najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

GZA aka The Genius u Vip Clubu 23. veljače 2012. (p)
press / VIP CLUB,Saturday 11 February 2012



Blackout Classics & Vip club predstavljaju:
GZA / Genius (Wu-Tang Clan)
+ DJ's Phat Phillie & Dirty Hairy

GZA aka The Genius dovodi svjetski hip-hop u centar Zagreba!


GZA/Genius, jedan od osnivača utjecajnog Wu-Tang Clan kolektiva i jedan od najboljih svjetskih MC-ja nastupit će prvi put u Zagrebu! Koncert ovog poznatog američkog hip-hopera održat će se u Vip clubu u četvrtak, 23. veljače 2012., s početkom u 23 sata.

Gary Grice, poznatiji kao GZA i The Genius, osim zavidne karijere u kultnom Wu-Tang Clanu, koji je proglašavan najboljom rap grupom svih vremena i najutjecajnijim sastavom desetljeća, ostvario je i iznimnu solo karijeru. Kritika ga je uvijek cijenila, među ostalim proglašen je i jednim od najboljih tekstopisaca devedesetih godina, a albumi su mu znali dosezati i platinaste naklade.

Rođen je u Brooklynu, a odrastao je u raznim dijelovima New Yorka. Glazbenu karijeru je započeo osnovavši sa svoja dva rođaka, kasnije poznatija pod imenima RZA i Ol’ Dirty Bastard, bend All in Together Now, iz kojeg se kasnije izrodio Wu-Tang Clan. Svoj prvi solo album pod imenom “Words From The Genius” izdao je 1991., a nakon osnivanja Wu-Tang Clana (1992.) postaje sve popularniji i zapaženiji izvođač. Pojavljivanja na prvom zajedničkom albumu “Enter the Wu-Tang (36 Chambers)”, kao i na samostalnim albumima ostalih članova, kao što su “Return to the 36 Chambers: The Dirty Version” i “Only Built 4 Cuban Linx”, donijela su mu niz kritičkih priznanja i dodatno uvažavanje. Godine 1995. pod imenom GZA objavio je prvi album“Liquid Swords”, koji je ostvario fantastičan prijem kritike i publike te je u nekoliko navrata proglašavan albumom godine, a dan danas se smatra jednim od najboljih albuma ikad izdanih od strane članova Wu-Tang Clana. Sljedeće albume “Beneath the Surface”, “Legend of the Liquid Sword”, “Grandmasters” (na kojem surađuje s DJ Muggsom), “Protools” također su popratile pozitivne kritike i uspjeh na tržištu. Do danas, GZA se pojavio na mnogim kultnim Wu-Tang Clanovim albumima te je ostvario niz uspješnih suradnji s ostalim članovima Klana na njihovim samostalnim projektima.



GZA/Genius je vjerojatno jedini iz Wu-Tang Clana koji, uz pokojnog Ol' Dirty Bastarda, još nije posjetio Zagreb. Nakon RZA-e, Ghostfacea, Masta Killa, Raekwona, Method Mana & Ins Decka, i GZA će napokon održati svoj prvi hip-hop koncert u Zagrebu. Glavnu zvijezdu pratit će domaći hip-hop DJ Phat Phillie (rezident Vip cluba subotom) & DJ Dirty Hairy, Londončanin sa stalnom zagrebačkom adresom. Koncert će početi u 23 sata, dok će se vrata Vip cluba otvoriti u 21 sat. Ulaznice će se moći kupiti od 13. veljače po pretprodajnoj cijeni od 69 kn u Aquarius CD shopu (Varšavska 11) i u Vip clubu. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 90 kn.

YouTube linkovi:
http://www.youtube.com/watch?v=Qyt0tAwDAPc
http://www.youtube.com/watch?v=L6_6E0T3wss
http://www.youtube.com/user/GZAGeniusVEVO?feature=relchannel

Više informacija: www.vip-club.hr
Rezervacije ulaznica i stolova: info@vip-club.hr

Radno vrijeme: Otvoreno od utorka do subote od 20h do 5h. Nedjelja i ponedjeljak su neradni dani.
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt