najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

HLADNO PIVO predgrupa MJUZIKLU - Tvornica - Mali pogon - 12.12.2011. (p)
press / Spona,Friday 09 December 2011



MJUZIKL
HLADNO PIVO
Tvornica - Mali Pogon - 12.12.2011.




NEVJEROJATNA VIJEST
Iako mnogima vijest da će veliko HLADNO PIVO nastupiti kao predgrupa malom, mladom i nepoznatom bendu MJUZIKL i dalje zvuči potpuno nevjerojatno - zaista je tako. Za samo nekoliko dana, u ponedjeljak 12.12.2011. u Malom pogonu Tvornice, publiku će u ulozi predgrupe, nakon tko zna koliko godina, zagrijavati HLADNO PIVO, da bi nakon njih na pozornicu izašao zagrebački punk trio MJUZIKL. Dečki iz Mjuzikla tom će prilikom promovirati svoj prvi singl i videospot Chunky Funky, a prvih sto posjetitelja koji uđu u Mali pogon Tvornice isti će dobiti u obliku nosača zvuka.

SAMO ZA TAJ OSJEĆAJ
Nastup Hladnog piva ispred Mjzikla je iznimno hrabra i velikodušna gesta slavnog sastava koji će, nakon što se prijavio na natječaj koji su raspisali dečki iz Mjuzikla i nakon što su ih ovi izabrali za predgrupu, posao uvodnog benda odraditi nedvojbeno žestoko, ponosno se

prisjećajući dana kad su oni kao mladi pankeri svirali kao predgrupa po svakojakim rupama za gajbu pive. I ovoga će puta tako njihova nagrada i naknada za svirku u Tvornici biti - gajba pive! Svi koji nakon dugo godina žele ponovno vidjeti i čuti HLADNO PIVO na maloj pozornici u intimnoj atmosferi kluba i za male pare, za to imaju priliku u ponedjeljak, 12.12.2011.

IZJAVA MJUZIKL
"Konkurencija je bila žestoka i odabir nije bio lagan, no nakon iznenađenja da su se oni uopće prijavili nismo mogli odoljeti da ih ne izaberemo. Preslušavajući nekoliko puta poslane glazbene uradke i pregledavajući pristigli press materijal odabrali smo bend za koji vjerujemo da može dobro zagrijati publiku i pripremiti ju za našu dozu čiste nepatvorene energije" kažu iz Mjuzikla. "Zato pozivamo svu nabrijanu škvadru da 12. prosinca u 21 sat dođu u Tvornicu na punk veselicu i promociju našeg prvog singla i spota Chunky Funky. Svim bendovima, baš svima koji su se javili, zahvaljujemo na pozitivnoj vibri i želji da nam pomognu!" poručuju Luka, Vili i Ivan.

http://mjuziklband.com/
http://www.facebook.com/vis.mjuzikl

IZJAVA HLADNO PIVO
"Za predgrupu Mjuziklu smo se prijavili iz čiste zajebancije i želje da pomognemo dečkima u plaćanju kazne zbog remećenja javnog reda i mira, tu smo solidarni, naime i mi volimo remetiti javni red i mir, uspješno to radimo preko dvadeset let... Osim toga, Mjuzikl je jedini od svih bendova koji su se javili na naš natječaj za Arenu poslao paket gdje se nalazila gumena replika jednog, uglavnom odjećom pokrivenog, ljudskog organa i samim tim bio u užoj konkurenciji bendova za nastup, da ne pričam o svađi kome će od nas pripasti paket. A još kad smo ih čuli i vidjeli dileme nije bilo. Isto tako, ovo nam je odlična prilika da se malo odmaknemo od "Svijeta glamura" u koji smo upali skupa s cijelom nam lijepom državom i da malo zapržimo u malom prostoru bez nekih posebnih priprema... Hmm i nismo nikada svirali u tom Malom pogonu Tvornice, a i ponuđena gajba pive nije za baciti".


Ulaznice nabavite u:
- Rockmark - Berislavićeva 13
- Aquarius Music Shop - Varšavska 13
- Dirty Old Shop - Tratinska 22

Cijena ulaznica:
- u pretprodaji - 40 kuna
- na dan koncerta, blagajna Tvornice - 50 kuna


Više o svemu pročitajte na:
[www.muzika.hr]

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1643
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt