najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Zabranjeno pušenje žari i pali sa svojim dvostrukim CD-om, i kreće na turneju (press)
PRESS,Thursday 26 April 2007



Na dosta prodajnih mjesta Tiska u posljednjih nekoliko dana prodani su svi primjerci albuma „Hodi da ti ciko nesto da“ grupe Zabranjeno pusenje.

U petak 27.4., najkasnije u subotu sva ta prodajna mjesta bit ce opskrbljena novom kolicinom navedenog albuma, tako da fanovi grupe ne trebaju brinuti da ce ostati bez svog primjerka albuma.



Prije 10ak dana grupa Zabranjeno pusenje potpisala je ugovor s izdavackom kucom Mascom iz Beograda vezano uz objavljivanje albuma „Hodi da ti ciko nesto da“ za podrucje Srbije. Poduzece Mascom je inace zastupnik Warnera za Srbiju. Ovo je prvi album grupe Zabranjeno pusenje koji ce biti objavljen u Srbiji u gotovo istom terminu u kojem je objavljen u Hrvatskoj i BiH.
Izlazak albuma u Srbiji ocekuje se za 10ak dana.

Vise informacija na sluzbenoj stranici Mascoma: www.mascom.co.yu


Kako i prilici, grupa Zabranjeno pusenje ce uskoro krenuti na turneju vezanu uz novo diskografsko izdanje, album „Hodi da ti ciko nesto da“.

Koncert koji su trenutno dogovoreni su:

05.05.2007. Zürich (CH) Club Inn Wallisellen
11.05.2007. Umag (HR) Bikers MK Staaari Rokeri
12.05.2007. Delnice (HR) Pub hotela Delnice
19.05.2007. Makarska (HR) MaFest
24.05.2007. Kutina (HR) Minotaur
25.05.2007. Sinj (HR) Picadilly
01.06.2007. Orahovica (HR) Orahovačko proljeće
07.06.2007. Ljubljana (SLO) VPK Cvetličarna
08.06.2007. Zagreb (HR) Tvornica - centralna HR promocija albuma
15.06.2007. Rovinj (HR) Monvi
16.06.2007. Split (HR) O'Hara - otvorenje ljetne pozornice
19.07.2007. Kaštela (HR) Bikers MK Sjene
20.07.2007. Labin (HR) Dubrova
22.07.2007. Novi Pazar (SRB) Festival Stari Grad
15.09.2007. Osijek (HR) Bikers MC My Way

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1639
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt