najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul


  Animafest 2012: Press konferencija (p)
press / Animafest,Thursday 22 March 2012

0%

  Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
press / Zagreb film,Tuesday 20 March 2012

0%

  Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
press / HAVC,Tuesday 20 March 2012

0%

  Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
press / Kultura promjene,Tuesday 20 March 2012

0%

  Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
press / Dani hrvatskog filma,Tuesday 20 March 2012

0%

  'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)
press / HAVC,Wednesday 14 March 2012

0%

  RAF 2012: Održana press konferencija (p)
press / RAF,Tuesday 13 March 2012

0%

  Projekti financirani Sporazumom o suradnji Hrvatskog audiovizualnog centra i Grada Rijeke (p)
press / HAVC,Tuesday 13 March 2012

0%

  MHAS – Poziv autorima – II. međunarodni festival arheološkog filma u Splitu (p)
Vendi Jukić Buča,Tuesday 13 March 2012

0%

  Otvoren natječaj za Kućni reklamni video (p)
press / SCZG,Thursday 08 March 2012

0%


Objavljeni rezultati Javnog poziva za dodjelu sredstava za poticanje audiovizualnog stvaralaštva (p) (Wednesday 07 March 2012)
Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p) (Wednesday 07 March 2012)
Početak prijava za 17. Filmsku reviju mladeži & 5. Four River Film Festival (p) (Wednesday 07 March 2012)
Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p) (Tuesday 06 March 2012)
'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p) (Monday 05 March 2012)
ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p) (Sunday 04 March 2012)
ZagrebDox 2012: Velike pečate 8. ZagrebDoxa osvojili 'Povratci' i 'Jedan dan na Drini' (p) (Saturday 03 March 2012)
Besplatna filmska radionica na 21. Danima hrvatskog filma (p) (Saturday 03 March 2012)
ZagrebDox 2012: Subota (p) (Friday 02 March 2012)
The 9th International Ethno film Festival - The Heart of Slavonia (p) (Friday 02 March 2012)
'Le Samouraï' u službenoj konkurenciji 58. međunarodnog festivala kratkog filma u Oberhausenu (p) (Friday 02 March 2012)
ZagrebDox 2012: Petak (p) (Thursday 01 March 2012)
DORF 2012 – NAJAVA VINKOVCI (p) (Thursday 01 March 2012)
Tardozzijeve “Fleke“ dobitnik nagrade Rising Star (p) (Thursday 01 March 2012)
ZagrebDox 2012: Redateljski tris Mujičić – Radić – Viculin na Zagreb Doxu (p) (Thursday 01 March 2012)
ZagrebDox 2012: Četvrtak (p) (Thursday 01 March 2012)
ZagrebDox 2012: Svjetska premijera dokumentarca 'Blokada' (p) (Wednesday 29 February 2012)
ZagrebDox 2012: Srijeda (p) (Wednesday 29 February 2012)
ZagrebDox 2012: Utorak (p) (Monday 27 February 2012)
The 84th Annual Academy Awards (Oscar) (p) (Monday 27 February 2012)
ZagrebDox 2012: Ponedjeljak (p) (Monday 27 February 2012)
ZagrebDox 2012: Filmom 'Dječak dupin' otvoren 8. ZagrebDox (p) (Sunday 26 February 2012)
Osmomartovski filmski wellness u Dokukinu Croatica (p) (Saturday 25 February 2012)
ZagrebDox 2012: Promocija DVD izdanja redatelja Krste Papića (p) (Saturday 25 February 2012)
ZagrebDox 2012: Popratna događanja 8. ZagrebDoxa (p) (Saturday 25 February 2012)
Ciklus egipatskih filmova u kinu Tuškanac od 27. veljače do 10. ožujka 2012. (p) (Friday 24 February 2012)
Ciklus iberoameričkog filma u riječkom Art-Kinu Croatia (p) (Thursday 23 February 2012)
17. filmska revija mladeži te poziva / 5th Four River Film Festival is calling for you (p) (Thursday 23 February 2012)
ZagrebDox 2012: Premijere domaćih filmova i niz stranih filmaša na 8. ZagrebDoxu (p) (Thursday 23 February 2012)
Béla Tarr za TPORTAL: 'U splitskoj filmskoj školi predavat će Jarmusch i Van Sant' (p) (Wednesday 22 February 2012)
Ne samo za knjižne molje, ampak tudi za cineaste! (p) (Wednesday 22 February 2012)
Predstavljamo Silvia Mirošničenka u Dokukinu (p) (Wednesday 22 February 2012)
Zagreb Film Festival 2012 - prijava filmova! (p) (Tuesday 21 February 2012)
Poziv na XII. Pepelnicu umjetnika u Galeriji Klovićevi dvori (p) (Monday 20 February 2012)
'Parada' osvojila nagradu publike na Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu (p) (Sunday 19 February 2012)
ZagrebDox 2012: 'Kontroverze' ZagrebDoxa - odnos Tuđmana i Miloševića... (p) (Friday 17 February 2012)
Dokukino i Amnesty International Hrvatske protiv dilanja oružjem (p) (Tuesday 14 February 2012)
2012 BAFTA Awards (p) (Monday 13 February 2012)
ZagrebDox 2012: Teen Dox – višestruko nagrađivane dokumentarne priče... (p) (Monday 13 February 2012)
ZagrebDox 2012: Sigur Rós, Hole, hip-hop, džez i tradicionalna mongolska glazba (p) (Thursday 09 February 2012)
Raspisan natječaj za 6. Vukovar film festival (p) (Thursday 09 February 2012)
Vikend u kinu Tuškanac: Oberhausen na turneji 2012. (p) (Monday 06 February 2012)
Johannes Nyholm u Kratkom utorku (p) (Monday 06 February 2012)
62. Berlinale od 9. do 19. veljače 2012. u Berlinu (p) (Sunday 05 February 2012)
ZagrebDox 2012: Happy Dox uz deset sretnih dokumentarnih priča (p) (Thursday 02 February 2012)
Filmske zgodbe zadnjega LIFFa še niso končane (p) (Wednesday 01 February 2012)
Poziv za sudjelovanje na 21. Danima Hrvatskog Filma (p) (Tuesday 31 January 2012)
Prijave na 11. Reviju amaterskog filma (p) (Tuesday 31 January 2012)
JAVNI POZIV ZA DODJELU SREDSTAVA ZA POTICANJE KOMPLEMENTARNIH DJELATNOSTI U 2012. GODINI (p) (Sunday 29 January 2012)
Obrazloženje prijedloga za dodjelu sredstava (p) (Friday 27 January 2012)
Objavljeni rezultati Javnog poziva za komplementarne djelatnosti (p) (Friday 27 January 2012)
ZagrebDox 2012: Novi vizualni identitet i više od 150 dokumentaraca (p) (Friday 27 January 2012)
Večer Ane Bilankov u Muzej američke umjetnosti u Berlinu (p) (Friday 27 January 2012)
The 84th Annual Academy Awards (p) (Wednesday 25 January 2012)
Dokumentarni projekt 'Dianina lista' osvojio glavnu nagradu koprodukcijskog foruma 'When East Meets' (Monday 23 January 2012)
Otvoren Sundance Film Festival (p) (Sunday 22 January 2012)
Francuski film 'Umjetnik' osvojio tri Zlatna globusa (p) (Sunday 22 January 2012)
'Fleke' Alda Tardozzija u natjecateljskom programu 40. FEST-a (p) (Saturday 21 January 2012)
Film 'Fleke' na festivalu Fest u Beogradu (p) (Thursday 19 January 2012)
Hrvatski filmovi i projekti na 23. međunarodnom filmskom festivalu u Trstu (p) (Wednesday 18 January 2012)
The 69th Annual Golden Globe Awards (p) (Monday 16 January 2012)
'Kotlovina' i 'Marijine' u programu 35. međunarodnog filmskog festivala u Göteborgu (p) (Friday 13 January 2012)
20 filmova 20. stoljeća by Tomislav Čegir (Wednesday 11 January 2012)
'Marijine' u programu Documentary Fortnighta newyorške MoMA-e (p) (Tuesday 10 January 2012)
Best Horror Movies of 2011 - and the Biggest Disappointments (p) (Monday 09 January 2012)
Film 'Parada' na međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu (p) (Monday 09 January 2012)
Nominirani filmovi za nagradu američkih filmskih i televizijskih scenarista by Novi list (p) (Friday 06 January 2012)
Tko su favoriti za Oscare direktora Toronto Film Festivala? by Novi list (p) (Friday 06 January 2012)
20 filmova 20. stoljeća by Marko Njegić (Tuesday 03 January 2012)
20 filmova 20. stoljeća: Zbirna lista (Monday 02 January 2012)
Do iduće Pule 6 novih cjelovečernjih filmova (p) (Saturday 31 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Tomislav Brlek (Friday 30 December 2011)
Monitor: Filmovi 2011. godine (p) (Thursday 29 December 2011)
20 FILMOVA 20. STOLJEĆA: Izbor hrvatskih filmskih kritičara, filmologa i filmofila (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20 stoljeća by Robert Tabula (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Raul Švarc (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Dean Šoša (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Dragan Rubeša (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Damir Radić (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Nenad Polimac (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. Stoljeća by Boško Picula (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Sanjin Petrović (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Jurica Pavičić (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Tomislav Kurelac (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Veljko Krulčić (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Marijan Krivak (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Bruno Kragić (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Mario Kozina (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Dean Kotiga (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Vladimir Kleščić (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Robert Jukić (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Ada Jukić (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Marijana Jakovljević (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Josip Grozdanić (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Velimir Grgić (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Božo Cerin (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća by Tihoni Brčić (Monday 26 December 2011)
20 filmova 20. stoljeća Midhat Ajanović - Ajan (Monday 26 December 2011)
Pregled filmske 2011. by HAVC (Friday 23 December 2011)
Objavljene nominacije za 69. Zlatni Globus (p) (Sunday 18 December 2011)
Poziv za prijave za glavni natjecateljski program osmog 25 FPS-a (p) (Thursday 15 December 2011)
69. ZLATNI GLOBUSI - Trijumf filmova 'Tajni život kućnih pomoćnica' i 'Igra pobjednika'! (p) (Thursday 15 December 2011)
Završena 6. revija dokumentarnog filma Fibula (p) (Monday 12 December 2011)
HALL OF FAME - besplatne projekcije slavnih dokumentaraca u Dokukinu Croatia (p) (Monday 12 December 2011)
Von Trierova 'Melankolija' najbolji europski film (p) (Monday 12 December 2011)
Human Rights Film Festival 2011: Posljednji dan Human Rights Film Festivala! (p) (Saturday 10 December 2011)
Human Rights Film Festival 2011: Petak! (p) (Friday 09 December 2011)
6. Revija dokumentarnog filma Fibula od 9. prosinca 2011. u Sisku (p) (Friday 09 December 2011)
Europski festival nezavisnog filma (ÉCU) - Poziv za prijavu radova (p) (Friday 09 December 2011)
25 FPS prikazuje filmove i drži predavanja na malenoj turneji u Vukovaru i Splitu (p) (Thursday 08 December 2011)
6. Revija dokumentarnog filma Fibula (p) (Saturday 03 December 2011)
Dokumentarac 'Nasamareni ste' otvara 9. Human Rights Film Festival (p) (Wednesday 30 November 2011)
43. revija hrvatskog filmskog i videostvaralaštva: Čežnja (p) (Wednesday 30 November 2011)
1. prosinca u Zagrebu počinju Filmske mutacije: peti festival nevidljivog filma (p) (Wednesday 30 November 2011)
Umro Ken Russell, jedan od najvećih britanskih redatelja svih vremena (p) (Monday 28 November 2011)
Filmske mutacije 2011: Peti festival nevidljivog filma (p) (Monday 28 November 2011)
43. revija hrvatskog filmskog i videostvaralaštva: Heksagonalni stol (p) (Sunday 27 November 2011)
43. revija hrvatskog filmskog i videostvaralaštva: Kroštule (p) (Sunday 27 November 2011)
Tjedan izraelskog filma od 27.11. do 01.12. 2011. (p) (Saturday 26 November 2011)
Počinje 43. revija hrvatskog filmskog i videostvaralaštva (p) (Saturday 26 November 2011)
Šesti Dani srpske kulture, 01.–05. prosinca 2011., Zagreb, Rijeka, Sisak (p) (Saturday 26 November 2011)
Izvještaj sa Seminara K 11 - Inicijativa za Kumrovec (p) (Friday 25 November 2011)
Human Rights Film Festival 2011: Glawoggerova 'Slava kurvi' i novi dokumentarac Sokurova na HRFF (p) (Friday 25 November 2011)
Ciklus indijanskog filma u kinu Tuškanac: Ne propustite inuitski film 'Brzi trkač' (p) (Thursday 24 November 2011)
Ususret 43. reviji hrvatskog filmskog i videostvaralaštva (p) (Thursday 24 November 2011)
Vikend hrvatske kinoteke 25. i 26.12.2011 u kinu Tuškanac: Od Hrvatskog proljeća do naših dana (p) (Wednesday 23 November 2011)
Dani bosanskohercegovačkog filma u Zagrebu od 21. do 26. studenog 2011. (p) (Monday 21 November 2011)
Objavljen program 43. revije (p) (Monday 21 November 2011)
3. festival o pravima djece u Rijeci od 21.do 24.11.2011. (p) (Friday 18 November 2011)
Projekcija prvonagrađenih filmova sa UNICA-e 2010. u Klubu Pulske filmske tvornice (p) (Friday 18 November 2011)
Kino Tuškanac od 21. do 24. studenoga 2011.: Suvremeni nezavisni indijanski filmovi (p) (Friday 18 November 2011)
7. Radionica '0snove tehnika rada s filmom' u Klubviziji! (p) (Friday 18 November 2011)
22. Ljubljanski mednarodni FF: Itak Režiser - Okrogla miza! (p) (Thursday 17 November 2011)
KINOFIL Damira Janečeka dobitnik nagrade Zoom Rights za najbolji dokumentarni film za mlade (p) (Thursday 17 November 2011)
Završio 5. PSSST! 'Brcka' odnio Damir Radić (p) (Wednesday 16 November 2011)
Human Rights Film Festival 2011: Zemlja u fokusu ovogodišnjeg Human Rights Film Festivala! (p) (Saturday 12 November 2011)
Smotra novog talijanskog filma u Rijeci (p) (Saturday 12 November 2011)
HALL OF FAME - vodič kroz povijest dokumentarnog filma u Dokukinu Croatia (p) (Friday 11 November 2011)
Hrvatsko filmsko blago na 5. PSSST!-u (p) (Friday 11 November 2011)
Revija istočnoafričkog filma u Art-kinu (p) (Thursday 10 November 2011)
USUSRET 43. REVIJI HRVATSKOG FILMSKOG I VIDEOSTVARALAŠTVA... (p) (Thursday 10 November 2011)
Igrani film Sare Hribar 'Ta tvoja ruka mala' u art kinima u Brazilu, Peruu, Meksiku i Kolumbiji (p) (Tuesday 08 November 2011)
5. PSSST! Festival nijemog filma u kinu Europa (p) (Saturday 05 November 2011)
Rezultati selekcije 43. revije (p) (Saturday 05 November 2011)
'Marijine' u konkurenciji festivala CPH:DOX (p) (Thursday 03 November 2011)
28th Kassel Documentary Film and Video Festival: Monitoring (p) (Thursday 03 November 2011)
Vox Feminae festival 2011 od 03. do 08. studenog 2011. (Thursday 03 November 2011)
22. Ljubljanski mednarodni FF: Informacije o Festivalu! (p) (Thursday 03 November 2011)
'Josef' otvara jubilarne Dane filma u Mostaru (p) (Wednesday 02 November 2011)
Projekt Centra za kulturu Trešnjevka 'Film Noir - Žudnja, strast, pohlepa, ideologija' (p) (Tuesday 01 November 2011)
Vox Feminae u Dokukinu (p) (Tuesday 01 November 2011)
22. Ljubljanski mednarodni FF: Natečaj Itak Režiser v spremljevalnem programu na festivalu LIFFe (p) (Sunday 30 October 2011)
Filmski programi u kinu Tuškanac od 2. do 14. studenoga 2011.: Ciklus iberoameričkih filmova (p) (Sunday 30 October 2011)
Unesco / FIAF: Svjetski dan audiovizualne baštine (p) (Tuesday 25 October 2011)
Zagreb FF 2011: Posljednja nagrada 9. ZFFa, publika nagradila 'Tiranosaur'! (p) (Monday 24 October 2011)
U Zagrebu održan sastanak Upravnog odbora Europske filmske akademije (p) (Sunday 23 October 2011)
Filmski programi u kinu Tuškanac od 24. do 29. listopada 2011. (p) (Sunday 23 October 2011)
Zagreb FF 2011: Austrijski 'Michael' pobjednik 9. ZFF-a! (p) (Sunday 23 October 2011)
Zagreb FF 2011: Nagrade! (p) (Saturday 22 October 2011)
Zagreb FF 2011: Posljednji dani 9. Zagreb Film Festivala! (p) (Saturday 22 October 2011)
Svjetski dan audiovizualne baštine u Rovinju (p) (Friday 21 October 2011)
Revija srpskog filma od 24. do 30. listopada 2011. u Rijeci (p) (Thursday 20 October 2011)
3. festival o pravima djece u Rijeci, 21. – 24. 11. 2011. (p) (Thursday 20 October 2011)
Zagreb FF 2011: Petak na Zagreb Film Festivalu! (p) (Thursday 20 October 2011)
Sastanak Upravnog odbora EFA-e u organizaciji HAVC-a (p) (Thursday 20 October 2011)
Zagreb FF 2011: Četvrtak na Zagreb Film Festivalu! (p) (Thursday 20 October 2011)
Zagreb FF 2011: Premijera filma 'Kakav divan dan' u punoj dvorani kina Tuškanac! (p) (Tuesday 18 October 2011)
Zagreb FF 2011: Srijeda na Zagreb Film Festivalu! (p) (Tuesday 18 October 2011)
Zagreb FF 2011: Godišnja nagrada 'Albert Kapović' uručena Hrvoju Hribaru... (p) (Tuesday 18 October 2011)
Zagreb FF 2011: Utorak na Zagreb Film Festivalu! (p) (Tuesday 18 October 2011)
Zagreb FF 2011: Ponedjeljak na Zagreb Film Festivalu! (p) (Monday 17 October 2011)
Zagreb FF 2011: Uz 'Tiranosaur' otvoren 9. Zagreb Film Festiva! (p) (Monday 17 October 2011)
Zagreb FF 2011: U Zagreb uskoro stiže stotinjak svjetskih i domaćih filmaša! (p) (Thursday 13 October 2011)
Zagreb FF 2011: Poludjeli Joaquin Phoenix u dokumentarcu Caseya Afflecka! (p) (Thursday 13 October 2011)
Zagreb FF 2011: Hrvatska premijera filma 'Marijine' na 9. Zagreb Film Festivalui! (p) (Tuesday 11 October 2011)
DOKUart u kinu Tuškanac, Tuškanac 1 (p) (Monday 10 October 2011)
Grlićev 'Neka ostane među nama' najbolji je film međunarodne konkurencije festivala Raindance (p) (Monday 10 October 2011)
Zagreb FF 2011: Nick Wall i svjetske filmske face u Europi! (p) (Saturday 08 October 2011)
43. revija hrvatskog filmskog i videostvaralaštva: Produžen rok za prijavu!!! (p) (Friday 07 October 2011)
Zagreb FF 2011: Devedeset filmova na devetom izdanju Zagreb Film Festivala! (p) (Thursday 06 October 2011)
Festival srpskog filma fantastike 2011: Program (p) (Thursday 06 October 2011)
Festival srpskog filma fantastike 2011: Retrospektiva hrvatske filmske fantastike 1966-2011 (p) (Thursday 06 October 2011)
Festival srpskog filma fantastike 2011 od 13. do 16. listopada 2011. (p) (Thursday 06 October 2011)
49. revija hrvatskog filmskog i videostvaralaštva djece: Šest varaždinskih tornjeva... (p) (Monday 03 October 2011)
49. revija hrvatskog filmskog i videostvaralaštva djece: Okti (p) (Sunday 02 October 2011)
49. revija hrvatskog filmskog i videostvaralaštva djece: Bollywoodska produkcija... (p) (Sunday 02 October 2011)
Novi ciklus u kinu Tuškanac: Japanski filmovi od 4. do 12. listopada 2011. (p) (Sunday 02 October 2011)
'Kinofil' Damira Janečeka među 5 najboljih socijalno angažiranih filmova (p) (Sunday 02 October 2011)
49. revija hrvatskog filmskog i videostvaralaštva djece: Fontana (p) (Sunday 02 October 2011)
49. revija hrvatskog filmskog i videostvaralaštva djece: Revija može početi! (p) (Saturday 01 October 2011)
Radionica 'Snimi svoj film - postani Hitchcock' (p) (Friday 30 September 2011)
Zagreb FF 2011: Cijenjeni snimatelj Cronenbergovih filmova Peter Suschitzky u žiriju 9. ZFF-a! (p) (Friday 30 September 2011)
UrbanFestival 2011: 11. UrbanFestival predstavlja program filmova o zgradama i ljudima (p) (Friday 30 September 2011)
13. Manhattan Short Film Festival u riječkom Art-Kinu Croatia! (p) (Thursday 29 September 2011)
18. Tjedan češkog filma u kinu Europa od 4. do 9. listopada 2011! (p) (Monday 26 September 2011)
Film 'Drugi anđeli' u zagrebačkom kinu Grič 3. i 4. listopada 2011. (p) (Monday 26 September 2011)
25 FPS 2011: Proglašenjem nagrade publike i projekcijom nagrađenih filmova završen sedmi 25 FPS (p) (Sunday 25 September 2011)
Charlie Chaplin i njegova vremena (Sunday 25 September 2011)
25 FPS 2011: Proglašeni su pobjednici sedmog 25 FPS-a (p) (Saturday 24 September 2011)
Istvan Szabo, članovi FERA-e i DHFR-a podržali riječko art-kino (p) (Saturday 24 September 2011)


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1599
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt