najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

HLADNO PIVO predgrupa MJUZIKLU - Tvornica - Mali pogon - 12.12.2011. (p)
press / Spona,Friday 09 December 2011



MJUZIKL
HLADNO PIVO
Tvornica - Mali Pogon - 12.12.2011.




NEVJEROJATNA VIJEST
Iako mnogima vijest da će veliko HLADNO PIVO nastupiti kao predgrupa malom, mladom i nepoznatom bendu MJUZIKL i dalje zvuči potpuno nevjerojatno - zaista je tako. Za samo nekoliko dana, u ponedjeljak 12.12.2011. u Malom pogonu Tvornice, publiku će u ulozi predgrupe, nakon tko zna koliko godina, zagrijavati HLADNO PIVO, da bi nakon njih na pozornicu izašao zagrebački punk trio MJUZIKL. Dečki iz Mjuzikla tom će prilikom promovirati svoj prvi singl i videospot Chunky Funky, a prvih sto posjetitelja koji uđu u Mali pogon Tvornice isti će dobiti u obliku nosača zvuka.

SAMO ZA TAJ OSJEĆAJ
Nastup Hladnog piva ispred Mjzikla je iznimno hrabra i velikodušna gesta slavnog sastava koji će, nakon što se prijavio na natječaj koji su raspisali dečki iz Mjuzikla i nakon što su ih ovi izabrali za predgrupu, posao uvodnog benda odraditi nedvojbeno žestoko, ponosno se

prisjećajući dana kad su oni kao mladi pankeri svirali kao predgrupa po svakojakim rupama za gajbu pive. I ovoga će puta tako njihova nagrada i naknada za svirku u Tvornici biti - gajba pive! Svi koji nakon dugo godina žele ponovno vidjeti i čuti HLADNO PIVO na maloj pozornici u intimnoj atmosferi kluba i za male pare, za to imaju priliku u ponedjeljak, 12.12.2011.

IZJAVA MJUZIKL
"Konkurencija je bila žestoka i odabir nije bio lagan, no nakon iznenađenja da su se oni uopće prijavili nismo mogli odoljeti da ih ne izaberemo. Preslušavajući nekoliko puta poslane glazbene uradke i pregledavajući pristigli press materijal odabrali smo bend za koji vjerujemo da može dobro zagrijati publiku i pripremiti ju za našu dozu čiste nepatvorene energije" kažu iz Mjuzikla. "Zato pozivamo svu nabrijanu škvadru da 12. prosinca u 21 sat dođu u Tvornicu na punk veselicu i promociju našeg prvog singla i spota Chunky Funky. Svim bendovima, baš svima koji su se javili, zahvaljujemo na pozitivnoj vibri i želji da nam pomognu!" poručuju Luka, Vili i Ivan.

http://mjuziklband.com/
http://www.facebook.com/vis.mjuzikl

IZJAVA HLADNO PIVO
"Za predgrupu Mjuziklu smo se prijavili iz čiste zajebancije i želje da pomognemo dečkima u plaćanju kazne zbog remećenja javnog reda i mira, tu smo solidarni, naime i mi volimo remetiti javni red i mir, uspješno to radimo preko dvadeset let... Osim toga, Mjuzikl je jedini od svih bendova koji su se javili na naš natječaj za Arenu poslao paket gdje se nalazila gumena replika jednog, uglavnom odjećom pokrivenog, ljudskog organa i samim tim bio u užoj konkurenciji bendova za nastup, da ne pričam o svađi kome će od nas pripasti paket. A još kad smo ih čuli i vidjeli dileme nije bilo. Isto tako, ovo nam je odlična prilika da se malo odmaknemo od "Svijeta glamura" u koji smo upali skupa s cijelom nam lijepom državom i da malo zapržimo u malom prostoru bez nekih posebnih priprema... Hmm i nismo nikada svirali u tom Malom pogonu Tvornice, a i ponuđena gajba pive nije za baciti".


Ulaznice nabavite u:
- Rockmark - Berislavićeva 13
- Aquarius Music Shop - Varšavska 13
- Dirty Old Shop - Tratinska 22

Cijena ulaznica:
- u pretprodaji - 40 kuna
- na dan koncerta, blagajna Tvornice - 50 kuna


Više o svemu pročitajte na:
[www.muzika.hr]

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt