najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul


  Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
press / Teatar &TD,Thursday 22 March 2012

0%

  Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
press / Kultura promjene,Friday 16 March 2012

0%

  Predstava 'Prijateljice' u KNAP-u (p)
press / Knap,Wednesday 14 March 2012

0%

  Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
press / ZKM,Tuesday 13 March 2012

0%

  Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
press / ,Monday 12 March 2012

0%

  Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
press / INK,Thursday 08 March 2012
Istarsko narodno kazalište
0%

  Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
press / Kerempuh,Thursday 08 March 2012

0%

  Zvijezde svjetske burleske podučavat će i Hrvatice (p)
press / Festival novog cirkusa,Sunday 04 March 2012

0%

  KAZALIŠTE: TAMNO I NATRAG by Julija Vuljanko
Julija Vuljanko,Friday 02 March 2012
TAMNO I NATRAG
ZKM 16.02.2011.
Izvođači: Pravdan Devlahović, Ana Kreitmeyer, Danijel Ljuboja, Nikolina Pristaš, Zrinka Užbinec
Redatelj: Goran Sergej Pristaš
Dramaturgija: Ivana Ivković, Tomislav Medak
Softver: Daniel Turing
0%

  Predstava 'Juego de Azar' u koreografiji Monice Gomis u Zagrebačkom plesnom centru (p)
press / ZPC,Monday 27 February 2012

0%


Irena Čurik u Berlinu izabirala tim sljedeće predstave... (p) (Saturday 18 February 2012)
Premijera predstave 'Nista nije krivo' u Zagrebačkom plesnom centru (p) (Saturday 18 February 2012)
Natječaj za sudjelovanje u radionici 'Dramaturški studio' za mlade izvođače, dramaturge i producente (Friday 17 February 2012)
Lutkarska radionica za djecu u KCP-u (p) (Friday 17 February 2012)
Cabaret New Burlesque 31.03.2012. stiže u Zagreb (p) (Wednesday 15 February 2012)
Predstava 'Kontrakcije' HNK Šibenik u pulskom INK-u(p) (Wednesday 15 February 2012)
'Zagrebački pentagram' u režiji Paola Magellija 17. veljače 2012. gostuje u Dortmundu (p) (Tuesday 14 February 2012)
Mala Kline, Petra Veber i East Rodeo u rezidenciji u Teatru &TD (p) (Friday 10 February 2012)
Premijera predstave 'Tamno i natrag' 16. veljače 2012. (p) (Thursday 09 February 2012)
Trodnevna radionica Sadire A. Cruz Smith: 'Kontakt improvizacija i repertoar Marthe Graham' (p) (Saturday 04 February 2012)
KAZALIŠTE: IDEŠ DALJE u ZKM-u by Julija Vuljanko (Friday 03 February 2012)
Premijera predstave 'Latinoviz, Povratak' u MSU-i (p) (Friday 03 February 2012)
Plesna predstava 'Love will tear us apart' u Teatru &TD (p) (Tuesday 31 January 2012)
Plesna predstava 'Ispod sklopljenih očiju' u ZeKaeMu (p) (Tuesday 31 January 2012)
'To Whom It May Concern' gostuje u Ljubljani (p) (Tuesday 31 January 2012)
Tjedni raspored Teatra &TD (29.01. - 12.02.2012.) (Sunday 29 January 2012)
EDU&TD - Kontrapunkt: O kompoziciji i izvođenju imidža (p) (Wednesday 25 January 2012)
SLUČAJ &TD u Teatru &TD 24., 25. i 26. siječnja 2012. (p) (Monday 23 January 2012)
Predstava 'Profesionalac' 24. siječnja 2012. u pulskom INK-u (p) (Monday 23 January 2012)
Premijera predstave 'PRIRUČNIK ZA PRAZNE PROSTORE' u Zagrebačkom plesnom centru (p) (Monday 16 January 2012)
Američki sideshow krstio Freaky Friday (p) (Sunday 15 January 2012)
Stara mestna elektrarna - Elektro Ljubljana presents: program January - March 2012 (p) (Friday 13 January 2012)
Pripremite se za Freaky Friday: 13 zanimljivosti o petku 13. (p) (Thursday 12 January 2012)
PETICIJA ZA SPAS KNAP-a!!! (p) (Wednesday 11 January 2012)
'To Whom It May Concern?' ponovno u Zagrebačkom plesnom centru (p) (Monday 09 January 2012)
Praizvedba drame 'Ideš dalje' u Zagrebačkom kazalištu mladih (p) (Monday 09 January 2012)
Izvještaj o kazališnoj 2011. godini Zagrebačkog kazališta mladih (p) (Friday 06 January 2012)
'Amateri' - Najnagrađivanija predstava 2011. (p) (Wednesday 04 January 2012)
Obilježavanje 40 godina od osnutka Kazališne družine Coccolemocco (p) (Wednesday 28 December 2011)
Freaky Friday – ekstremni body art u Zagrebu (p) (Wednesday 28 December 2011)
MONTAŽSTROJ 'Uzorak' - posljednja predstava u staroj i prva u novoj godini (p) (Thursday 22 December 2011)
KAZALIŠTE: MEDIJSKA PREDSTAVA O PREDSTAVI 'Car neuspjeha' by Ada Jukić (Monday 19 December 2011)
Premijera multimedijalnog projekta 'Persona' u MSU 21. prosinca 2011. (p) (Sunday 18 December 2011)
Premijera predstave 'Fortinbras se napio' u Kerempuhu 16. prosinca 2011. (p) (Friday 09 December 2011)
SLUČAJ &TD! Pacijenti: Nataša Dangubić, Ana Karić, Dean Krivačić, Ivana Pavlović i Dario Varga (p) (Friday 09 December 2011)
Premijera predstave 'Božić 7D' Tvornice lutaka na Sceni Kina Grič! (p) (Saturday 03 December 2011)
Hrvatska praizvedba 'Cara neuspjeha' (p) (Friday 02 December 2011)
KAZALIŠTE: Predstava Moj sin samo malo sporije hoda u ZKM-u by Ada Jukić (Thursday 01 December 2011)
Roman Rosamund Lupton 'Sestra' u hrvatskim knjižarama! (p) (Thursday 01 December 2011)
Alejandro Fabri, Lana Barić i Danijela Trbović u Telenoveli iz Šarengrada! (p) (Thursday 01 December 2011)
Premijera predstave 'BorderLines II' 01.12.2011. u Zagrebačkom plesnom centru (p) (Monday 28 November 2011)
Nova predstava Vilima Matule 'Tko si ti i otkud ti pravo' (p) (Friday 25 November 2011)
ZKM Zagreb Najavljena premijera predstave 'Moj sin samo malo sporije hoda' by Ada Jukić (Wednesday 23 November 2011)
Plesna predstava 'Paces' u Zagrebačkom plesnom centru (p) (Monday 21 November 2011)
Jordi Cortes i Daniel Werner vode radionice u Zagrebačkom plesnom centru (p) (Monday 21 November 2011)
Premijera predstave 'Ispod sklopljenih očiju' u Gorgoni MSU-i (p) (Monday 21 November 2011)
Plesna predstava 'Zrcalo' u Zagrebačkom plesnom centru (p) (Monday 21 November 2011)
MZZM Bacaca sjenki ponovo u Zagrebu, 24.11. [MFFM - by Shadow Casters in Zagreb] (p) (Monday 21 November 2011)
Programa Noći kazališta 19.11.2011. (p) (Friday 18 November 2011)
Linkovi za predstavu 'Moj sin samo malo sporije hoda' (p) (Friday 18 November 2011)
Predstava 'Kontrakcije' u pulskom INK-u 17. studenog 2011. (p) (Thursday 17 November 2011)
Premijera Zagrebačkog plesnog ansambla 'Ispod sklopljenih očiju' (p) (Tuesday 15 November 2011)
Bodi creatinon dance u KCP-u (p) (Tuesday 15 November 2011)
Premijera plesne predstave 'Random House' u zagrebačkom Jedinstvu (p) (Tuesday 15 November 2011)
Predstava 'Ekscentričnost jednog slavuja' u pulskom INK-u (p) (Monday 14 November 2011)
Premijera mjuzikla 'Opasne veze' u Komediji 18. studenog 2011. (p) (Thursday 10 November 2011)
La MaMa u Zagrebačkom kazalištu mladih (p) (Thursday 10 November 2011)
'City to City Cabaret' u Zagrebačkom plesnom centru (p) (Thursday 10 November 2011)
@BetaSkroz na InfoRestart sajmu (Tuesday 08 November 2011)
'Grešnici' Ana Vilenica, Marinko Leš i Matija Kačan u Teatru &TD! (p) (Monday 07 November 2011)
Praizvedba drame 'Moj sin samo malo sporije hoda' u ZKM-u (p) (Monday 07 November 2011)
Predstava 'Divna, divna, divna katastrofa' u Zagrebačkom plesnom centru (p) (Sunday 06 November 2011)
'Radionica Luce Silvestrinija za treću životnu dob' u sklopu projekta City to City Cabaret (p) (Sunday 06 November 2011)
Predstava 'Ljepotica iz Leenanea' u pulskom INK-u! (p) (Friday 04 November 2011)
'Filmski ponedjeljak' u Zagrebačkom plesnom centru (p) (Tuesday 01 November 2011)
Svetvinčenat - Predstava 'Tri none' (p) (Thursday 27 October 2011)
Premijera predstave 'United states' u Teatru &TD 28. listopada 2011. (p) (Wednesday 26 October 2011)
'Bonton ili kako pristojno provesti dan' ove subote na Sceni kina Grič! (p) (Wednesday 26 October 2011)
Festival Novog Cirkusa 2011: Na izborima i stranka FNC – časno za ozbiljnu Hrvatsku! (p) (Monday 24 October 2011)
Predstava 'Cijeli svijet je pozornica' oduševila preko 1000 posjetitelja (p) (Sunday 23 October 2011)
Premijera opere 'Nabucco' u osječkom HNK-u 5. studenog 2011. (p) (Saturday 22 October 2011)
Pedeseta izvedba predstave 'Spektakluk' u Kerempuhu 25. listopada 2011. (p) (Friday 21 October 2011)
Predstava 'Putovima glagoljaša' u pulskom INK-u (p) (Thursday 20 October 2011)
Komedija D. R. Sandersona 'Tko je ovdje lud' u pulskom INK-u 18. listopada 2011. (p) (Tuesday 18 October 2011)
Premijera predstave 'Mrtve duše' u Kerempuhu 21. listopada 2011. (p) (Saturday 15 October 2011)
Jesen 2011 u Kulturnom centru Peščenica (p) (Friday 14 October 2011)
Predstava 'I to je ljubav' u pulskom INK-u (p) (Thursday 13 October 2011)
Ex-Pozicija ponovo u Zagrebu 22 i 23. listopada 2011. (p) (Wednesday 12 October 2011)
Predstava (ispit iz glume) 'Oko stola' u pulskom INK-u (p) (Tuesday 11 October 2011)
Premijera 'Ja, Tata!' u izvedbi Rakana Rushaidata (p) (Monday 10 October 2011)
Premijera predstave 'Pismo Heineru Mülleru' i Ciklus europsko kazalište mladih (p) (Sunday 09 October 2011)
'Samice' predstavljene na tiskovnoj konferenciji u pulskom INK-u (p) (Friday 07 October 2011)
Premijera predstave 'Nosferatu' uz svjetlosnu instalaciju 'Fantom Svjetla'! (p) (Friday 07 October 2011)
Premijera predstave 'Prolaznici' u osiječkom HNK-u 30. rujna 2011. (p) (Monday 03 October 2011)
CABAres CABArei Zijaha A. Sokolovića - 200. put u Teatru EXIT! (p) (Saturday 01 October 2011)
Premijera predstave 'Skok u prazno' u Zagrebačkom plesnom centru (p) (Thursday 29 September 2011)
@BetaSkroz & DataPorn - 4. listopada 2011. (p) (Thursday 29 September 2011)
Nosferatu - solo za plesača, posveta filmovima Wernera Herzoga i Klausu Kinskom u &TD-u (p) (Thursday 22 September 2011)
Premijera predstave '7 tišina za 7 dana' u Zagrebačkom plesnom centru (p) (Thursday 22 September 2011)
Praizvedba monodrame 'Političar' Ladislava Prežigala u Kerempuhu! (p) (Sunday 18 September 2011)
Premijera predstave 'Leksikon Yu mitologije' u ljubljanskom Cankarjevom domu (p) (Friday 16 September 2011)
Predstava 'Tehnika' u Zagrebačkom plesnom centru (p) (Thursday 15 September 2011)
'Slučaj opozicije' u izvedbi i koreografiji Zrinke Lukčec i polaznica studija Plešimedo (p) (Wednesday 14 September 2011)
Izvedba plesne predstave 'Dispozitivi izvedbe, Psychedelic Room : Part II' u ZPC-u! (p) (Monday 12 September 2011)
CDU raspisuje Natječaj za izvedbene tekstove mladih autora (p) (Thursday 08 September 2011)
@BetaSkroz: prva predstava na svijetu koja interaktivno spaja Twitter, Instagram i Soundcloud (p) (Wednesday 07 September 2011)
Zagrebački plesni centar: Program za rujan 2011. (p) (Tuesday 06 September 2011)
Upisi u novu sezonu tečajeva plesa u Zagrebačkom plesnom centru (p) (Tuesday 23 August 2011)
Pjesnički recital Drage Štambuka u klupskom kazalištu glazbene scene Amadeo (p) (Monday 22 August 2011)
Predstava 'Love will tear us apart' u Lazaretima (p) (Saturday 30 July 2011)
Predstava Frédérica Giesa 'Seven Thirty in Tights' 21. i 22. srpnja 2011. u ZPC-u (p) (Monday 18 July 2011)
Upisi na tečajeve plesa u Zagrebačkom plesnom centru (p) (Thursday 07 July 2011)
Plesna predstava 'Refrakcije' u sklopu festivala Park in Zagreb (p) (Monday 27 June 2011)
KULTURA PROMJENE PO(D)VLAČI CRTU. OPET. ZA OVU (2010/2011) SEZONU. (p) (Monday 27 June 2011)
Poziv na Svečanost ljetnog solsticija u Paviljonu Jeka (p) (Sunday 19 June 2011)
Plesna predstava 'Dvije priče' u ZPC-u 24., 25. i 26. lipnja 2011. (p) (Wednesday 15 June 2011)
Premijera plesne predstave 'Tanka linija' 16. lipnja 2011. u Zagrebačkom plesnom centru! (p) (Tuesday 14 June 2011)
Završne prezentacije Dramskog studija INK-a (p) (Saturday 11 June 2011)
Love will tear us apart, O prijateljstvu i Vodoinstalater u Teatru &TD (p) (Tuesday 07 June 2011)
Premijera predstave 'Joseph' u Teatru &TD 7. lipnja 2011. (p) (Saturday 04 June 2011)
Premijera predstave 'Život u kazalištu' na Sceni Gorica 6. lipnja 2011. (p) (Saturday 04 June 2011)
ZAGREBAČKA PREMIJERA OPERE 'IL CAMPANELLO' U BIVŠOJ KINOTECI by Ada Jukić (Saturday 04 June 2011)
INTERFACE u MSU - Showcase (p) (Thursday 02 June 2011)
Premijera opere 'Il campanello' u pulskom INK-u 2. lipnja 2011. (p) (Thursday 02 June 2011)
Premijera opere Gaetana Donizettia 'Il campanello' u Zagrebu (1.06.) i Puli (2.06.2011.) (p) (Tuesday 31 May 2011)
Premijera predstave 'Živ, živ, živ' u kinu Grič 28. svibnja 2011. (p) (Thursday 26 May 2011)
EDU&TD: Negotiating My Bliss - radionica kompozicije s Malom Kline! (p) (Wednesday 25 May 2011)
Nova nagrada predstavi KONTRABAS na upravo završenom Festivalu glumca! (p) (Tuesday 24 May 2011)
Predstava 'Lijepa naša' 24. i 25. svibnja 2011. u Teatru &TD! (p) (Tuesday 24 May 2011)
Premijera plesne predstave 'Neboje' u pulskom INK-u 19. svibnja 2011. (p) (Thursday 19 May 2011)
Premijera komedije 'Terapija, terapija' Christophera Duranga u Komediji 20. svibnja 2011. (p) (Tuesday 17 May 2011)
BALETNA PREMIJERA: BREZA by Ada Jukić (Monday 16 May 2011)
Premijerna izvedba plesne predstave 'Refrakcije' 20. svibnja 2011. u Ribnjaku (p) (Friday 13 May 2011)
Čarobni 'Izlog' Nataše Rajković i Bobe Jelčića ponovno oživioi! (p) (Wednesday 11 May 2011)
Predstava 'Život lude' u pulskom INK-u 10. svibnja 2011. (p) (Monday 09 May 2011)
Premijera opere 'Maršal' (p) (Monday 09 May 2011)
Premijera predstave redateljice Irene Čurik 'Sutra, sutra' u Teatru &TD! (p) (Monday 09 May 2011)
Premijera baleta 'Breza' Veseljka Barešića u Kazalištu Komedija (p) (Sunday 01 May 2011)
Nove nagrade predstavi 'Balon'! (p) (Thursday 28 April 2011)
KAZALIŠTE: HOMAGE I, Premijera laboratorijskog modula Teatra &TD by Ada Jukić (Friday 22 April 2011)
Kerempuh: Pedeseta izvedba predstave 'Čudo u poskokovoj dragi' (p) (Thursday 21 April 2011)
Primjerka Kosor odobrila visoko pokroviteljstvo cabareta Red Room (p) (Thursday 21 April 2011)
Predstava za najmlađe 'Ružno pače' u pulskom INK-u 19. i 20. travnja 2011. (p) (Monday 18 April 2011)
MBZ 2011 & HNK Zagreb: Praizvedba baleta 'Air' skladatelja Krešimira Seletkovića! (Sunday 17 April 2011)
MBZ 2011: Otkazana praizvedba opere 'Maršal' (p) (Sunday 17 April 2011)
Hoop kraljica Marawa The Amazing koja vrti 102 obruča stiže u Zagreb! (p) (Saturday 16 April 2011)
Predstava 'Reces i Ja' u pulskom INK-u 18. travnja 2011. (p) (Saturday 16 April 2011)
Premijera predstave 'Putovima glagoljaša' u pulskom INK-u! (p) (Friday 15 April 2011)
Glazbena predstava 'Queen the Ballet' u pulskom INK-u 16. travnja 2011. (p) (Friday 15 April 2011)
KAZALIŠNA PREMIJERA: SNJEGULJICA, lutkarska predstava za djecu (i odrasle) by Vendi Jukić Buča (Sunday 10 April 2011)
MBZ 2011: Svečana praizvedba opere 'Kraljevi i konjušari' u osječkom HNK-u 10. travnja 2011. (p) (Sunday 10 April 2011)
Predstava 'Tris jednočinke' u rovinjskom Teatro Antonio Gandusio 8. travnja 2011. (p) (Thursday 07 April 2011)
Lutkarska predstava 'Snjeguljica' od 8. travnja 2011. u Zagrebačkom kazalištu lutaka (p) (Wednesday 06 April 2011)
Predstava '39 stepenica' u pulskom INK-u 6. travnja 2011. (p) (Tuesday 05 April 2011)
KAZALIŠTE: PREDSTAVA 'RADIO KUNDERA' by Julija Vuljanko (Wednesday 30 March 2011)
KAZALIŠTE: PREMIJERA u KEREMPUHU 'BOLNICA na KRAJU GRADA' by Ada Jukić (Wednesday 30 March 2011)
Predstava '39 stepenica' u rovinjskom Kazalištu A. Gandusio (p) (Sunday 27 March 2011)
Iščašeni cabaret Red Room od 6. do 8. svibnja 2011. ponovno u Zagrebu! (Saturday 26 March 2011)
Premijera predstave 'Bolnica na kraju grada' u kazalištu Kerempuh! (p) (Friday 25 March 2011)
Prezentacija rezidencije Petera Scisciolija i Ane Sofrenović u SEK-u! (p) (Tuesday 22 March 2011)
Radionica 'Scenski pokret' voditeljice Andree Gotovina u pulskom INK-u (p) (Saturday 19 March 2011)
Program posvećen svjetskom Danu kazališta potlačenih u pulskom INK-u! (p) (Tuesday 15 March 2011)
Javna izvedba predstave 'Nabavit ću si mačka' u Teatru &TD (p) (Monday 14 March 2011)
Le Crazy Horse 1. i 2. travnja 2011. u Zagrebu! (p) (Saturday 12 March 2011)
Originalna pariška senzacija n'Le Crazy Horse' napokon u Zagrebu (p) (Thursday 10 March 2011)
Premijera predstave 'Medeja' 10. ožujka 2011. u Teatru &TD (Monday 07 March 2011)
Proljeće premijera u Teatru &TD! (p) (Monday 07 March 2011)
Predstava 'Nosi nas rijeka' by Jasmina Blažić (Saturday 05 March 2011)
Komedija 'Amateri' by Jasmina Blažić (Saturday 05 March 2011)
Premijera ELEKTRE po Euripidu u režiji Damira Zlatara Frey (p) (Friday 04 March 2011)
KAZALIŠTE: MUŠKI - ŽENSKI/ ŽENSKE - MUŠKE (Treći dio trilogije "O zajedništvu") by Julija Vuljanko (Wednesday 02 March 2011)
Premijera predstave 'Elektra' u pulskom INK-u 4. ožujka 2011. (p) (Sunday 27 February 2011)
Lutkarska predstava 'Piratska akademija' 26. veljače 2011. u Griču! (p) (Saturday 26 February 2011)
Premijera komedije 'Vedri duh' Noëla Cowarda u osječkom HNK (p) (Friday 25 February 2011)
Klasični kazališni repertoar posebno popularan među newyorškom publikom (Wednesday 23 February 2011)
Premijera plesnog projekta 'Metar 70 i nešto' u Galeriji SC-a 26. veljače 2011. (p) (Monday 21 February 2011)
AD HOC audicija u Teatru&TD! (p) (Sunday 20 February 2011)
Obilježavanje svečane 50. izvedbe predstave Dječaci Pavlove ulice - Kazalište KNAP (p) (Saturday 19 February 2011)
Lutkarska predstava 'Blago' ove subote u Griču! (p) (Saturday 19 February 2011)
200. izvedba predstave KAUBOJI! (p) (Thursday 10 February 2011)
KAZALIŠTE: Premijera komedije 'Da, ministre' u Kazalištu Komedija 10. veljače 2011. (p) (Thursday 10 February 2011)
INK: 05.02. Vrtlar, 07. i 08.02. Guliver, 09.02. Dječak Ivek i pas Cvilek (p) (Sunday 06 February 2011)
Kazalište Tvornica lutaka seli na Scenu kina Grič! (p) (Wednesday 02 February 2011)
JUDITH FRENCH 28.01.2011. u Teatru EXIT (p) (Wednesday 26 January 2011)
KAZALIŠTE Premijera predstave 'Roberta, Roberta' u pulskom INK-u (p) (Wednesday 26 January 2011)
Premijera 'Male Floramye' u osječkom HNK 21. siječnja 2011. (p) (Thursday 20 January 2011)
Kompleks 'Habsburškog konjušara' ponovno na kazališnim daskama Teatra &TD (p) (Wednesday 12 January 2011)
Umro Fadil Hadžić (p) (Tuesday 04 January 2011)
Izabrano novo vodstvo Hrvatskog društva kazališnih kritičara i teatrologa (p) (Monday 27 December 2010)
Predstava 'Blago' otkazana, pogledajte 'Grašak na Zrnu kraljevne' (p) (Saturday 25 December 2010)
Predstava Projekt: 12/2 u pulskom INK-u 22. prosinca 2010. (p) (Tuesday 21 December 2010)
Programa Plesnog studija Art Dance u pulskom INK-u 21. prosinca 2010. (p) (Monday 20 December 2010)
10. godina BADco 14. i 15. prosinca 2010. u Teatru &TD (p) (Monday 13 December 2010)
Predstava 'Tvrđava' u pulskom INK-u 12. prosinca 2010.! (p) (Sunday 12 December 2010)
Rusko državno akademsko kazalište Boljšoj u Movieplexu! (p) (Friday 10 December 2010)
Predstava 'Šlampavi Djed Mraz' u Kazalištu Tvornica lutaka od 12. prosinca 2010. (p) (Friday 10 December 2010)
Pretpremijera predstave 'Amateri' 17. prosinca 2010. na sceni KNAP-a (p) (Friday 10 December 2010)
Performance 'VRATA' Damira Bartola Indoša u MM centru!! (p) (Tuesday 07 December 2010)
Premijera predstave za djecu 'Ivica i Marica' u zagrebačkoj Trešnji i pulskom INK-u (p) (Friday 03 December 2010)
Predstava 'Blago' Leona Lučeva i Petre Radin! (p) (Wednesday 01 December 2010)
Plesna predstava 'Five people' u Teatru &TD 9. i 10. prosinca 2010. (p) (Wednesday 01 December 2010)
Šnajderova 'Draga Tilla Durieux!' u Zagrebu (kazališna premijera) (p) (Tuesday 30 November 2010)
Buljanov 'Kiklop' i energični Let 3 ponovno u Teatru &TD (p) (Saturday 27 November 2010)
Premijera predstave 'Leda' Miroslava Krleže u osječkom HNK-u 26. studenog 2010. (p) (Saturday 27 November 2010)
[Bacaci Sjenki/Shadow Casters]: IZVEDBE STUDENI/PROSINAC - NOVEMBER/DECEMBER PERFORMANCES (p) (Friday 26 November 2010)
KAZALIŠTE: Hadžićevi PREVARANTI u Kerempuhu by Ada Jukić (Monday 22 November 2010)
Premijera glazbeno scenskog igrokaza 'Đerdan' u kazalištu Komedija 26. studenog 2010. (p) (Sunday 21 November 2010)
ČETVRTI NOĆNI LAB&TD (p) (Friday 19 November 2010)
Skup sjećanja na velikoga hrvatskog glumca - FABIJAN ŠOVAGOVIĆ (1932.-2001.) (p) (Friday 19 November 2010)
ZKL i Vukotićeva 'Krava na mjesecu' gostovali u Budimpešti! (p) (Friday 19 November 2010)


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1577
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt