najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

illectricity festival Zagreb _ 19. studenog do 3. prosinca 2011. (p)
press / ,Thursday 24 November 2011



illectricity
music & visual arts festival
19/11 – 03/12/2011
Zagreb

Započeo je sedmi Confusionov festival audio-vizualnih umjetnosti. Otvorili su ga nucomeri u prepunom klubu Lemon, a u naredna dva vikenda glazbom će okupirati i sjeverni dio Savskog nasipa. Prvi idući event održat će se u klubu Močvara (Sound Clash - 26/11) a vikend nakon i u Pogon Jedinstvu (Main Night - 3/12). Na glavnom festivalskom eventu ugostit će tri svijetski poznate njuške i odličan bend iz Čakovca. Festival će zatvoriti CFSN DJ-i.

Pobjednik ovogodišnjeg nucomersa je mladi varaždinski producent Moz. Pošto je osvojio najviše glasova, kako publike tako i samog stručnog žirija, nastupit će na prvom hrvatskom Electronic Beats festivalu u Tvornici Kulture.




subota, 26/11 - 3. Sound Clash @ Močvara

Kako ova zima sve jače i jače grize i postaje nepodnošljiva, tako Confusion lagano otpušta informacije vezane uz ovogodišnji festivalski program. Strujanja illekričnih vibracija manifestiraju se kroz zabavu i ples a 26. studenog vas usmjeravaju put kluba Močvara, u kojem će se za vašu naklonost boriti četiri zagrebačke prijateljske ekipe!

four on the floor:
Trip 2 Zion / Pistolero / JabbaTon / CFSN DJs

visuals:
-polygon & noddy2000

start: 23h
upad: 25kn do ponoći, 35 nakon


Do sada su bila organizirana dva zagrebačka Sound Clasha! Na posjetiteljima je bilo da navijanjem i reakcijama izaberu svog pobjednika dok se četiri različitih ekipa borilo za njihovu naklonost.

U subotu 26/11 u prostoru kluba Močvara održat će se treći po redu Sound Clash s ekipama JabbaTon, Pistolero, Trip To Zion i CFSN DJ-ima u ulozi domaćina.

Pravila igre su identična kao i zadnja dva puta! Kroz pet tematski različitih rundi, od kojih svaka traje po sat vremena, svaki suparnički crew ima po petnaest minuta kako bi predstavio svoj zvuk. Senzori pokreta biti će postavljeni u klubu i mjeriti vaše reakcije, što znači da vi odlučujete o samom ishodu!

Navijati možete i preko twitter kanala @zgclash, koji će biti integriran u projekcije.

Twittajte, skačite, ritajte se i vičite – Reeeewind!


03/12 - Main Night @ Pogon Jedinstvo
(stara tvornica pored kluba Močvara)

audio:
Machinedrum - live (Planet Mu, LuckyMe/USA)
Ramadanman aka Pearson Sound (Hessle Audio, Swamp81/UK)
Solar Bears - live (Planet Mu/IR)
Waitapu - live (Fresh Poulp/HR)
+
CFSN DJs
stage design, light & visuals:
liik, onoxo, .exe & klif

Program proveden u suradnji sa Zagrebackim centrom za nezavisnu kulturu i mlade.

početak u 23h
ulaznice u pretprodaji po 55kn (Prostor / Mesnička 5 i Rockmark / Berislavićeva 13)
70kn na blagajni kluba.


online pretprodaja:http://www.entrio.hr/
ulaznice uskoro u pretprodaji!


Glavna festivalska večer u magičnom prostoru Pogon Jedinstva odžat će se po četvrti put. Upravo u toj bivšoj tvorničkoj hali na svojim događanjima (illectric funk i illectricity festival) Confusion je ugostio mnoge poznate producente elektronske mjuze kao sto su: Rustie, Deadbeat, Jon Hopkins, Oneman, Hot City, D-bridge, Cooly G, Peverelist, Various Production, Jahcoozi, CLP, Al Haca, Mary Anne Hobbs, Klute, Black Sun Empire, Headhunter, Bok Bok, Loefah, Panacea, itd.
Ovaj put umjesto MOE video instalacije stage kiti svjetlosnim i video efektima jedna od ponajboljih ekipa u Hrvata pa i šire.


Kako festivalska događanja izgledaju u CFSN-ovoj organizaciji pogledajte na videu: http://vimeo.com/21349143


Više informacija na:
http://www.facebook.com/illectricity
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt