najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Press konferencija povodom dolaska kultnog benda Red Hot Chili Peppers (p)
press / Lupa,Tuesday 29 November 2011



RED HOT CHILI PEPPERS
Zagreb, Hipodrom, 29.08.2012.

RHCP U ZAGREBU
ORGANIZATOR KONCERTA ADRIA ENTERTAINMENT OBJAVIO DETALJE KONCERTA NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE

Adria entertainment i Live nation u suradnji s CAA ponosno predstavljaju RED HOT CHILI PEPPERS – UŽIVO na zagrebačkom Hipodromu, 29.08.2012.


Adria Entertainment je danas, na konferenciji za medije sazvanoj povodom koncerta Red Hot Chili Peppersa, objavila sve detalje vezane uz organizaciju koncerta i prodaju ulaznica.
Na konferenciji su nazočili direktor Adrie G. Vladimir Ivanković i direktor Eventima, g. Damir Žigić, te dečki iz benda koji su tamo bili više tijelom, manje duhom, obzirom da su od kartona. Društvu Anthonya Kiedisa i ostalih članova RHCP-a nisu odoljeli niti novinari koji su se s njima slikali i popili jednu ljutu prije početka konferencije.



Direktor Adrie Entertainment , g. Ivanković je , u 'predizbornom tonu' pozdravio sve prisutne i predstavio koncert aludirajući na trenutne predizborne kampanje i naglasio: '' Adria Entertainment ima plan za 2012 te vas nećemo iznevjeriti, u što ste se u ovih 5 godina mandata i uvjerili. Ne morate gospodo u Ljubljanu, Beč, Budimpeštu ili Beograd po Vašu dozu koncerata. Mi već 5 godina govorimo ne u EU! Sva velika glazbena imena dolaze k nama, u Zagreb, Split, Zadar….Pa neki i više u nekim drugim zemljama EU.''

''Koncert Red Hot Chili Peppersa je samo 50% plana za slijedeću godinu, plana koji ima 100% više izgleda da se ostvari, nego sva obećanja kojih ste se naslušali proteklih tjedana.''- naglasio je Ivanković.

Ulaznice za najveći rock spektakl 2012. su u prodaji od petka 2.12.2011. u 8 sati na svim prodajnim mjestima sustava Eventim,a podjeljene su u slijedeće kategorije:
Stajanje: 315 kn
HOT PIT: 405 kn
Sjedenje: 495 kn


U prodaji je 25 000 ulaznica. Damir Žigić, director Eventim Hrvatska, je naglasio da će internet prodaja krenuti u isto vrijeme kad I prodaja ulaznica na prodajni mjestima. Obzirom da se očekuje veliki pritisak I potražnja za ulaznicama, osobito zbog promotivnih akcija, preporuka je da se ulaznice nabave u što kraćem roku.
Ne zaboravite kako Adria Entertainment ekskluzivnim ponudama gradi i održava poseban odnos s posjetiocima koncerata:

• Članovi fan kluba Adrie Entertainment /Lupa promotion ulaznice mogu kupiti dan ranije, u četvrtak 1.12.2011. u uredu Adrie Entertainment.
Članovi fan kluba ostvaruju popust od 20%.
• U sklopu rođendanske akcije koja traje do 31.12.2011. na kupnju ulaznica u uredu Adrie Entertainment ili u uredu Eventima (Eventim Ticketshop) svi kupci ostvaruju popust od 10%. (*Popust se odnosi samo na gotovinsko plaćanje)
• U uredu Adrie Entertainment omogućeno je kartično plaćanje i plaćanje na dvije (2) rate. (*Za kartično plaćanje i plaćanje na dvije rate ne vrijedi popust)

(Ured Adrie Entertainment nalazi se na adresi: Lanište 30, 10 000 Zagreb, ulaz Jug, prizemlje. Ured Eventima nalazi se na adresi: Jurišićeva 2a, 10 000 Zagreb)

Nakon svih sjajnih izvođača koji su posjetili našu državu, u Hrvatsku dolazi još jedan veliki, vrući, ljuti i začinjeni bend: RED HOT CHILI PEPPERS. Nikako ne propustite priliku prisustvovati najljućem glazbenom događaju! RED HOT CHILI PEPPERS, ZAGREB, HIPODROM, 29.8.2012.!!


http://redhotchilipeppers.com/
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt