najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Doček Nove godine uz LET 3 u Tvornici Kulture (p)
press / Tvornica kulture,Wednesday 21 December 2011



LET 3
31.12.2011. Subota
Veliki pogon / 20h

Ulaznice 100kn / na dan koncerta 120kn


Kontroverzni riječki rock glazbenici Let 3, koji svakim svojim nastupom ostavljaju bez daha svoju publiku, ove će godine na Staru 2011.godinu nastupiti u Tvornici kulture i zasigurno ostaviti dojam o kojem će se pričati danima.
Legendarni riječani će prvim koncertom u 22.00 sata ispratiti Staru 2011.i pozdraviti Novu 2012. drugim koncertom već oko 01.30 poslije ponoći.

Tulum traje i prije i poslije koncerata na 2 DJ floora u Velikom i Malom pogonu:
Veliki pogon DJ Ivan Krželj / DJ Borovich – new wawe disco r'n'r pop
Mali pogon – indie r'n'n pop



Info LET 3:
Krug njihovih štovatelja konstantno se širi, a općenito je popularno glazbena javnost postajala svjesna da LET 3 nisu samo bizarni, bučni čudaci nego prvorazredna rock atrakcija i zaista unikatna umjetnička pojava.

Očekuje nas posebna koncertna set lista s najvećim hitovima, od "Izgubljeni", "Vjeran pas" i "Sam u vodi" do "Profesora Jakova", "Drame", "Ere" , "Omanđijaj me" "Ero s onoga svijeta" itd..

Doček Nove godine uz Let 3 ne može biti ništa drugo nego pun uzbuđenja, iznenađenja i totalno nepredvidljiv i zato....
NE PROPUSTITE ovu koncertnu poslasticu.

Let 3 čine:
Damir Martinović Mrle - bas gitara, prateći vokal
Zoran Prodanović Prlja - vokal
Ivan Šarar Faf - klavijature
Branko Kovačić (Husta) - bubnjevi
Dražen Baljak (Baljak) - gitara
Matej Zec (Knki) - gitara

http://www.youtube.com/let3

Ulaznice možete kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, u Tvornici Kulture, Zoni Tvornice Kulture (prolaz neboder) i putem www.eventim.hr


ŠUBIĆEVA 2 / LJUDEVITA POSAVSKOG 1 / 10 000 ZAGREB
TEL 01 777 86 73 / FAX 01 777 86 72
INFO@TVORNICAKULTURE.COM / WWW.TVORNICAKULTURE.COM

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1643
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt