najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

S.A.R.S. - Boogaloo, 9.12.2011. (p)
press / ,Monday 21 November 2011



Zagreb, klub Boogaloo
petak 9.12.2011. od 21 sat
S.A.R.S.

Jedan od trenutačno najpopularnijih i definitivno najoriginalnijih bendova s ex-YU prostora, beogradski S.A.R.S., nastupit će u petak, 9.12.2011. u zagrebačkom Boogaloou. Podsjetimo, bend je svoj posljednji koncert u Zagrebu održao početkom ove godine pred prepunim Boogaloom, a obožavatelje nije spriječila niti dvodnevna odgoda koncerta. Ovaj put, uz uvijek svjež i zanimljiv nastup, koncert S.A.R.S.-a će premijerno biti obogaćen i video-projekcijama.

Grupu Sveže amputirana ruka Satriania su u Beogradu, 2006. godine osnovali Dragan Kovačević- Žabac i Aleksandar Luković- Lukac. Naredne godine snimaju pjesmu Buđav lebac koja gotovo trenutačno postaje internetski megahit s preko dva milijuna klikova na Youtubeu, a i danas je jedan od traženijih hitova na radio postajama i u klubovima. Svoj prvi album jednostavnog naziva S.A.R.S. snimaju 2008. godine, a osim Buđavog lebca kao hitovi su se pokazale i pjesme Ratujemo ti i ja, Ja se budim, Ana, Rakija, te Debeli lad.



Svoj drugi album Perspektiva izdaju 2011. godine i nude ga u suradnji s MTV- em na besplatan download fanovima koji su ga s oduševljenjem dočekali i skinuli preko 50 000 puta. Zagrebačkoj ga publici premijerno predstavljaju na koncertu u Boogaloou početkom ove godine. Veliki hitovi s ovog albuma su pjesme To rade i Mir i ljubav, za koje su i snimljeni spotovi, koji imaju iznimnu posjećenost na Youtubeu. Dečki (i cura) iz S.A.R.S.- a trenutačno snimaju spot za naslovnu pjesmu Perspektiva koja još službeno nije objavljena, ali je ipak pronašla put do fanova koji je redovito pjevaju od početka do kraja na koncertima.

Uz inicijalne promjene u sastavu, današnju postavu benda čine:
Žarko Kovačević - Žare : vokal
Aleksandar Luković - Lukac: gitara
Sanja Lalić: prateći vokal
Nenad Đorđević - Đole: bas gitara
Boris Tasev - Bora: klavijature, harmonika
Petar Milanović - Pera: trombon, saksofon
Tihomir Hinić - Tihi: bubnjevi

Kako S.A.R.S. zvuči, možete poslušati ovdje:
Buđav lebac, preko 2,2 milijuna klikova: http://www.youtube.com/watch?v=10TfxcE1K4I
Debeli lad, preko 1,1 milijun klikova: http://www.youtube.com/watch?v=AyacAhCt_aQ
Rakija, preko 790 000 klikova: http://www.youtube.com/watch?v=qh_90zZmNcw
To rade, preko 470 000 klikova: http://www.youtube.com/watch?v=91CGA_Js7SU
Mir i ljubav, preko 160 000 klikova: http://www.youtube.com/watch?v=yx1fiU2vgN0

Nikako ne prospustite zagrebački nastup ovog sjajnog benda koji uvijek iznova oduševljava.

Ulaz u klub je otvoren od 21 sat.

Cijena karte je 60 kuna u pretprodaji, te 70 kuna na blagajni kluba na dan koncerta. Pretprodajna mjesta: klub Boogaloo, CD Shop Dancing Bear (Gundulićeva 7), Dirty Old Shop (Tratinska 22), Transport Footwear dućani (Importanne Centar, City Center i Gajeva 10), te sva prodajna mjesta Eventima.

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt