najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - HomeInternet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Blitz-CineStar Zagrebu donosi zlatno kino - Gold Class! (p)
press,Sunday 18 April 2010BLITZ-CINESTAR
ZAGREBU DONOSI ZLATNO KINO - GOLD CLASS!

Šesti multipleks u Hrvatskoj – CineStar Arena
Zlatni luksuz, zlatna udobnost…
Zlatni multipleks!


Početkom mjeseca prosinca 2010. godine tvrtka Blitz-CineStar otvorit će treći multipleks u Zagrebu, a šesti po redu u Hrvatskoj – CineStar Arena. Riječ je o dosad najluksuznijem, tehnički najbolje opremljenom multipleksu CineStar koji će se po mnogočemu uvelike razlikovati od postojećih CineStara u Hrvatskoj. Navedeni multipleks nalazit će se u sklopu velikog trgovačko-zabavnog Arena centra koji se trenutno gradi u zagrebačkom naselju Lanište, a prostire se na čak 175 tisuća četvornih metara. Među raznolikom, posjetiteljima već dobro poznatom CineStarovom ponudom, CineStar Arena sadržavat će i nešto dosad neviđeno na ovim prostorima: dvije Gold Class kino dvorane!

CineStar Arena biti će uistinu ultimativno kino koje će i ovoga puta oduševiti svoje vjerne posjetitelje neponovljivim filmskim iskustvom. Novo dizajnirani futuristički kino kompleks prostirat će se na površini od čak 5945 četvornih metara, a sastojat će se od 10 kino dvorana, ukupnog kapaciteta 1712 sjedala. Bit će to u potpunosti digitalizirani multipleks, što znači da se u njemu filmovi neće puštati s uobičajene 35mm kopije već će sve dvorane biti opremljene digitalnim projektorima.

Novi multipleks tvrtka Blitz-CineStar realizirat će u suradnji s tvrtkom TriGranit, vlasnikom trgovačko-zabavnog Arena centra. Budući se radi o tehnološki najmodernijem multipleksu u ovom dijelu Europe, izgradnja i otvorenje CineStar Arene predstavlja do sada najzahtjevniji projekt za tvrtku Blitz-CineStar.Kako Cinetar Arena ne bi bio samo još jedan u nizu izgrađenih multipleksa, tvrtka Blitz-CineStar za svoje buduće posjetitelje pripremila je uistinu pravi luksuz: od 10 kino dvorana koliko će ih sveukupno biti u CineStar Areni, dvije će biti Gold Class dvorane.

Gold Class drugi je naziv za kino luksuz. Radi se o ekskluzivnim kino dvoranama kakve na ovom području Europe do sada nikada nisu postojale – to je potpuno novi standard kojeg Blitz-CineStar uvodi u svoju ponudu kako bi razinu svojih usluga podigao na najvišu moguću razinu. Ukupni kapacitet dviju Gold Class dvorana je 80 sjedala (po 40 sjedala u svakoj dvorani). Upravo zahvaljujući ograničenom broju sjedala, Gold Class dvorane iznimno su udobne, posebno opremljene i izgrađene prema specijalnim standardima. To su dvorane koje su posebno odvojene od ostatka kina – s vlastitom blagajnom za prodaju ulaznica i lobbyjem. Za kupnju kino ulaznica za filmove koji se prikazuju u Gold Class dvoranama nema čekanja u redovima – posjetitelj svoje ulaznice može rezervirati i kupiti preko Interneta iz vlastite kuće ili direktno na već spomenutoj posebnoj blagajni za Gold Class dvorane.

Prilikom dolaska u Gold Class dvorane, na ulazu će Vas dočekati ljubazna hostesa koja će Vam, uz uobičajeni pregled kupljenih kino ulaznica, uzeti jaknu za garderobu i odvesti u prostrani lobby. U lobbyju ćete, u vrlo ugodnoj, opuštenoj atmosferi i uz mogućnost konzumacije pića iz vrlo dobro opskrbljenog bara posebno izgrađenog za Gold Class dvorane, pričekati početak projekcije. Desetak minuta prije počekta projekcije, hostese će Vas uvesti u dvorane i smjestiti na Vaša mjesta.

Sjedala, odnosno bolje reći prave fotelje postavljene u paru u Gold Class dvoranama zbilja su prava ekskluziva. U potpunosti su elektronički opremljene, što znači da njihov položaj možete mijenjati s obzirom na vlastito raspoloženje; želite li gledati film uspravno pod određenim kutom ili, pak, vrlo ležerno iz ležećeg položaja sasvim je svejedno – mogućnosti podešavanja fotelja u Gold Class dvorani vrlo su raznolike. Osim samog podešavanja, fotelja sadrži i poseban pretinac kod naslona za ruke koji se može podići i ispod kojeg privremeno možete odložiti svoje privatne stvari koje prethodno niste ostavili u garderobi (ženske torbice, novčanik, ključevi i slično).

Posebna pogodnost fotelja i Gold Class dvorana općenito odnosi se na mogućnost naručivanja jela i pića tijekom trajanja filma. Svaka fotelja ima svoju zasebnu tipku koju u svakom trenutku možete pritisnuti, nakon čega će Vas uslužiti konobar prema Vašim željama. Želite li nešto pojesti, izabrat ćete iz posebno formiranog menija, a želite li nešto popiti možete birati između raznolike ponude bezalkoholnih, ali i alkoholnih pića. Svaka fotelja ima svoj zaseban stolić na koji se odlaže hrana, odnosno držač za boce u kojem se, naravno, može odložiti naručeno piće.

Uz sve navedeno, svakako treba spomenuti i da će obje Gold Class dvorane u CineStaru Arena biti tehnički opremljene s „wall to wall“ filmskim platnima i Dolby Digital Ex (6+1) DTS vrhunskim zvučnim sustavima. Naravno, u obje dvorane će također biti moguće gledati 3D projekcije filmova s posebnim, modernijim 3D naočalama.

U Gold Class dvoranama posjetitelj će prvenstveno moći uživati u velikim holivudskim spektaklima i blockbusterima snimljenim pomoću najnovije filmske tehnologije. Upravo ta tehnologija u spoju s nevjerojatnom udobnošću Gold Class dvorana, njihovom tehničkom opremljenošću, intimnom atmosferom i nikad do sada viđenom lepezom usluga pružit će budućem posjetitelju luksuzno kino iskustvo kojem će se iznova htjeti vraćati.


O BLITZ-CINESTARU

Tvrtka Blitz-CineStar poznata je hrvatskoj javnosti kao najveći kinoprikazivač u regiji. Nastala je 2003. godine kao Joint Venture vodećeg hrvatskog filmskog distributera – tvrtke Blitz film i video distribucija koja zastupa kompanije Warner Bros Pictures International, New Line Cinema, United International Pictures – UIP (Universal, Paramount, Dreamwork), Icon Entertainment (vlasništvo Mela Gibsona), Europa Corp (vlasništvo Luca Bessona), Summit Entertainment i mnoge druge – i CineStara, najvećeg njemačkog kino prikazivača s preko 700 dvorana u Njemačkoj, Češkoj, Švicarskoj i drugim državama Europe. Sa željom da izjednače kvalitetu kino ponude u Hrvatskoj s kvalitetom drugih razvijenih europskih zemalja, tvrtke Blitz film i video distribucija i CineStar zajedničkim ulaganjem 2003. godine otvaraju prvi hrvatski multipleks (CineStar Zagreb), nakon čega slijede i otvaranja drugih multipleksa: CineStar Novi Zagreb (2007.), CineStar Rijeka (2007.), CineStar Zadar (2008.) i CineStar Šibenik (2010.). Blitz-CineStar kreira i kontinuirano razvija visokokvalitetne CineStar brandove, prikazuje najnovije filmske naslove vodećih svjetskih distributera te uvodi nove tehnologije u ponudu koja nudi održivu profitabilnost, rast i vodeću poziciju kinoprikazivača u Hrvatskoj.
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti meKoji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi filmGlasova: 1649
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt