najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - HomeInternet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Blitz-CineStar Zagrebu donosi zlatno kino - Gold Class! (p)
press,Sunday 18 April 2010BLITZ-CINESTAR
ZAGREBU DONOSI ZLATNO KINO - GOLD CLASS!

Šesti multipleks u Hrvatskoj – CineStar Arena
Zlatni luksuz, zlatna udobnost…
Zlatni multipleks!


Početkom mjeseca prosinca 2010. godine tvrtka Blitz-CineStar otvorit će treći multipleks u Zagrebu, a šesti po redu u Hrvatskoj – CineStar Arena. Riječ je o dosad najluksuznijem, tehnički najbolje opremljenom multipleksu CineStar koji će se po mnogočemu uvelike razlikovati od postojećih CineStara u Hrvatskoj. Navedeni multipleks nalazit će se u sklopu velikog trgovačko-zabavnog Arena centra koji se trenutno gradi u zagrebačkom naselju Lanište, a prostire se na čak 175 tisuća četvornih metara. Među raznolikom, posjetiteljima već dobro poznatom CineStarovom ponudom, CineStar Arena sadržavat će i nešto dosad neviđeno na ovim prostorima: dvije Gold Class kino dvorane!

CineStar Arena biti će uistinu ultimativno kino koje će i ovoga puta oduševiti svoje vjerne posjetitelje neponovljivim filmskim iskustvom. Novo dizajnirani futuristički kino kompleks prostirat će se na površini od čak 5945 četvornih metara, a sastojat će se od 10 kino dvorana, ukupnog kapaciteta 1712 sjedala. Bit će to u potpunosti digitalizirani multipleks, što znači da se u njemu filmovi neće puštati s uobičajene 35mm kopije već će sve dvorane biti opremljene digitalnim projektorima.

Novi multipleks tvrtka Blitz-CineStar realizirat će u suradnji s tvrtkom TriGranit, vlasnikom trgovačko-zabavnog Arena centra. Budući se radi o tehnološki najmodernijem multipleksu u ovom dijelu Europe, izgradnja i otvorenje CineStar Arene predstavlja do sada najzahtjevniji projekt za tvrtku Blitz-CineStar.Kako Cinetar Arena ne bi bio samo još jedan u nizu izgrađenih multipleksa, tvrtka Blitz-CineStar za svoje buduće posjetitelje pripremila je uistinu pravi luksuz: od 10 kino dvorana koliko će ih sveukupno biti u CineStar Areni, dvije će biti Gold Class dvorane.

Gold Class drugi je naziv za kino luksuz. Radi se o ekskluzivnim kino dvoranama kakve na ovom području Europe do sada nikada nisu postojale – to je potpuno novi standard kojeg Blitz-CineStar uvodi u svoju ponudu kako bi razinu svojih usluga podigao na najvišu moguću razinu. Ukupni kapacitet dviju Gold Class dvorana je 80 sjedala (po 40 sjedala u svakoj dvorani). Upravo zahvaljujući ograničenom broju sjedala, Gold Class dvorane iznimno su udobne, posebno opremljene i izgrađene prema specijalnim standardima. To su dvorane koje su posebno odvojene od ostatka kina – s vlastitom blagajnom za prodaju ulaznica i lobbyjem. Za kupnju kino ulaznica za filmove koji se prikazuju u Gold Class dvoranama nema čekanja u redovima – posjetitelj svoje ulaznice može rezervirati i kupiti preko Interneta iz vlastite kuće ili direktno na već spomenutoj posebnoj blagajni za Gold Class dvorane.

Prilikom dolaska u Gold Class dvorane, na ulazu će Vas dočekati ljubazna hostesa koja će Vam, uz uobičajeni pregled kupljenih kino ulaznica, uzeti jaknu za garderobu i odvesti u prostrani lobby. U lobbyju ćete, u vrlo ugodnoj, opuštenoj atmosferi i uz mogućnost konzumacije pića iz vrlo dobro opskrbljenog bara posebno izgrađenog za Gold Class dvorane, pričekati početak projekcije. Desetak minuta prije počekta projekcije, hostese će Vas uvesti u dvorane i smjestiti na Vaša mjesta.

Sjedala, odnosno bolje reći prave fotelje postavljene u paru u Gold Class dvoranama zbilja su prava ekskluziva. U potpunosti su elektronički opremljene, što znači da njihov položaj možete mijenjati s obzirom na vlastito raspoloženje; želite li gledati film uspravno pod određenim kutom ili, pak, vrlo ležerno iz ležećeg položaja sasvim je svejedno – mogućnosti podešavanja fotelja u Gold Class dvorani vrlo su raznolike. Osim samog podešavanja, fotelja sadrži i poseban pretinac kod naslona za ruke koji se može podići i ispod kojeg privremeno možete odložiti svoje privatne stvari koje prethodno niste ostavili u garderobi (ženske torbice, novčanik, ključevi i slično).

Posebna pogodnost fotelja i Gold Class dvorana općenito odnosi se na mogućnost naručivanja jela i pića tijekom trajanja filma. Svaka fotelja ima svoju zasebnu tipku koju u svakom trenutku možete pritisnuti, nakon čega će Vas uslužiti konobar prema Vašim željama. Želite li nešto pojesti, izabrat ćete iz posebno formiranog menija, a želite li nešto popiti možete birati između raznolike ponude bezalkoholnih, ali i alkoholnih pića. Svaka fotelja ima svoj zaseban stolić na koji se odlaže hrana, odnosno držač za boce u kojem se, naravno, može odložiti naručeno piće.

Uz sve navedeno, svakako treba spomenuti i da će obje Gold Class dvorane u CineStaru Arena biti tehnički opremljene s „wall to wall“ filmskim platnima i Dolby Digital Ex (6+1) DTS vrhunskim zvučnim sustavima. Naravno, u obje dvorane će također biti moguće gledati 3D projekcije filmova s posebnim, modernijim 3D naočalama.

U Gold Class dvoranama posjetitelj će prvenstveno moći uživati u velikim holivudskim spektaklima i blockbusterima snimljenim pomoću najnovije filmske tehnologije. Upravo ta tehnologija u spoju s nevjerojatnom udobnošću Gold Class dvorana, njihovom tehničkom opremljenošću, intimnom atmosferom i nikad do sada viđenom lepezom usluga pružit će budućem posjetitelju luksuzno kino iskustvo kojem će se iznova htjeti vraćati.


O BLITZ-CINESTARU

Tvrtka Blitz-CineStar poznata je hrvatskoj javnosti kao najveći kinoprikazivač u regiji. Nastala je 2003. godine kao Joint Venture vodećeg hrvatskog filmskog distributera – tvrtke Blitz film i video distribucija koja zastupa kompanije Warner Bros Pictures International, New Line Cinema, United International Pictures – UIP (Universal, Paramount, Dreamwork), Icon Entertainment (vlasništvo Mela Gibsona), Europa Corp (vlasništvo Luca Bessona), Summit Entertainment i mnoge druge – i CineStara, najvećeg njemačkog kino prikazivača s preko 700 dvorana u Njemačkoj, Češkoj, Švicarskoj i drugim državama Europe. Sa željom da izjednače kvalitetu kino ponude u Hrvatskoj s kvalitetom drugih razvijenih europskih zemalja, tvrtke Blitz film i video distribucija i CineStar zajedničkim ulaganjem 2003. godine otvaraju prvi hrvatski multipleks (CineStar Zagreb), nakon čega slijede i otvaranja drugih multipleksa: CineStar Novi Zagreb (2007.), CineStar Rijeka (2007.), CineStar Zadar (2008.) i CineStar Šibenik (2010.). Blitz-CineStar kreira i kontinuirano razvija visokokvalitetne CineStar brandove, prikazuje najnovije filmske naslove vodećih svjetskih distributera te uvodi nove tehnologije u ponudu koja nudi održivu profitabilnost, rast i vodeću poziciju kinoprikazivača u Hrvatskoj.
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti meKoji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi filmGlasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt