najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Europski festival nezavisnog filma (ÉCU) - Poziv za prijavu radova (p)
press / ,Friday 09 December 2011



Europski festival nezavisnog filma (ÉCU) - Poziv za prijavu radova
.
Jeste li dovoljno talentirani? Jeste li dovoljno kreativni? Jeste li dovoljno hrabri?
Puno ljudi priča o stvaranju filmova ali jako malo je onih koji su dovoljno hrabri da to i učine. Ako si pripovjedač, vizionar, inovator ili tehnički genijalac koji je odlučan da ostvari svoj san pokreni se i snimi svoj film. Kada je film gotov pošalji ga nama a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Mi neprestano tražimo najbolje svjetske indie filmove a možda ga baš ti imaš.

Od 2006 ÉCU je najvažnija europska arena za nezavisne redatelje gdje isti mogu prikazati svoje filmove internacionalnoj publici, povezati se sa filmskim stručnjacima i izmijeniti ideje sa drugim indie redateljima. Festival se odvija u okružju koje potiče kreativnost i nudi neizmjernu količinu zabave.



Da li postoji bolji grad u kojem bi mogao pokazati svoj talent od Pariza, doma kinematografije? Postoji razlog zbog kojeg se redatelji zaljubljuju u ovaj grad, inspiracija postoji iza svakog ugla. ÉCU te poziva da prijaviš svoj film na 7. izdanje festivala koje će biti održano u Parizu od 30. ožujka do 01. travnja 2012.

Tražimo originalne nezavisne radove u 13 kategorija :

Europske prijave :

- igrani film,
- kratkometražni igrani film,
- dokumentarni film,
- animacija,
- eksperimentalni film,
- glazbeni video;
- europski film mladih (8-16 godina)

Ne- europske prijave :

- igrani film,
- kratkometražni igrani film
- dokumentarni film;

Europske i ne-europske prijave :

- studentski film,
- natjecanje scenarija za dugometražni igrani film i
- natjecanje scenarija za kratkometražni film.

Krajnji rok za prijavu radova je 08. siječanj 2012. Nezavisni redatelji pozvani su da prijave svoje filmove na www.ecufilmfestival.com.

ÉCU 2012 će održati i svoj šesti po redu natječaj za scenariste - Much More Than A Script Competition!

Natječaj za scenarij fokusiran je na nezavisne scenarije kojima nije cilj dospjeti na mainstream Hollywoodsko tržište. Scenaristi su pozvani da prijave svoje scenarije za kratkometražne ili dugometražne filmove na www.ecufilmfestival.com. Krajnji rok za prijavu na natječaj je 11.ožujak 2012.

Za informacije i pravila natječaja i prijave filmova molimo vas posjetite : www.ecufilmfestival.com/Rules-and-Regulations



ÉCU - The European Independent Film Festival
http://www.ecufilmfestival.com/
http://www.facebook.com/TheEuropeanIndependentFilmFestival
www.twitter.com/ECUfilmfestival
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1643
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt