najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Jordi Cortes i Daniel Werner vode radionice u Zagrebačkom plesnom centru (p)
press / ZPC,Monday 21 November 2011



Najavljujemo dvije plesne radionice za građanstvo koje nas uskoro očekuju u Zagrebačkom plesnom centru: radionicu kontakt improvizacije ''FALLING INTO RIDES: MOMENTUM IN OVER-AND UNDER-DANCING'' koja će se održati od 05.-07.12.2011. pod vodstvom koreografa Daniela Wernera te plesno-koreografsku radionicu ''OGRANIČENOST KAO KREATIVNO ISHODIŠTE'' koja će se održati od 01. do 04.12.2011. pod vodstvom španjolskog koreografa, plesača i pedagoga Jordi Cortesa.




FALLING INTO RIDES:
MOMENTUM IN OVER-AND UNDER-DANCING
TRODNEVNA RADIONICA KONTAKT IMPROVIZACIJE


Pedagog: Daniel Werner (Njemačka)

Radionica je namijenjena svima koje zanima ovaj jedinstveni plesni stil, te koreografima i plesnim pedagozima koji žele proširiti svoj plesno-kreativni potencijal kroz novo plesno-koreografsko iskustvo ili pak produbiti već postojeće znanje, razumijevanje kao i posebne vještine koje pruža kontakt improvizacija.

Termini: PONEDJELJAK 5.12.2011. 19:30 – 22:30 STUDIO 3
UTORAK 6.12.2011. 18:00 – 21:00 STUDIO 2
SRIJEDA 7.12.2011. 19:30 – 22:30 STUDIO 3

Prijave:
edukacija@plesnicentar.info
tel: 01/4833-083
Registracija: 225 kn

POPUSTI:
Za uplate do 28.11. registracija iznosi 190kn
Dodatni popust: registracija za polaznike edukacijskog programa ZPC-a i profesionalne plesače iznosi 170 kn

Ova trodnevna plesna radionica (5. do 7. prosinac) u Zagrebačkom plesnom centru, temelji se na sustavnom građenju kolektivnog iskustva i situacija prolazeći kroz sve kategorije temeljnih principa kontakt improvizacije: rad u paru, podrške specifične za „kontakt improvizaciju“, specifičan način korištenja prostora kao i sile teže.


Plesno koreografska radionica ''OGRANIČENOST KAO KREATIVNO ISHODIŠTE'' pod vodstvom španjolskog koreografa, plesača i pedagoga Jordi Cortesa

Zagrebački plesni Centar (Ilica 10) 1. do 4. prosinca 2011.
Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom (3.12.2011.), drugu godinu zaredom, u Zagrebačkom plesnom centru održava se radionica Ograničenost kao kreativno ishodište.

Radionicu čiji je cilj poticanje interakcije kroz pokret osoba s invaliditetom i plesača, glumaca, odnosno svih koji su zainteresirani za ovakvu vrstu istraživanja pokreta, vodit će poznati katalonski koreograf, pedagog i plesač Jordi Cortés. Sudionici će na radionici izražavati svoju ekspresiju i komunicirati kroz pokret u kojem će različita tijela pričati drugačije priče te će zajedno istraživati razne načine kretanja uz osviještenost vlastitih nedostataka.

Trajanje radionice je četiri dana, od 1. do 4. prosinca 2011. od 12 do 16 sati, a u nedjelju 4.12. od 10 do 14 h. Radionica se održava na engleskom jeziku.

Registracija: 250 kn
Popusti:
Za one koji se prijave do 25.11. registracija iznosi 180 kn
Za polaznike edukacijskog programa ZPC-a, profesionalne plesače te članove udruga osoba s invaliditetom registracija iznosi 200 kn, a ukoliko se prijave do 25.11. registracija iznosi 160kn.

Više informacija na: http://www.plesnicentar.info/
Prijave na: edukacija@plesnicentar.info
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt