najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - HomeInternet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Blitz-CineStar otvara multipleks u Dubrovniku (p)
press,Monday 01 November 2010Dubrovnik u sklopu poslovno-stambenog kompleksa Dvori Lapad dobiva prvo multipleks kino. Igor Oppenheim, predsjednik uprave Ingre i Hrvoje Krstulović, član uprave Blitz-CineStara potpisali su ugovor koji će omogućiti otvaranje kina sredinom 2011. godine. Kino će imati tri dvorane s preko 600 mjesta koje će biti opremljene 3D tehnologijom i potpuno digitalizirane.

Blitz-CineStar će do svibnja 2011. otvoriti još tri multipleksa. Prvo u veljači 2011. vrata za gledatelje otvorit će multipleks u sklopu Arena centra u Zagrebu (10 dvorana uključujući IMAX i Gold Class s 1712 sjedala). U ožujku 2011. multipleks se otvara u Lumini centru u Varaždinu (6 dvorana s 800 sjedala), a u Osijeku u travnju u Portanovi (9 dvorana s 1500 sjedala). Blitz-CineStar planira kraj 2011. obilježiti otvaranjem multipleksa u Slavonskom Brodu u Colosseum centru (4 dvorane s 520 sjedala).

Uz postojeće, CineStar Zagreb (13 dvorana s 2940 sjedala), CineStar Novi Zagreb (9 dvorana s 1927 sjedala), CineStar Rijeka (8 dvorana s 1868 sjedala), CineStar Zadar (6 dvorana s 980 sjedala) i CineStar Šibenik (5 dvorana s 592 mjesta), svi planirani multipleksi činit će nacionalni CineStar lanac s ukupno 10 multipleksa koji sadržavaju 73 dvorane.Sve nove dvorane bit će jednako opremljene kao i postojeće u skladu sa CineStar Premium standardima što podrazumijeva "wall to wall" filmska platna, vrhunske zvučne sustave Dolby Digital Ex (6+1) i DTS, te amfiteatarski raspored sjedala poznatog svjetskog proizvođača Quinette. To će svim budućim gledateljima omogućiti jedinstven i nezamjenjiv kino doživljaj i nesmetano uživanje u filmu. Sjedala za parove - "ljubavna sjedala" - sačinjavat će dvadeset posto ukupnog broja sjedala u pojedinoj dvorani. Svi multipleksi će također imati prostrani lobi u kojem će se nalaziti blagajne za kupovinu kino ulaznica, bar i prodajna mjesta s raznovrsnom ugostiteljskom ponudom. Posebna pažnja bit će posvećena i osobama s invaliditetom, kojima će se omogućiti olakšan pristup i posebna mjesta u većini dvorana. CineStar jamči i vrhunski standard usluga što se u dosadašnjem poslovanju pokazalo kao ključni element zadovoljstva posjetitelja. U svim novim multipleksima posjetitelji će imati mogućnost trosatnog besplatnog parkinga. Uz uobičajenu mogućnost kupovine kino ulaznica na blagajnama multipleksa, posjetitelji će moći rezervirati, kupovati i ispisivati (print@home) ulaznice putem Interneta (www.blitz-cinestar.hr), te kupovati i preuzimati već kupljene ulaznice na Cinematima (automatima za izdavanje kino ulaznica).

CineStar će posjetiteljima također ponuditi i svoje, široj javnosti već poznate, jedinstvene usluge: 3D projekcije, Skrivena pretpremijera, Ponoćna pretpremijera, Cinema Days, Tjedna premijera, Zvijezda je rođena (proslava rođendana) i CinesCool dan (program namijenjen školama). Posjetitelji će moći koristiti i posebne pogodnosti poput CineStar prepaid Stars Club 2xbonus kartice (Classic i Business), CineStar Studentske kartice, grupnih popusta, izvanrednih projekcija, pretprodaje kino ulaznica i popularnih COMBO varijanti.

U svakom od multipleksa godišnje se planira prikazati više od 150 premijera, uključujući europske i hrvatske filmove. S obzirom da će sve dvorane biti u potpunosti opremljene konferencijskom opremom, ponuda multipleksa bit će obogaćena i uslugama CineStar event centra namijenjenima organizaciji i održavanju raznih događaja poput prezentacija, seminara, konferencija i sl. Brojnim i raznovrsnim sadržajima novi CineStar multipleksi u Dvorima Lapad omogućit će dugo očekivano osvježenje u kulturnom i zabavnom životu Grada Dubrovnika, a građanima pružiti mjesto na kojem će moći uživati u vrhunskom kino doživljaju i svjetskim kino standardima.

Lokacija u Uvali Lapad predstavlja skladan spoj moderne tehnologije i tradicije, a sadržaji koje će Dvori Lapad nuditi Dubrovčanima i njihovim gostima podignut će ponudu Grada na novu, dugo očekivanu razinu. Svih 58 poslovnih prostora koji će uz kino nuditi i raznovrsnu ugostiteljsko, trgovačko, zabavnu ponudu, s velikim supermarketom Studenca garancija su da će Dubrovčani od sredine iduće godine imati mjesto u kojem će moći provoditi ugodno vrijeme, obavljati kupovinu, popiti piće ili pogledati film pritom ne misleći na parking koji će biti osiguran unutar garaže sa 180 parkirnih mjesta..


BLITZ-CINESTAR

Zajedničkim ulaganjem tvrtke Blitz film i video distribucija, vodećeg hrvatskog filmskog distributera, i najvećeg njemačkog kino prikazivača CineStar 2003. godine osnovana je nova tvrtka za prikazivačku djelatnost Blitz-CineStar. Misija nove tvrtke bila je izjednačiti kvalitetu kino ponude u regiji s kvalitetom drugih razvijenih europskih zemalja. Time je kreirano novo kinoprikazivačko tržište koje publici u Hrvatskoj pruža usluge na razini najviših svjetskih standarda. Blitz-CineStar trenutno broji 5 multipleksa u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Šibeniku, a do kraja 2011. planira otvoriti 5 novih multipleksa (Zagreb, Osijek, Varaždin, Dubrovnik i Slavonski Brod).

Blitz-CineStar kontinuirano razvija visokokvalitetan CineStar brand (2008. CineStar dobiva titulu Superbrands; 2009. CineStar brend potrošači izabiru među 30 najboljih brandova visokog potrošačkog povjerenja!), prikazuje najnovije filmske naslove vodećih svjetskih distributera, te uvodi nove tehnologije i ponudu koja nudi održivu profitabilnost i rast te vodeću poziciju kinoprikazivača.


INGRA

INGRA d.d. je tvrtka za izgradnju investicijskih objekata, uvoz, izvoz i zastupstvo. Osnovana je 1955., a u više od 50 godina svog djelovanja INGRA je izvodila radove u više od 30 zemalja svijeta na više od 100 energetskih objekata kao što su hidroelektrane, pumpne stanice, centrale i slično te više od 700 različitih projekata kao što su tvornice, hoteli, turistički kompleksi, bolnice, mostovi, ceste.

Danas INGRA djeluje kao dioničko društvo koje je, uz investicijsku izgradnju kojom se bavi od osnutka, proširilo svoje djelatnosti na stanogradnju, turizam, osobito nautički turizam, cestogradnju i druge prateće djelatnosti. Dionice INGRE kotiraju na Zagrebačkoj burzi.

Trenutačno najveći vlastiti investicijski projekt INGRE d.d. upravo su Dvori Lapad. Dvori Lapad nude ukupno 70 stanova i 58 poslovnih prostora na idealnoj lokaciji u Uvali Lapad u Dubrovniku. Sve INGRINE projekte odlikuje kvaliteta i usvajanje modernih tehnoloških rješenja u graditeljstvu, Dvori Lapad nastavljaju takav trend INGRINIH projekata nudeći budućim stanarima i korisnicima najmodernija tehničko tehnološka rješenja.
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti meKoji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi filmGlasova: 1649
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt