najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Središnja promocija albuma TRITU TRITU - Šibenik - 23.12.2011. (p)
press / Spona,Wednesday 21 December 2011



TI RITU PIRI PIP
Središnja promocija albuma TRITU TRITU
ŠIBENIK - 23.12.2011.

EVO ŠTO VAM FUNK'N'ROLL BEND TI RITU PIRI PIP IMA ZA PORUČITI:

Službena promocija albuma TRITU TRITU
Kada: Petak, 23. prosinca 2011.
Vrijeme: 21:00 - 01:00
Gdje: Trg Andrije Medulića, Šibenik, Hrvatska
Predgrupa: Mjuzikl (Zagreb)

Eto napokon je došao i taj dan kad ćemo napokon imati službenu promociju albuma



Kao što se vidi iz gore navedenog, spektakl će se održati u šatoru na Medulićevom trgu u Šibeniku gdje ćete uz dobru glazbu imati prilike popiti malo (ako neko oće može i više) kuhanog vi...na, rakijice razne, pive i sve šta ide uz to, naravno po promotivnim cijenama.

Bit će nešto i za papati, malo palačinki, malo ovo malo ono...

Vršit ćemo prodaju našeg nosača zvuka, naravno po nižoj cijeni nego što je u CD shopovima (ponesite koju kunu i za to, nemoj da ode sve na rakiju).

Eto ljudi što više reći osim da ste svi pozvani da svojom dobrom voljom i iznimno velikom željom za drmanjem kukovima (što zbog rakije što zbog nas samih) uveličate ovaj nama jako bitan i drag promotivni nastup.


Za zagrijavanje u TRITU atmosferu doći će nam u goste mladi perspektivni bend iz Zagreba imenom MJUZIKL koji je početkom ovog mjeseca imao zanimljivu svirku u zagrebačkoj Tvornici. Možda taj podatak sam po sebi i nebi bio nešto zanimljiv da im predgrupa nije bila HLADNO PIVO. U Šibeniku će, kao i u Tvornici, promovirati svoj prvi singl i videospot CHUNKY FUNKY.

Ulaz je besplatan!
Vidimo se u velikom broju (u nadi je spas).

Be TRITU Live TRITU

SVE OSTALO:
Sve što vas zanima o ovom čudnom i zanimljivom bendu možete pronaći na:
http://www.tritutritu.com
http://www.reverbnation.com/tiritupiripip
http://www.myspace.com/tiritupiripip
[www.facebook.com]

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt