najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

JOHN DAHLBACK @ BOOGALOO 10.03.2012. (Subota) (p)
press / ,Thursday 09 February 2012



BOOGALOO
10.03.2012.
SUBOTA, od 22h

F.SCOPE 10 YEARS

PO PRVI PUTA U HRVATSKOJ!
special night with
J O H N D A H L B A C K
(MUTANTS, TOOLROOM)


Big room:
CET
(Late Night Sessions)

JOHN DAHLBACK
(MUTANTS, TOOLROOM/SE)

MR. DJ DARIO
(Kraljevstvo, Perfection)

Small room:
IVICA PETAK
(Discopath, Downtown music)

TOXIC
(Get High)



Cijena karte: 65kn u predprodaji, 70kn do ponoći, te 80kn iza
Predprodajna mjesta: sustav Eventima, Transport Footwear dućani(Importanne, City Centar One, Gajeva 10), te blagajna kluba

PO PRVI PUTA U HRVATSKOJ, EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE MEGA-ZVIJEZDE JOHN DAHLBACKA U KLUBU BOOGALOO!

Trenutačno na broju 34 na svjetskoj dj top listi, John Dahlback definitivno spada u jednu od onih glazbenih poslastica koju nikako nesmijete propustiti!

A upravo i zbog činjenice da je ovo njegovo prvo gostovanje u Hrvatskoj, čini ovaj party nezaobilaznim partijem sezone!

John Dahlback je jedan od največih talenata koju nam donosi Švedska scena. Rođen 1985. blizu Štokholma, John je već sa 15 godina izdao svoj prvi singl!

S obzirom na obiteljsku pozadinu, veliki Johnov potencijal i uspjeh nije iznenađujući; mama mu je pjevačica u jazz bendu, otac mu je bio bubnjar u progresive-rock grupi, ujaci i ujne sviraju klavir, gitaru...tako da mu u glazbenom smislu nije nedostajalo inspiracije! Njegov electro house i tech house stil polako se formira vać sa drugim singlom Night Flash, koji izdaje za poznati Route 33.

Već nakon par godina John posjeduje svjetski respektabilan label „PICKADOLL“, te pokreće i label „MUTANTS“.

“I had a real vision about the label,” kaže John Dahlbäck. “I can hear within a couple of seconds whether a track will fit, and I love doing this kind of organised work – sending out promos and looking for licenses – otherwise I’m just a slave to the studio!”

Nakon što je pokrenuo Pickadoll za Plantage 13 label management, John konačno dobija svoj potpis, te radi sa imenima kao što su Özgur Can, Sebastien Leger, Dada Life, Zoo Brazil, Robbie Rivera, Laidback Luke itd., tako da njegov mali Pickadoll uskoro postaje ogroman svjetski label! U međuvremenu Mutants label funkcionira kao eksperimentalni label sa potpuno drugim zvukom, u kojem se izdaje 20% izvođača koje potpisuje John.

2008.g. izlazi njegov mega-uspješan album “Winners and Fools”, a singl Blink postiže planetarni uspjeh na svim chartovima!

“I’m quite calm when I DJ, I don’t want to be ‘showy’ - I love to play for dancing people, to really see them loving the tunes. And I love to make the tunes that get them dancing…”

Sa više izdanja nego mnogi u največim labelovima, John Dahlback je nezaustavljiv, i postaje dio elektronske povijesti, i zasigurno će još dugo biti i dio njezine budućnosti!

U 2011. John izdaje za Toolroom, Spinnin’, Defected, Versuz, Big Beat/Atlantic NEWS, Universal GAS, Universal Nordic, Ministry Of Sound Australia, i One Love/Sony Australia. Veliki uspjeh postiže i singl “One last Ride” featuring Erik Hassle(između ostalih remixiran by Tommy Trash & Felix Cartal), koji je već dodan na Švedski Nacionalni Radio, a puštali su ga i Swedish House Mafia na njihovom Pete Tong Radio1 show gostovanju.

Prošle godine remixirao je između ostalih i imena poput Lady Gaga, Nicole featuring 50 Cent, Skylar Gray, David Morales i Sneaky Soundsystem.

U 2012. John je već izdao Mixani Cd za Tool Room Records, plus nekoliko novih izdanja koja će izlaziti svaki mjesec.
Zajedno uz podršku naših snaga na glavnom flooru, Ceta i Mr.Dj Daria, te Ivice Petka i Toxica na malom flooru, ne propustite ovaj izvanredan glazbeni događaj!

Web info: www.boogaloo.hr , http://www.origigi.info/ , http://www.johndahlback.com/ , http://www.myspace.com/johndahlback

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt