najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Red Hot Chili Pepers na zagrebačkom Hipodromu 29. kolovoza 2012. (p)
press / Daniel Pritišanac,Monday 28 November 2011



RED HOT CHILI PEPPERS
Zagreb, Hipodrom, 29.08.2012.

RHCP PO PRVI PUTA U ZAGREBU

Adria entertainment i Live nation u suradnji s CAA ponosno predstavljaju
RED HOT CHILI PEPPERS – UŽIVO na zagrebačkom Hipodromu, 29.08.2012.

RED HOT CHILI PEPPERS po prvi puta će na ljeto 2012. svirati na Zagrebačkom Hipodromu! Najljući glazbeni koncert održat će se 29.08.2012.!

Trenutna najveća glazbena turneja se nastavlja! RED HOT CHILI PEPPERS najavili su nastavak svoje svjetske turneje. Do kraja 2011. imaju još nekoliko koncerta, a za slijedeću godinu potvrđeni su novi datumi diljem svijeta! Prvi nastupi u 2012. godine bit će u velikom koncertnim dvoranama, a onda slijede veliki 'open air' koncerti, a Zagreb se premijerno našao na listi gradova koje će posjetiti ovaj megapopularni bend.
I ovoga puta hrvatska metropola bit će jedini grad u regiji koji će ugostiti neko veliko ime. Najbliži njihovi koncerti bit će u Pragu i Bukureštu.



Bend je osnovan 1983. u Los Angelesu. Od tada se postava benda mijenjala nekoliko puta no jezgra benda od samog početka su pjevač Anthony Kiedis i basist Michael Flea Balzary. Bend je nastao kao srednjoškolski projekt koji je počeo djelovati pod imenom Tony Flow and the Miraculous Masters of Mayhem. Zanimljiva je činjenica kako početna četvorka benda nije namjeravala steći svjetsku slavu nego odraditi samo jedan koncert. Sve je počelo kada su kao srednjoškolci planirani „jedini“ koncert odsvirali i improvizirali u losangeleskom Rhytam loungeu pred tridesetak ljudi. Unatoč malobrojnoj publici, promotori su bili tako oduševljeni te su tražili da sviraju i idući tjedan. Već za slijedeći nastup, drugi u karijeri, promijenili su ime u RED HOT CHILI PEPPERS. Nekoliko mjeseci poslije, bend je potpisao za izdavačku kuću EMI. Između 1984. i 2011. izdali su 10 studijskih albuma. The Uplift Mofo Party Plan (1987.) je prvi album koji se pojavio na top listama, a za slijedeći album Mother's Milk (1989.) osvojili su prvu zlatnu ploču. S pjesmama s albuma Blood Sugar Sex Magik (1991.) učvršćuju svjetsku slavu te počinju osvajati top ljestvice i razne nagrade. Najuspješniji album do danas, prodan u više od 15 milijuna primjeraka je Californication (1999.).
Najnoviji album I'm with you (2011) izdali su nakon 4 godina stanke. Album promoviraju na trenutnoj turneji koja će biti jedna od najvećih turneja u povijesti. Na najavljenoj turneji nastupaju u slijedećem sastavu: Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith i Josh Klinghoffer.

Prije nešto manje od mjesec dana službeno je predstavljen njihov novi video spot „Monarchy Of Roses“. Ispiracija za spot bio je umjetnik Raymond Pattibon, a režirao ga je Marc Klasfeld.

Grammyem nagrađivani i multuplatinasti RED HOT CHILI PEEPERS su jedan od najuspješnijih rock izvođača u povijesti. Prodali su preko 60 milijuna albuma, a Grammy su osvojili u gotovo svim kategorijama u kojima su bili nominirani: za najbolji rock album, najboljeg rock izvođača, najbolju rock izvedbu… Nose titulu najizvođenijeg benda na radio postajama koji je mjesto broj jedan na ljestvici zadržao punih 81 tjedana. Ne čudi činjenica kako su u današnje vrijeme među najtraženijim izvođačima. Njihov jedinstveni i prepoznatljiv zvuk temelji se na kombinaciji rocka, punka i funka. Osim originalnošću i jedinstvenošću tokom cijele svoje karijere pozornost privlače karakterističnim ponašanjem za vrijeme nastupa i još čudnijim odjevnim kombinacijama poput neonskih odijela ili čarapa preko spolnog organa.

KONAČNO! RED HOT CHILI PEPPERS u Hrvatsku dolaze napraviti najveći ljetni rock show! Ulaznice za najveći rock spektakl 2012. su u prodaji od petka 2.12.2011. u 8 sati na svim prodajnim mjestima sustava Eventim.

Do 31.12.2011. u ponoć ulaznice se mogu kupiti u slijedećim kategorijama:
Stajanje: 315 kn
HOT PIT: 405 kn
Sjedenje: 495 kn

Od 1.1.2012. cijene ulaznica su:
Stajanje: 350kn
HOT PIT: 450kn
Sjedenje: 550kn

U prodaji je 25 000 ulaznica.

Ne zaboravite kako Adria Entertainment ekskluzivnim ponudama gradi i održava poseban odnos s posjetiocima koncerata:

• Članovi fan kluba Adrie Entertainment /Lupa promotion ulaznice mogu kupiti dan ranije, u četvrtak 1.12.2011. u uredu Adrie Entertainment.
Članovi fan kluba ostvaruju popust od 20%.
• U sklopu rođendanske akcije koja traje do 31.12.2011. na kupnju ulaznica u uredu Adrie Entertainment ili u uredu Eventima (Eventim Ticketshop) svi kupci ostvaruju popust od 10%. (*Popust se odnosi samo na gotovinsko plaćanje)
• U uredu Adrie Entertainment omogućeno je kartično plaćanje i plaćanje na dvije (2) rate. (*Za kartično plaćanje i plaćanje na dvije rate ne vrijedi popust)

(Ured Adrie Entertainment nalazi se na adresi: Lanište 30, 10 000 Zagreb, ulaz Jug, prizemlje. Ured Eventima nalazi se na adresi: Jurišićeva 2a, 10 000 Zagreb)


Nakon svih sjajnih izvođača koji su posjetili našu državu, u Hrvatsku dolazi još jedan veliki, vrući, ljuti i začinjeni bend: RED HOT CHILI PEPPERS. Nikako ne propustite priliku prisustvovati najljućem glazbenom događaju! RED HOT CHILI PEPPERS, ZAGREB, HIPODROM, 29.8.2012.!!

http://www.youtube.com/watch?v=RtBbinpK5XI

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt