najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

VIP KLUB: TJEDNI PROGRAM 24-28/01/12 (p)
press / VIP CLUB,Monday 23 January 2012



TJEDNI PROGRAM 24-28/01/12


Utorak, 24/01

23h BEAT THAT! w/ DJs MARIO KOVAČ & FRANCISKA (ulaz 20 kn)
Beat That! je program rezidentskog dvojca Marija Kovača i Franciske koji iza sebe imaju višegodišnje iskustvo rada na raznim klupskim večerima. “Beat That!” okupira Vip club svaki utorak s početkom u 23 sata i donosi miks provjerenih hitova, novih singlova i skrivenih dragulja u širokom rasponu od rocka i punka do elektronske plesne produkcije. U playerima će se tako sigurno naći Black Keys, White Stripes, Florence and The Machine, Arcade Fire, Franz Ferdinand, Arctic Monkeys, Crystal Castles, Daft Punk, RHCP, The Strokes, The Go! Team, The Gossip, The Heavy, Justice, LCD Soundsystem, Faithless, The Rapture, M.I.A., MGMT, Mos Def, Klaxons, Pixies, Sonic Youth, Queens Of The Stone Age, The Streets, Ramones, TV On The Radio, Tricky, Royksopp, Vampire Weekend, The Vaccines, Radiohead, Hot Chip, Santogold, Editors, Kasabian, The Chemical Brothers, Fatboy Slim, Talking Heads, PJ Harvey, Bassment Jaxx, Massive Attack, The Knife, The Kills, Empire Of The Sun, La Roux, Cults, The Roots, Bloc Party i mnogi drugi znani i neznani junaci. DJ Mario Kovačje već više od desetljeća dobro znani "jahač na diskovima" koji uveseljava i rasplesuje ljudima na svojim dadaistički šarenim večerima. Iz njegovih zvučnika grmi uistinu eklektična glazba pa se nemojte začuditi ako u klasični rock set up umiksa i Mozarta ili najavnu špicu vaše omiljene tv serije. Jedino mijena stalna jest! Glazbena baza od koje se kreće je mahom noviji, žešći rock zvuk oko kojega kao sateliti lete svi mogući urbani glazbeni žanrovi i mash-upovi.DJ Franciska se počeo baviti DJ-iranjem 2003. kad je s Dabijem dobio u ruke prvo četvrtak, a zatim petak u Jabuci (i još uvijek ga drži). U tih kratkih devet godina vrtio je na brojnim mjestima, poput Aquariusa, KSET-a, Gjure, Purgeraja, Uljanika, SC-a i festivalima, poput ZFF-a, Motuvuna, Pule, RAF-a, Doxa, Tjedna suvremenog plesa, Sudnjeg dana, a sada okupira pult Vip cluba u kojem neće vrtiti jazz. Jednako voli bubnjeve i ritam mašine, gitare i samplere, opasne MC-e i grlate pjevačice i nikad ne planira više od tri pjesme unaprijed.


Srijeda, 25/01

21h TAMO GDJE STANUJE FADO
Prvi fado koncert u Vip clubu održat će se u srijedu, 25. siječnja, s početkom u 21 sat. Pod nazivom “Tamo gdje stanuje fado” nastupit će mladi glazbenici i zaljubljenici u fado: Ivo Perkušić (vokal), Joško Tomić (akustična gitara) i Mario Bavčević (mandolina). Perkušić je pjevao u nizu kazališnih predstava i mjuzikala, a posebno se vezao za portugalsku glazbu i fado. Inače je profesor engleskog i talijanskog jezika i književnosti te akademski glumac i televizijski voditelj. Radio je na radio i tv postajama, a kao glumac igrao je u brojnim kazalištima diljem Hrvatke. Na projektu “Tamo gdje stanuje fado” Perkušića kao vokala prate iskusni glazbenici. Cijena ulaznice iznosi 30 kn.

23h SHOT N' CUT w/ DJ GONZO & GOSTI (ulaz 20 kn)
Oni su poslastica za svakog nekonvencionalnog plesača. Na vašem omiljenom mjestu, rijetka DJ Duo atrakcija SHOT N' CUT koja će vam razmrdati bokove i poslati vas kući žuljevitih tabana. Svojim nepredvidljivim setovima, miješajući nespojive žanrove i stilove u smislenu cjelinu, plesnjacima daju novo značenje i pečat koji se teško briše sa znojnih tijela. Svjedočite rijetkom spektaklu i nezaboravnoj đuski u Cinemascopu i Technicoloru.


Četvrtak, 26/01

23h CINEMATIC w/ DJ DALIBOR MATANIĆ (ulaz 20 kn)
Četvrtak postaje novi dan vikenda! Novi kulturni peak urbanog zagrebačkog noćnog života - žestoki Cinematic DJ session u samom srcu grada. Host je DJ Dalibor Matanić (Cannes Film Festival closing night, Motovun Film Festival, Majmunovo…). Nema više čekanja, pripremite se za zajedničko stvaranje nove gradske legende. Projekcije, koncerti, adrenalinski šok i čuđenje. Ovaj grad više neće spavati. Ulaz 20 kn. Rakija included!


Petak, 27/01

17h AFTER5 w/ DJs Vanja & Alen (ulaz 20 kn)
Kul zagrijavanje za nadolazeći vikend! Workaholic party i jedini pravi after work u gradu. Đuskanje počinje u petak, odmah nakon radnog vremena. Vanja + Alen, zaljubljeni jedno u drugo, ali i u retro mjuzu, Studio 54 i '80-e, od 17 sati radoholičarima puštaju najbolje od najboljeg, od Grace Jones preko Franz Ferdinanda do Black Keysa. Posebni gosti su Norma Belle koji će od 21h svirati obrade new wavea, ’80-ih…

23h T.G.I.F. (Thank God It's Friday) w/ DJs REA, MAYO, ITCH, FREEZ, CHILL (ulaz 20 kn)
Mash up večer u kojoj će Vas Vaši DJ-i Rea, Mayo, Itch, Freez & Chill provesti kroz breaks, hip-hop, R&B, reggaeton, funk, pop… DJ-ice Rea i Mayo su već dugi niz godina aktivne na zagrebačkoj klupskoj sceni, a zbog sličnog glazbenog ukusa i zajedničke ljubavi prema turntablismu prije godinu dana formirale su ženski DJ duo koji je baziran na b2b setovima s elementima scratcha. Ovog ljeta nastupale su na većini regionalnih festivala kao što su HIDEOUT, HARTERA, EXIT, SEASPLASH, TERRANEO, OUTLOOK, a mogu se i pohvaliti nedavnim nastupom u Velikoj Britaniji. Od rujna vode svoju emisiju "PUDING" na Radiju 808, a u Vip clubu vas čeka mash-up selekcija hip-hopa, r'n'b-a, breaksa i big beata, funka, popa, booty bassa, electra i housea. DJ Freez je u DJ-ingu više od 10 godina, a član je kultnog zagrebačkog kolektiva "Groodanje". Freez je nastupao u brojnim klubovima, ali i na festivalima širom Hrvatske, gdje je gramofone dijelio s imenima kao što su The Freestylers, Amon Tobin, Roger Sanchez i drugi. U opisivanju njegovog stila nema bolje riječi od "šareno". Iako su tokom godina povlašteno mjesto zadržale prve ljubavi - breaks i funk, u setovima mu se danas može čuti širok spektar kvalitetne glazbe, elektronske i neelektronske, poznate i one manje poznate, spojene u maštovitu kompoziciju koja se nigdje ne zadržava predugo. DJ Chill je većustaljeno ime na regionalnoj hip-hop i klupskoj sceni. Otvorio je koncerte najvećih hip-hop zvijezda koje su gostovale u Zagrebu. DJ-a već preko 10 godina širom regije, a odnedavno i šire. Poznat je po dugim setovima i vještinama mixanja različitih glazbenih stilova (hip-hop, R&B, funk, soul, reggaeton, breaks, pop) na gramofonima uz pregršt trikova (scratching, juggling, live remixing). Na Radio Studentu 100.5fm uređuje i vodi hip-hop/funk/jazz emisiju Mixtape Sessions. Dva puta je osvojio i Hip-Hop Unity nagradu za najboljeg DJ-a. 2011 godine je potvrdio svoju kvalitetu nastupom na najvećem hip-hop festivalu u Europi "Hip-Hop"Kemp, kao prvi hrvatski izvođač.


Subota, 28/01

20:30h CIKLUS KLASIČNE GLAZBE U VIP CLUBU: NEW SAX QUARTET
Treći koncert iz ciklusa klasične glazbe u Vip clubu održat će se u subotu, 28. siječnja, s početkom u 20 i 30 sati. Nastupit će New Sax Quartet, kojeg čine četvorca mladih hrvatskih saksofonista, a izvodit će djela J. L. Darbellaya, C. Francka, D. Detonija, S. Dedića i G. Ligetija. Cijena ulaznice iznosi 30 kn, dok je za studente ulaz besplatan (uz predočenje x-ice). New Sax Quartet čine Nikola Fabijanić (sopran saksofon), Goran Tudor (alt saksofon), Goran Jurković (tenor saksofon) i Tomislav Žužak (bariton saksofon). Svi su redom diplomanti zagrebačke Muzičke akademije u klasi profesora Dragana Sremeca, a usavršavali su se na konzervatorijima u Parizu, Amsterdamu i Beču te na seminarima kod renomiranih svjetskih saksofonista. U posljednjih desetak godina, upravo su u formaciji kvarteta ostvarili niz zapaženih nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu.



23h SATURDAY NITE LIVE - DJ PHAT PHILLIE playing the finest in all music genres (ulaz 20kn)
DJ Phat Phillie ključno je ime domaće hip-hop scene. Rezident je nekoliko uglednih klubova u Hrvatskoj u kojima organizira svoje hip-hop, R&B večeri "Phat Fridays" i "Blackout Classics" te "Blackout Summer Lounge". Osim Hrvatske, prepoznali su ga u Americi, Njemačkoj, Francuskoj, Rusiji, Švedskoj, Danskoj, Italiji, Bugarskoj, Slovačkoj, Švicarskoj, Austriji, Sloveniji, BiH, Srbiji i Makedoniji, a osim redovitih nastupa na našoj televiziji, gostovao je i na njemačkoj Viva TV te britanskom MTV Mash. S grupama Tram 11 i Bolesna Braća nekoliko je godina zaredom nastupao na Porinu, a u suradnji s Menartom objavio je i njihove prve albume: Tram 11 "Čovječe Ne Ljuti Se", Bolesna Braća "Lovci Na Šubare". Na njegovim "Blackout" večerima do sada su gostovale brojne svjetske zvijezde, kao što su Busta Rhymes, Naughty By Nature, The Brand New Heavies, De La Soul, DJ Jazzy Jeff, Redman, Method Man, MOP, Dilated Peoples, Masta Ace, Raekwon, OC & Big L, Das EFX, DJ Premier, Pete Rock, Kurtis Blow... Član je međunarodne organizacije BUMSQUAD DJz, s reperom J-ROm iz grupe Alkaholiks osnovao je soundsystem "Likwit Bumz" s kojim su nastupali u najprestižnijim klubovima Europe, a na zadnje dvije urbane konferencije "New Skool Rules" u Rotterdamu Phillie je bio u ulozi jednog od glavnih panelista. DJ Phat Phillie zasigurno spada u najtraženije europske DJ-e.


Više informacija: http://vip-club.hr/
Rezervacije ulaznica i stolova: info@vip-club.hr, +385 91 4974 740
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1643
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt