najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Europski festival nezavisnog filma (ÉCU) - Poziv za prijavu radova (p)
press / ,Friday 09 December 2011



Europski festival nezavisnog filma (ÉCU) - Poziv za prijavu radova
.
Jeste li dovoljno talentirani? Jeste li dovoljno kreativni? Jeste li dovoljno hrabri?
Puno ljudi priča o stvaranju filmova ali jako malo je onih koji su dovoljno hrabri da to i učine. Ako si pripovjedač, vizionar, inovator ili tehnički genijalac koji je odlučan da ostvari svoj san pokreni se i snimi svoj film. Kada je film gotov pošalji ga nama a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Mi neprestano tražimo najbolje svjetske indie filmove a možda ga baš ti imaš.

Od 2006 ÉCU je najvažnija europska arena za nezavisne redatelje gdje isti mogu prikazati svoje filmove internacionalnoj publici, povezati se sa filmskim stručnjacima i izmijeniti ideje sa drugim indie redateljima. Festival se odvija u okružju koje potiče kreativnost i nudi neizmjernu količinu zabave.



Da li postoji bolji grad u kojem bi mogao pokazati svoj talent od Pariza, doma kinematografije? Postoji razlog zbog kojeg se redatelji zaljubljuju u ovaj grad, inspiracija postoji iza svakog ugla. ÉCU te poziva da prijaviš svoj film na 7. izdanje festivala koje će biti održano u Parizu od 30. ožujka do 01. travnja 2012.

Tražimo originalne nezavisne radove u 13 kategorija :

Europske prijave :

- igrani film,
- kratkometražni igrani film,
- dokumentarni film,
- animacija,
- eksperimentalni film,
- glazbeni video;
- europski film mladih (8-16 godina)

Ne- europske prijave :

- igrani film,
- kratkometražni igrani film
- dokumentarni film;

Europske i ne-europske prijave :

- studentski film,
- natjecanje scenarija za dugometražni igrani film i
- natjecanje scenarija za kratkometražni film.

Krajnji rok za prijavu radova je 08. siječanj 2012. Nezavisni redatelji pozvani su da prijave svoje filmove na www.ecufilmfestival.com.

ÉCU 2012 će održati i svoj šesti po redu natječaj za scenariste - Much More Than A Script Competition!

Natječaj za scenarij fokusiran je na nezavisne scenarije kojima nije cilj dospjeti na mainstream Hollywoodsko tržište. Scenaristi su pozvani da prijave svoje scenarije za kratkometražne ili dugometražne filmove na www.ecufilmfestival.com. Krajnji rok za prijavu na natječaj je 11.ožujak 2012.

Za informacije i pravila natječaja i prijave filmova molimo vas posjetite : www.ecufilmfestival.com/Rules-and-Regulations



ÉCU - The European Independent Film Festival
http://www.ecufilmfestival.com/
http://www.facebook.com/TheEuropeanIndependentFilmFestival
www.twitter.com/ECUfilmfestival
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt