najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Press konferencija povodom dolaska kultnog benda Red Hot Chili Peppers (p)
press / Lupa,Tuesday 29 November 2011



RED HOT CHILI PEPPERS
Zagreb, Hipodrom, 29.08.2012.

RHCP U ZAGREBU
ORGANIZATOR KONCERTA ADRIA ENTERTAINMENT OBJAVIO DETALJE KONCERTA NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE

Adria entertainment i Live nation u suradnji s CAA ponosno predstavljaju RED HOT CHILI PEPPERS – UŽIVO na zagrebačkom Hipodromu, 29.08.2012.


Adria Entertainment je danas, na konferenciji za medije sazvanoj povodom koncerta Red Hot Chili Peppersa, objavila sve detalje vezane uz organizaciju koncerta i prodaju ulaznica.
Na konferenciji su nazočili direktor Adrie G. Vladimir Ivanković i direktor Eventima, g. Damir Žigić, te dečki iz benda koji su tamo bili više tijelom, manje duhom, obzirom da su od kartona. Društvu Anthonya Kiedisa i ostalih članova RHCP-a nisu odoljeli niti novinari koji su se s njima slikali i popili jednu ljutu prije početka konferencije.



Direktor Adrie Entertainment , g. Ivanković je , u 'predizbornom tonu' pozdravio sve prisutne i predstavio koncert aludirajući na trenutne predizborne kampanje i naglasio: '' Adria Entertainment ima plan za 2012 te vas nećemo iznevjeriti, u što ste se u ovih 5 godina mandata i uvjerili. Ne morate gospodo u Ljubljanu, Beč, Budimpeštu ili Beograd po Vašu dozu koncerata. Mi već 5 godina govorimo ne u EU! Sva velika glazbena imena dolaze k nama, u Zagreb, Split, Zadar….Pa neki i više u nekim drugim zemljama EU.''

''Koncert Red Hot Chili Peppersa je samo 50% plana za slijedeću godinu, plana koji ima 100% više izgleda da se ostvari, nego sva obećanja kojih ste se naslušali proteklih tjedana.''- naglasio je Ivanković.

Ulaznice za najveći rock spektakl 2012. su u prodaji od petka 2.12.2011. u 8 sati na svim prodajnim mjestima sustava Eventim,a podjeljene su u slijedeće kategorije:
Stajanje: 315 kn
HOT PIT: 405 kn
Sjedenje: 495 kn


U prodaji je 25 000 ulaznica. Damir Žigić, director Eventim Hrvatska, je naglasio da će internet prodaja krenuti u isto vrijeme kad I prodaja ulaznica na prodajni mjestima. Obzirom da se očekuje veliki pritisak I potražnja za ulaznicama, osobito zbog promotivnih akcija, preporuka je da se ulaznice nabave u što kraćem roku.
Ne zaboravite kako Adria Entertainment ekskluzivnim ponudama gradi i održava poseban odnos s posjetiocima koncerata:

• Članovi fan kluba Adrie Entertainment /Lupa promotion ulaznice mogu kupiti dan ranije, u četvrtak 1.12.2011. u uredu Adrie Entertainment.
Članovi fan kluba ostvaruju popust od 20%.
• U sklopu rođendanske akcije koja traje do 31.12.2011. na kupnju ulaznica u uredu Adrie Entertainment ili u uredu Eventima (Eventim Ticketshop) svi kupci ostvaruju popust od 10%. (*Popust se odnosi samo na gotovinsko plaćanje)
• U uredu Adrie Entertainment omogućeno je kartično plaćanje i plaćanje na dvije (2) rate. (*Za kartično plaćanje i plaćanje na dvije rate ne vrijedi popust)

(Ured Adrie Entertainment nalazi se na adresi: Lanište 30, 10 000 Zagreb, ulaz Jug, prizemlje. Ured Eventima nalazi se na adresi: Jurišićeva 2a, 10 000 Zagreb)

Nakon svih sjajnih izvođača koji su posjetili našu državu, u Hrvatsku dolazi još jedan veliki, vrući, ljuti i začinjeni bend: RED HOT CHILI PEPPERS. Nikako ne propustite priliku prisustvovati najljućem glazbenom događaju! RED HOT CHILI PEPPERS, ZAGREB, HIPODROM, 29.8.2012.!!


http://redhotchilipeppers.com/
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1642
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt