najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Središnja promocija albuma TRITU TRITU - Šibenik - 23.12.2011. (p)
press / Spona,Wednesday 21 December 2011



TI RITU PIRI PIP
Središnja promocija albuma TRITU TRITU
ŠIBENIK - 23.12.2011.

EVO ŠTO VAM FUNK'N'ROLL BEND TI RITU PIRI PIP IMA ZA PORUČITI:

Službena promocija albuma TRITU TRITU
Kada: Petak, 23. prosinca 2011.
Vrijeme: 21:00 - 01:00
Gdje: Trg Andrije Medulića, Šibenik, Hrvatska
Predgrupa: Mjuzikl (Zagreb)

Eto napokon je došao i taj dan kad ćemo napokon imati službenu promociju albuma



Kao što se vidi iz gore navedenog, spektakl će se održati u šatoru na Medulićevom trgu u Šibeniku gdje ćete uz dobru glazbu imati prilike popiti malo (ako neko oće može i više) kuhanog vi...na, rakijice razne, pive i sve šta ide uz to, naravno po promotivnim cijenama.

Bit će nešto i za papati, malo palačinki, malo ovo malo ono...

Vršit ćemo prodaju našeg nosača zvuka, naravno po nižoj cijeni nego što je u CD shopovima (ponesite koju kunu i za to, nemoj da ode sve na rakiju).

Eto ljudi što više reći osim da ste svi pozvani da svojom dobrom voljom i iznimno velikom željom za drmanjem kukovima (što zbog rakije što zbog nas samih) uveličate ovaj nama jako bitan i drag promotivni nastup.


Za zagrijavanje u TRITU atmosferu doći će nam u goste mladi perspektivni bend iz Zagreba imenom MJUZIKL koji je početkom ovog mjeseca imao zanimljivu svirku u zagrebačkoj Tvornici. Možda taj podatak sam po sebi i nebi bio nešto zanimljiv da im predgrupa nije bila HLADNO PIVO. U Šibeniku će, kao i u Tvornici, promovirati svoj prvi singl i videospot CHUNKY FUNKY.

Ulaz je besplatan!
Vidimo se u velikom broju (u nadi je spas).

Be TRITU Live TRITU

SVE OSTALO:
Sve što vas zanima o ovom čudnom i zanimljivom bendu možete pronaći na:
http://www.tritutritu.com
http://www.reverbnation.com/tiritupiripip
http://www.myspace.com/tiritupiripip
[www.facebook.com]

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1643
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt