najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Zabranjeno pušenje žari i pali sa svojim dvostrukim CD-om, i kreće na turneju (press)
PRESS,Thursday 26 April 2007



Na dosta prodajnih mjesta Tiska u posljednjih nekoliko dana prodani su svi primjerci albuma „Hodi da ti ciko nesto da“ grupe Zabranjeno pusenje.

U petak 27.4., najkasnije u subotu sva ta prodajna mjesta bit ce opskrbljena novom kolicinom navedenog albuma, tako da fanovi grupe ne trebaju brinuti da ce ostati bez svog primjerka albuma.



Prije 10ak dana grupa Zabranjeno pusenje potpisala je ugovor s izdavackom kucom Mascom iz Beograda vezano uz objavljivanje albuma „Hodi da ti ciko nesto da“ za podrucje Srbije. Poduzece Mascom je inace zastupnik Warnera za Srbiju. Ovo je prvi album grupe Zabranjeno pusenje koji ce biti objavljen u Srbiji u gotovo istom terminu u kojem je objavljen u Hrvatskoj i BiH.
Izlazak albuma u Srbiji ocekuje se za 10ak dana.

Vise informacija na sluzbenoj stranici Mascoma: www.mascom.co.yu


Kako i prilici, grupa Zabranjeno pusenje ce uskoro krenuti na turneju vezanu uz novo diskografsko izdanje, album „Hodi da ti ciko nesto da“.

Koncert koji su trenutno dogovoreni su:

05.05.2007. Zürich (CH) Club Inn Wallisellen
11.05.2007. Umag (HR) Bikers MK Staaari Rokeri
12.05.2007. Delnice (HR) Pub hotela Delnice
19.05.2007. Makarska (HR) MaFest
24.05.2007. Kutina (HR) Minotaur
25.05.2007. Sinj (HR) Picadilly
01.06.2007. Orahovica (HR) Orahovačko proljeće
07.06.2007. Ljubljana (SLO) VPK Cvetličarna
08.06.2007. Zagreb (HR) Tvornica - centralna HR promocija albuma
15.06.2007. Rovinj (HR) Monvi
16.06.2007. Split (HR) O'Hara - otvorenje ljetne pozornice
19.07.2007. Kaštela (HR) Bikers MK Sjene
20.07.2007. Labin (HR) Dubrova
22.07.2007. Novi Pazar (SRB) Festival Stari Grad
15.09.2007. Osijek (HR) Bikers MC My Way

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1643
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt