najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

S.A.R.S. - Boogaloo, 9.12.2011. (p)
press / ,Monday 21 November 2011



Zagreb, klub Boogaloo
petak 9.12.2011. od 21 sat
S.A.R.S.

Jedan od trenutačno najpopularnijih i definitivno najoriginalnijih bendova s ex-YU prostora, beogradski S.A.R.S., nastupit će u petak, 9.12.2011. u zagrebačkom Boogaloou. Podsjetimo, bend je svoj posljednji koncert u Zagrebu održao početkom ove godine pred prepunim Boogaloom, a obožavatelje nije spriječila niti dvodnevna odgoda koncerta. Ovaj put, uz uvijek svjež i zanimljiv nastup, koncert S.A.R.S.-a će premijerno biti obogaćen i video-projekcijama.

Grupu Sveže amputirana ruka Satriania su u Beogradu, 2006. godine osnovali Dragan Kovačević- Žabac i Aleksandar Luković- Lukac. Naredne godine snimaju pjesmu Buđav lebac koja gotovo trenutačno postaje internetski megahit s preko dva milijuna klikova na Youtubeu, a i danas je jedan od traženijih hitova na radio postajama i u klubovima. Svoj prvi album jednostavnog naziva S.A.R.S. snimaju 2008. godine, a osim Buđavog lebca kao hitovi su se pokazale i pjesme Ratujemo ti i ja, Ja se budim, Ana, Rakija, te Debeli lad.



Svoj drugi album Perspektiva izdaju 2011. godine i nude ga u suradnji s MTV- em na besplatan download fanovima koji su ga s oduševljenjem dočekali i skinuli preko 50 000 puta. Zagrebačkoj ga publici premijerno predstavljaju na koncertu u Boogaloou početkom ove godine. Veliki hitovi s ovog albuma su pjesme To rade i Mir i ljubav, za koje su i snimljeni spotovi, koji imaju iznimnu posjećenost na Youtubeu. Dečki (i cura) iz S.A.R.S.- a trenutačno snimaju spot za naslovnu pjesmu Perspektiva koja još službeno nije objavljena, ali je ipak pronašla put do fanova koji je redovito pjevaju od početka do kraja na koncertima.

Uz inicijalne promjene u sastavu, današnju postavu benda čine:
Žarko Kovačević - Žare : vokal
Aleksandar Luković - Lukac: gitara
Sanja Lalić: prateći vokal
Nenad Đorđević - Đole: bas gitara
Boris Tasev - Bora: klavijature, harmonika
Petar Milanović - Pera: trombon, saksofon
Tihomir Hinić - Tihi: bubnjevi

Kako S.A.R.S. zvuči, možete poslušati ovdje:
Buđav lebac, preko 2,2 milijuna klikova: http://www.youtube.com/watch?v=10TfxcE1K4I
Debeli lad, preko 1,1 milijun klikova: http://www.youtube.com/watch?v=AyacAhCt_aQ
Rakija, preko 790 000 klikova: http://www.youtube.com/watch?v=qh_90zZmNcw
To rade, preko 470 000 klikova: http://www.youtube.com/watch?v=91CGA_Js7SU
Mir i ljubav, preko 160 000 klikova: http://www.youtube.com/watch?v=yx1fiU2vgN0

Nikako ne prospustite zagrebački nastup ovog sjajnog benda koji uvijek iznova oduševljava.

Ulaz u klub je otvoren od 21 sat.

Cijena karte je 60 kuna u pretprodaji, te 70 kuna na blagajni kluba na dan koncerta. Pretprodajna mjesta: klub Boogaloo, CD Shop Dancing Bear (Gundulićeva 7), Dirty Old Shop (Tratinska 22), Transport Footwear dućani (Importanne Centar, City Center i Gajeva 10), te sva prodajna mjesta Eventima.

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1643
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt