najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Učilica raspisuje natječaj za promo film (p)
PRESS,Thursday 11 September 2008

www.ucilica.tv



Prijava i predaja uradaka: 9.9.2008. - 1.10.2008.
Izbor i glasovanje: 3.10.2008. – 20.10.2008.
Objava rezultata: 21.10.2008.

Učilica poziva sve kreativce i one koji se tako osjećaju, bilo profesionalce ili one koji će to tek postati da osmisle i snime promo film za novu Učilicu! Jedini uvjet je da se jasno vidi logo Učilica i da je fora!

Učilica uvijek stavlja kreativnost na prvo mjesto, stoga ukoliko ste puni ideja ali još uvijek nemate svoju profi opremu, ne brinite. Svoj promo film možete snimiti i amaterskom kamerom, fotićem ili čak mobitelom. Jedino ograničenje je mašta…

Prema odabiru žirija (kojeg će sačinjavati 5 osnovnoškolaca, 2 roditelja, 2 nastavnika i 2 predstavnika Markot.tel-a), između svih radova pristiglih do 1.10.2008. do 12 h na našu adresu (Markot.tel d.o.o., Trg Krešimira Ćosića 11, 10 000 Zagreb) odabrat ćemo 5 najboljih, javno ih predstaviti na promociji novog izdanja Učilice 3.10.2008. te ih objaviti na www.ucilica.tv. Svi posjetitelji moći će ih slobodno pregledavati, komentirati i ocjenjivati. Glasovanje putem Interneta bit će zaključeno 20.10.2008. u 12:00 sati. Glasovi posjetitelja pridodat će se glasovima žirija i na taj način će se izabrati 3 najbolja uratka. Pobjednici natječaja bit će objavljeni 21.10.2008. godine na www.ucilica.tv.

Najkreativniji će osim slave, dobiti i:

1. Nagrada: 10 000 kn
2. Nagrada: 5 000 kn
3. Nagrada: 3 000 kn

Uvjeti prijave:
o Pojedini autor može prijaviti koliko želi promo filmova, a svaki prijavljeni uradak mora sadržavati zadane elemente. Za više informacija o zadanim elementima svakako pročitajte brief za natječaj .

o Maksimalno trajanje promo filma je 60 sekundi.

o Promo film možete snimiti kamerom, fotoaparatom ili mobitelom te poslati u bilo kojem formatu prigodnom za objavu na webu. (Zadržavamo pravo redukcije kvalitete prilikom prilagođavanja sadržaja webu).

o Uz svaki pojedini promo film mora se priložiti ispravno popunjena prijavnica .

o U promo filmu zabranjeno je prikazivanje pornografije, narkotika, alkohola i duhanskih proizvoda te bilo kakav oblik rasne, vjerske, seksualne, političke ili diskriminacije po bilo kojem drugom osnovu.

o Ukoliko ni jedan pristigli materijal ne zadovolji kriterije žirija organizator zadržava pravo zatvaranja natječaja.

Prije nego krenete u akciju obavezno pročitajte opće uvjete i pravne informacije te brief za natječaj. Kliknite i skinite logo Učilica i prijavnicu.

Svoj promo film snimite na DVD i pošaljite skupa s pravilno ispunjenom prijavnicom na adresu:

Markot.tel d.o.o.
„Za natječaj Učilice“
Trg Krešimira Ćosića 11
10 000 Zagreb

Za sva pitanja i nejasnoće slobodno nam se obratite na:
E- mail: kata.barisic@markottel.hr ili na broj 01/3035 931.
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1643
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt