najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Hladno pivo: Knjiga žalbe (CD)
PRESS,Friday 09 March 2007



____ HLADNO PIVO ___ KNJIGA ŽALBE ____
15.3.2007.


Fotografije: Mare Milin
Styling: Wulfsport
Make up: %
Dizajn covera: Nukleus
Izrada covera: i.t. graf
Autor, aranžman i produkcija: Hladno pivo, Hladno pivo, Denyken
Mastering by Brad Blackwood (Memphis, Tenesee)
Izdavač: Menart / Gajba records
Datum izlaska albuma: 15. ožujka 2007.



www.hladnopivo.hr

Priča o novom albumu Hladnog piva započela je puštanjem singla “Sreća” u radijski eter dva mjeseca prije izlaska albuma, koji je, iako je izazvao određene kontroverze i forumske debate, u kratkom vremenu zasjeo na visoke pozicije hrvatskih radijskih top lista i postao ultimativni power play.

Uskoro izlazi najiščekivaniji album Hladnog Piva “Knjiga žalbe”, pune četiri godine nakon izlaska posljednjeg albuma “Šamar”. Napokon je jasno na što je upućivala print/radio/banner i TV teaser kampanja prije izlaska albuma “UPIŠITE SE U KNJIGU ŽALBE 15.3.07” koja je plasirana 10 dana prije objave naziva albuma.

Album je stvaran na nekoliko lokacija, od Like prošlog ljeta, do neizbježnog Strmca pored Samobora, gdje je Danyken, doveo miks albuma do savršenstva. Po prvi put mastering za album Hladnog piva napravljen je u Americi, Memphis, Tennessee, točnije potpisuje ga Brad Blackwood , poznat po suradnji sa teksaškim rockerima ZZ Top, prvacima americane Calexicom i gothick rock senzacijom Evanescence, što je rezultiralo impresivnim finalnim zvukom albuma.

Tematski se album nastavlja na već uspostavljene obrasce Miletove škole antikonzumerizma, opore ljubavi i socijalne osjetljivosti. Kuriozitet novoga albuma je tisak limitiranog bogato opremljenog albuma u posebnom kožnom omotu, sa knjižicom od 46 stranica u 7500 primjeraka!! Nakon što se ista tiraža proda, album u tako ekskluzivnom izdanju neće biti nanovo tiskan – već samo jednom.

EKSKLUZIVNA PONOĆNA PRODAJA, PROMOCIJA I POTPISIVANJE ALBUMA
na sam dan izlaska albuma, 15.3.07., u 00.01 sat (sa srijede 14.3. na četvrtak 15.3.)
u PROFIL MEGASTOREU, Bogovićeva 7 !!


Tom prilikom po prvi put PROFIL MEGASTORE otvorit će vrata u ponoć za svoje kupce i sve (ne)vjerne fanova HLADNOG PIVA !!

Kupite album po posebnoj cijeni i družite se s bendom !!

Očekuju vas ugodna iznenađenja!

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1643
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt