najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

JOHN DAHLBACK @ BOOGALOO 10.03.2012. (Subota) (p)
press / ,Thursday 09 February 2012



BOOGALOO
10.03.2012.
SUBOTA, od 22h

F.SCOPE 10 YEARS

PO PRVI PUTA U HRVATSKOJ!
special night with
J O H N D A H L B A C K
(MUTANTS, TOOLROOM)


Big room:
CET
(Late Night Sessions)

JOHN DAHLBACK
(MUTANTS, TOOLROOM/SE)

MR. DJ DARIO
(Kraljevstvo, Perfection)

Small room:
IVICA PETAK
(Discopath, Downtown music)

TOXIC
(Get High)



Cijena karte: 65kn u predprodaji, 70kn do ponoći, te 80kn iza
Predprodajna mjesta: sustav Eventima, Transport Footwear dućani(Importanne, City Centar One, Gajeva 10), te blagajna kluba

PO PRVI PUTA U HRVATSKOJ, EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE MEGA-ZVIJEZDE JOHN DAHLBACKA U KLUBU BOOGALOO!

Trenutačno na broju 34 na svjetskoj dj top listi, John Dahlback definitivno spada u jednu od onih glazbenih poslastica koju nikako nesmijete propustiti!

A upravo i zbog činjenice da je ovo njegovo prvo gostovanje u Hrvatskoj, čini ovaj party nezaobilaznim partijem sezone!

John Dahlback je jedan od največih talenata koju nam donosi Švedska scena. Rođen 1985. blizu Štokholma, John je već sa 15 godina izdao svoj prvi singl!

S obzirom na obiteljsku pozadinu, veliki Johnov potencijal i uspjeh nije iznenađujući; mama mu je pjevačica u jazz bendu, otac mu je bio bubnjar u progresive-rock grupi, ujaci i ujne sviraju klavir, gitaru...tako da mu u glazbenom smislu nije nedostajalo inspiracije! Njegov electro house i tech house stil polako se formira vać sa drugim singlom Night Flash, koji izdaje za poznati Route 33.

Već nakon par godina John posjeduje svjetski respektabilan label „PICKADOLL“, te pokreće i label „MUTANTS“.

“I had a real vision about the label,” kaže John Dahlbäck. “I can hear within a couple of seconds whether a track will fit, and I love doing this kind of organised work – sending out promos and looking for licenses – otherwise I’m just a slave to the studio!”

Nakon što je pokrenuo Pickadoll za Plantage 13 label management, John konačno dobija svoj potpis, te radi sa imenima kao što su Özgur Can, Sebastien Leger, Dada Life, Zoo Brazil, Robbie Rivera, Laidback Luke itd., tako da njegov mali Pickadoll uskoro postaje ogroman svjetski label! U međuvremenu Mutants label funkcionira kao eksperimentalni label sa potpuno drugim zvukom, u kojem se izdaje 20% izvođača koje potpisuje John.

2008.g. izlazi njegov mega-uspješan album “Winners and Fools”, a singl Blink postiže planetarni uspjeh na svim chartovima!

“I’m quite calm when I DJ, I don’t want to be ‘showy’ - I love to play for dancing people, to really see them loving the tunes. And I love to make the tunes that get them dancing…”

Sa više izdanja nego mnogi u največim labelovima, John Dahlback je nezaustavljiv, i postaje dio elektronske povijesti, i zasigurno će još dugo biti i dio njezine budućnosti!

U 2011. John izdaje za Toolroom, Spinnin’, Defected, Versuz, Big Beat/Atlantic NEWS, Universal GAS, Universal Nordic, Ministry Of Sound Australia, i One Love/Sony Australia. Veliki uspjeh postiže i singl “One last Ride” featuring Erik Hassle(između ostalih remixiran by Tommy Trash & Felix Cartal), koji je već dodan na Švedski Nacionalni Radio, a puštali su ga i Swedish House Mafia na njihovom Pete Tong Radio1 show gostovanju.

Prošle godine remixirao je između ostalih i imena poput Lady Gaga, Nicole featuring 50 Cent, Skylar Gray, David Morales i Sneaky Soundsystem.

U 2012. John je već izdao Mixani Cd za Tool Room Records, plus nekoliko novih izdanja koja će izlaziti svaki mjesec.
Zajedno uz podršku naših snaga na glavnom flooru, Ceta i Mr.Dj Daria, te Ivice Petka i Toxica na malom flooru, ne propustite ovaj izvanredan glazbeni događaj!

Web info: www.boogaloo.hr , http://www.origigi.info/ , http://www.johndahlback.com/ , http://www.myspace.com/johndahlback

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1643
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt