najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Doček Nove godine uz LET 3 u Tvornici Kulture (p)
press / Tvornica kulture,Wednesday 21 December 2011



LET 3
31.12.2011. Subota
Veliki pogon / 20h

Ulaznice 100kn / na dan koncerta 120kn


Kontroverzni riječki rock glazbenici Let 3, koji svakim svojim nastupom ostavljaju bez daha svoju publiku, ove će godine na Staru 2011.godinu nastupiti u Tvornici kulture i zasigurno ostaviti dojam o kojem će se pričati danima.
Legendarni riječani će prvim koncertom u 22.00 sata ispratiti Staru 2011.i pozdraviti Novu 2012. drugim koncertom već oko 01.30 poslije ponoći.

Tulum traje i prije i poslije koncerata na 2 DJ floora u Velikom i Malom pogonu:
Veliki pogon DJ Ivan Krželj / DJ Borovich – new wawe disco r'n'r pop
Mali pogon – indie r'n'n pop



Info LET 3:
Krug njihovih štovatelja konstantno se širi, a općenito je popularno glazbena javnost postajala svjesna da LET 3 nisu samo bizarni, bučni čudaci nego prvorazredna rock atrakcija i zaista unikatna umjetnička pojava.

Očekuje nas posebna koncertna set lista s najvećim hitovima, od "Izgubljeni", "Vjeran pas" i "Sam u vodi" do "Profesora Jakova", "Drame", "Ere" , "Omanđijaj me" "Ero s onoga svijeta" itd..

Doček Nove godine uz Let 3 ne može biti ništa drugo nego pun uzbuđenja, iznenađenja i totalno nepredvidljiv i zato....
NE PROPUSTITE ovu koncertnu poslasticu.

Let 3 čine:
Damir Martinović Mrle - bas gitara, prateći vokal
Zoran Prodanović Prlja - vokal
Ivan Šarar Faf - klavijature
Branko Kovačić (Husta) - bubnjevi
Dražen Baljak (Baljak) - gitara
Matej Zec (Knki) - gitara

http://www.youtube.com/let3

Ulaznice možete kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, u Tvornici Kulture, Zoni Tvornice Kulture (prolaz neboder) i putem www.eventim.hr


ŠUBIĆEVA 2 / LJUDEVITA POSAVSKOG 1 / 10 000 ZAGREB
TEL 01 777 86 73 / FAX 01 777 86 72
INFO@TVORNICAKULTURE.COM / WWW.TVORNICAKULTURE.COM

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt