najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Premijera predstave 'Nista nije krivo' u Zagrebačkom plesnom centru (p)
press / ZPC,Saturday 18 February 2012



Premijera i još dvije izvedbe nove predstave Aleksandre Mišić 'Ništa nije krivo' u produkciji Hrvatskog instituta za pokret i ples i plesne kompanije MASA. Premijerna izvedba održat će se 24. veljače 2012. u 20 h u Zagrebačkom plesnom centru, a reprizne izvedbe slijede 25. veljače 2012. u 11 h te u 20 h, također u Zagrebačkom plesnom centru. Najavljujemo također da je ova predstava prikladna i za najmlađu publiku, stoga pozivamo i najmlađe da nam se pridruže sa svojim roditeljima! Unaprijed zahvaljujemo na objavi najave.

Ništa nije krivo - plesna predstava za djecu i odrasle
24. veljače 2012. u 20 h - PREMIJERA
25. veljače 2012. u 11:00h i 20:00h



Ideja: Aleksandra Mišić
Koncept i koreografija: Aleksandra Mišić, Ognjen Vučinić
Oblikovanje svjetla: Duško Richtermoc
Izvršni producent: Želimir Čabraja
Plesači: Iva Richtermoc, Andrea Solomun, Ivana Kranjčec, Sara Ipša, Anis Habibović, Anteo Ukušić
Produkcija: Hrvatski institut za pokret i ples/Zagrebački plesni centar, plesna kompanija MASA


.... Kada smo mali, što god napravili, ništa nije krivo....plesno putovanje koje nas vraća u djetinjstvo... ali i natrag u stvarnost...
U ovoj predstavi sudjeluje 6 mladih plesača koji su odabrani audicijom na koju se prijavilo 50 ambicioznih i talentiranih mladih umjetnika. Svi se oni nadaju jednog dana biti dio čarobne, ali ipak vrlo zahtjevne plesne profesije.
Pozivamo Vas da dođete u Zagrebački plesni centar, 24. i 25. veljače te da ih svojim dolaskom i pljeskom nagradite i ohrabrite. Podarite dar pljeska mladim, talentiranim plesačima.


Rezervacije i informacije na: ulaznice@plesnicentar.info
Tel. : 01/ 483- 3083
Cijena ulaznice: 40 kn (redovna cijena)
25 kn (cijena s popustom za studente, đake, umirovljenike, plesače te polaznike tečajeva u ZPC-u)


http://www.plesnicentar.info/
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1642
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt