (p) (Monday 15 August 2011)
DISCOTEQUE RIVA 2011 by Vendi Jukić Buča (Sunday 14 August 2011)
DAMIR URBAN&4 - Koncert iznenađenja u klubu Porat (Pirovac) u subotu, 13.8.2011. (p) (Thursday 11 August 2011)
DISCOTHEQUE RIVA - ULAZNICE ZA SEKTOR B RASPRODANE (p) (Thursday 11 August 2011)
SCHENGENFEST okupio preko 16 000 ljudi u tri dana i proslavio četvrti rođendan! (p) (Tuesday 09 August 2011)
Arena Fest 2011 - 18.08.2011. - Guano Apes, Apocalyptica, Laibach! (p) (Tuesday 02 August 2011)
KONCERT TONYJA CETINSKOG i ZAGREBAČKE FILHARMONIJE U PULI 30 07 2011 by Ada Jukić (Monday 01 August 2011)
Jedinstveni i ekskluzivni ciklus Zagrebačke filharmonije - Zvjezdani ciklus (p) (Monday 01 August 2011)
Apsolutni spektakl i još jedan trijumf Tonyja Cetinskog na koncertu "Otkrivanje strasti" u Puli (p) (Monday 01 August 2011)
Crossover trilogija 'Otkrivanje strasti' TONY CETINSKI, ARENA - PULA, 30.7.2011. (Thursday 28 July 2011)
Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije i Tony Cetinski u pulskoj Areni 30. srpnja 2011. (p) (Thursday 28 July 2011)
Return to Forever IV zatvara Avantgarde Jazz Festival (p) (Saturday 16 July 2011)
Discotheque Riva - Najbolji ljetni party na Mediteranu! (p) (Saturday 16 July 2011)
SCHENGENFEST 2011+NOVO: Raspored izvođača i prodaja jednodnevnih ulaznica (p) (Thursday 07 July 2011)
PipsChips&Videoclips - novi bend RockLive Festivala! (p) (Tuesday 05 July 2011)
Glazbeni megaspektakl koji će se još dugo pamtiti! (p) (Tuesday 05 July 2011)
RADIO AKTIV - Pobjednici 15. HGF-a Zabok (p) (Tuesday 05 July 2011)
George Benson ovog petka u Rovinju! (p) (Monday 04 July 2011)
Sve je spremno za glazbeni megaspektakl desetljeća! (p) (Monday 04 July 2011)
Hartera Festival i Red Bull predstavljaju beskrajnu priču o Vivi Rinocerus! (p) (Sunday 03 July 2011)
Mtv i Hartera objavljuju pobjednike natječaja 'Oderi na Harteri' (p) (Sunday 03 July 2011)


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1610
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt