najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Učilica raspisuje natječaj za promo film (p)
PRESS,Thursday 11 September 2008

www.ucilica.tv



Prijava i predaja uradaka: 9.9.2008. - 1.10.2008.
Izbor i glasovanje: 3.10.2008. – 20.10.2008.
Objava rezultata: 21.10.2008.

Učilica poziva sve kreativce i one koji se tako osjećaju, bilo profesionalce ili one koji će to tek postati da osmisle i snime promo film za novu Učilicu! Jedini uvjet je da se jasno vidi logo Učilica i da je fora!

Učilica uvijek stavlja kreativnost na prvo mjesto, stoga ukoliko ste puni ideja ali još uvijek nemate svoju profi opremu, ne brinite. Svoj promo film možete snimiti i amaterskom kamerom, fotićem ili čak mobitelom. Jedino ograničenje je mašta…

Prema odabiru žirija (kojeg će sačinjavati 5 osnovnoškolaca, 2 roditelja, 2 nastavnika i 2 predstavnika Markot.tel-a), između svih radova pristiglih do 1.10.2008. do 12 h na našu adresu (Markot.tel d.o.o., Trg Krešimira Ćosića 11, 10 000 Zagreb) odabrat ćemo 5 najboljih, javno ih predstaviti na promociji novog izdanja Učilice 3.10.2008. te ih objaviti na www.ucilica.tv. Svi posjetitelji moći će ih slobodno pregledavati, komentirati i ocjenjivati. Glasovanje putem Interneta bit će zaključeno 20.10.2008. u 12:00 sati. Glasovi posjetitelja pridodat će se glasovima žirija i na taj način će se izabrati 3 najbolja uratka. Pobjednici natječaja bit će objavljeni 21.10.2008. godine na www.ucilica.tv.

Najkreativniji će osim slave, dobiti i:

1. Nagrada: 10 000 kn
2. Nagrada: 5 000 kn
3. Nagrada: 3 000 kn

Uvjeti prijave:
o Pojedini autor može prijaviti koliko želi promo filmova, a svaki prijavljeni uradak mora sadržavati zadane elemente. Za više informacija o zadanim elementima svakako pročitajte brief za natječaj .

o Maksimalno trajanje promo filma je 60 sekundi.

o Promo film možete snimiti kamerom, fotoaparatom ili mobitelom te poslati u bilo kojem formatu prigodnom za objavu na webu. (Zadržavamo pravo redukcije kvalitete prilikom prilagođavanja sadržaja webu).

o Uz svaki pojedini promo film mora se priložiti ispravno popunjena prijavnica .

o U promo filmu zabranjeno je prikazivanje pornografije, narkotika, alkohola i duhanskih proizvoda te bilo kakav oblik rasne, vjerske, seksualne, političke ili diskriminacije po bilo kojem drugom osnovu.

o Ukoliko ni jedan pristigli materijal ne zadovolji kriterije žirija organizator zadržava pravo zatvaranja natječaja.

Prije nego krenete u akciju obavezno pročitajte opće uvjete i pravne informacije te brief za natječaj. Kliknite i skinite logo Učilica i prijavnicu.

Svoj promo film snimite na DVD i pošaljite skupa s pravilno ispunjenom prijavnicom na adresu:

Markot.tel d.o.o.
„Za natječaj Učilice“
Trg Krešimira Ćosića 11
10 000 Zagreb

Za sva pitanja i nejasnoće slobodno nam se obratite na:
E- mail: kata.barisic@markottel.hr ili na broj 01/3035 931.
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1639
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt