najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Hladno pivo: Knjiga žalbe (CD)
PRESS,Friday 09 March 2007



____ HLADNO PIVO ___ KNJIGA ŽALBE ____
15.3.2007.


Fotografije: Mare Milin
Styling: Wulfsport
Make up: %
Dizajn covera: Nukleus
Izrada covera: i.t. graf
Autor, aranžman i produkcija: Hladno pivo, Hladno pivo, Denyken
Mastering by Brad Blackwood (Memphis, Tenesee)
Izdavač: Menart / Gajba records
Datum izlaska albuma: 15. ožujka 2007.



www.hladnopivo.hr

Priča o novom albumu Hladnog piva započela je puštanjem singla “Sreća” u radijski eter dva mjeseca prije izlaska albuma, koji je, iako je izazvao određene kontroverze i forumske debate, u kratkom vremenu zasjeo na visoke pozicije hrvatskih radijskih top lista i postao ultimativni power play.

Uskoro izlazi najiščekivaniji album Hladnog Piva “Knjiga žalbe”, pune četiri godine nakon izlaska posljednjeg albuma “Šamar”. Napokon je jasno na što je upućivala print/radio/banner i TV teaser kampanja prije izlaska albuma “UPIŠITE SE U KNJIGU ŽALBE 15.3.07” koja je plasirana 10 dana prije objave naziva albuma.

Album je stvaran na nekoliko lokacija, od Like prošlog ljeta, do neizbježnog Strmca pored Samobora, gdje je Danyken, doveo miks albuma do savršenstva. Po prvi put mastering za album Hladnog piva napravljen je u Americi, Memphis, Tennessee, točnije potpisuje ga Brad Blackwood , poznat po suradnji sa teksaškim rockerima ZZ Top, prvacima americane Calexicom i gothick rock senzacijom Evanescence, što je rezultiralo impresivnim finalnim zvukom albuma.

Tematski se album nastavlja na već uspostavljene obrasce Miletove škole antikonzumerizma, opore ljubavi i socijalne osjetljivosti. Kuriozitet novoga albuma je tisak limitiranog bogato opremljenog albuma u posebnom kožnom omotu, sa knjižicom od 46 stranica u 7500 primjeraka!! Nakon što se ista tiraža proda, album u tako ekskluzivnom izdanju neće biti nanovo tiskan – već samo jednom.

EKSKLUZIVNA PONOĆNA PRODAJA, PROMOCIJA I POTPISIVANJE ALBUMA
na sam dan izlaska albuma, 15.3.07., u 00.01 sat (sa srijede 14.3. na četvrtak 15.3.)
u PROFIL MEGASTOREU, Bogovićeva 7 !!


Tom prilikom po prvi put PROFIL MEGASTORE otvorit će vrata u ponoć za svoje kupce i sve (ne)vjerne fanova HLADNOG PIVA !!

Kupite album po posebnoj cijeni i družite se s bendom !!

Očekuju vas ugodna iznenađenja!

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt