najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Filharmonijski bal u Lisinskom 29. prosinca 2011. (p)
press / ZF,Wednesday 14 December 2011

Zagrebačka filharmonija

Kao nekad u zlatnome Beču, podignite čašu pjenušavog šampanjca i nazdravite dolasku Nove 2012. godine - u četvrtak 29.12. u 20 sati u dvorani Lisinski na Filharmonijskom balu Zagrebačke filharmonije!

Požurite po svoje ulaznice i osvojite vrijedne nagrade: 5.000 kuna na go! kartici Zagrebačke banke, notebook BCC services, autobusnu turu za 2 osobe po izboru (Toskana, Pariz, Provansa) Atlas Airtoursa, policu autoosiguranja i autokasko Kvarner Vienna Insurance Group, godišnje pretplate Večernjeg lista i Nacionala, karton vrhunskog jubilarnog vina Stolačkih podruma i 2 pretplate po izboru Zagrebačke filharmonije!



Orkestrom Zagrebačke filharmonije ravnat će jedan od "bez sumnje najsjajnijih promicatelja glazbe obitelji Strauss danas" (Gramophone, London) - slavni bečki maestro Peter Guth. Poznati dirigent i violinist već više od trideset godina u Beču vodi vlastiti Strauss festivalski orkestar, a njegove izvedbe i snimke glazbe obitelji Strauss proslavile su ga širom svijeta od Europe do Japana. Redovito surađuje s mnogim slavnim orkestrima od Kraljevske londonske filharmonije do NHK tokijskog simfonijskog orkestra, a za velike zasluge u glazbi godine 2006. odlikovan je Zlatnim odličjem Grada Beča.

Koncert se održava u sklopu Dana Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, a iz Zagrebačke filharmonije pozivaju da što prije osigurate svoje ulaznice na blagajni Zagrebačke filharmonije u dvorani Lisinski ili na www.ulaznice.hr, jer do 16. prosinca možete iskoristiti niže cijene od 170 i 220 kuna.

Uživajte u glazbi dinastije Strauss, zaplešite novogodišnji ples nakon koncerta uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije i doživite "bezbroj novogodišnjih glazbenih doživljaja" - Samo na Filharmonijskom balu Zagrebačke filharmonije!
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt