najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Prijave na 11. Reviju amaterskog filma (p)
press / RAF,Tuesday 31 January 2012



NEKA I VAŠ FILM BUDE PRIKAZAN NA JEDANAESTOM RAF-u!

Udruga FAR i ove vas godine poziva da prijavite svoj film na natječaj za jedanaestu Reviju amaterskog filma – RAF koja će se održati od 19. do 25. ožujka 2012. godine u &TD-u (Studentski centar), u Zagrebu.
Osim standarnih kategorija, ove smo godine posebnu pažnju posvetili studentima raznih akademija (filmskih, likovnih, umjetničkih..) i to ne samo iz Hrvatske i regije, već i iz cijeloga svijeta. A da ne bismo ostali samo na pridavanju pažnje, najboljem studentskom filmu dat ćemo i nagradu u iznosu od 500 €!
Da ne duljimo, stvari stoje ovako :vrijede iste propozicije koje se nisu mijenjale već godinama, pa evo podsjetnik:

Amaterski i low-budget filmovi:
* kratkiši: filmovi do 20 minuta trajanja
* kids & teens :filmovi autor(ic)a do 14, odnosno 17 godina starosti
* srednji metar: filmovi do 60 minuta trajanja
* dugometražni film
*filmovi moraju biti snimljeni 2011. ili 2012.



Studentski filmovi:
* kratkiši: filmovi do 30 minuta trajanja
*svoj film mogu poslati svi studenti filmskih škola ili akademija
*filmovi moraju biti snimljeni 2011. ili 2012., a autor je u vrijeme snimanja filma bio/jest student filmske škole/akademije

Žanrove primamo svakakve (pogledati prijavnicu), prikazujemo sve filmove koji stignu, a ako poštujete propozicije sve će biti u najboljem redu. Filmovi trebaju biti snimljeni u 2011. ili 2012. godini, prihvaćamo najviše jedan uradak po autoru/ici, pa izaberite najbolji ako ste bili produktivni u zadnje vrijeme.
Prijavnicu možete pronaći na http://www.revijaamaterskogfilma.hr/ , pa je lijepo ispunite i osim informacija attachirajte fotku ili screenshot iz filma kojeg prijavljujete i onda je pošaljite nama na raf@revijaamaterskogfilma.hr .
Film na MiniDV-u ili DVD-u s isprintanom i ispunjenom prijavnicom pošaljite najkasnije do 20.veljače 2012. na adresu:

Udruga FAR
Revija amaterskog filma - RAF
Poste restante
10000 Zagreb
Hrvatska
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Predstavljanje slikovnice-pjesmarice Božica Jelušić 'Slikopisanka mala' (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet U tinelu: Sandra Križić Roban i Ivana Meštrov, utorak 06.03. 2012. u 19 dati, DAZ (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1641
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt