najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Jordi Cortes i Daniel Werner vode radionice u Zagrebačkom plesnom centru (p)
press / ZPC,Monday 21 November 2011



Najavljujemo dvije plesne radionice za građanstvo koje nas uskoro očekuju u Zagrebačkom plesnom centru: radionicu kontakt improvizacije ''FALLING INTO RIDES: MOMENTUM IN OVER-AND UNDER-DANCING'' koja će se održati od 05.-07.12.2011. pod vodstvom koreografa Daniela Wernera te plesno-koreografsku radionicu ''OGRANIČENOST KAO KREATIVNO ISHODIŠTE'' koja će se održati od 01. do 04.12.2011. pod vodstvom španjolskog koreografa, plesača i pedagoga Jordi Cortesa.




FALLING INTO RIDES:
MOMENTUM IN OVER-AND UNDER-DANCING
TRODNEVNA RADIONICA KONTAKT IMPROVIZACIJE


Pedagog: Daniel Werner (Njemačka)

Radionica je namijenjena svima koje zanima ovaj jedinstveni plesni stil, te koreografima i plesnim pedagozima koji žele proširiti svoj plesno-kreativni potencijal kroz novo plesno-koreografsko iskustvo ili pak produbiti već postojeće znanje, razumijevanje kao i posebne vještine koje pruža kontakt improvizacija.

Termini: PONEDJELJAK 5.12.2011. 19:30 – 22:30 STUDIO 3
UTORAK 6.12.2011. 18:00 – 21:00 STUDIO 2
SRIJEDA 7.12.2011. 19:30 – 22:30 STUDIO 3

Prijave:
edukacija@plesnicentar.info
tel: 01/4833-083
Registracija: 225 kn

POPUSTI:
Za uplate do 28.11. registracija iznosi 190kn
Dodatni popust: registracija za polaznike edukacijskog programa ZPC-a i profesionalne plesače iznosi 170 kn

Ova trodnevna plesna radionica (5. do 7. prosinac) u Zagrebačkom plesnom centru, temelji se na sustavnom građenju kolektivnog iskustva i situacija prolazeći kroz sve kategorije temeljnih principa kontakt improvizacije: rad u paru, podrške specifične za „kontakt improvizaciju“, specifičan način korištenja prostora kao i sile teže.


Plesno koreografska radionica ''OGRANIČENOST KAO KREATIVNO ISHODIŠTE'' pod vodstvom španjolskog koreografa, plesača i pedagoga Jordi Cortesa

Zagrebački plesni Centar (Ilica 10) 1. do 4. prosinca 2011.
Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom (3.12.2011.), drugu godinu zaredom, u Zagrebačkom plesnom centru održava se radionica Ograničenost kao kreativno ishodište.

Radionicu čiji je cilj poticanje interakcije kroz pokret osoba s invaliditetom i plesača, glumaca, odnosno svih koji su zainteresirani za ovakvu vrstu istraživanja pokreta, vodit će poznati katalonski koreograf, pedagog i plesač Jordi Cortés. Sudionici će na radionici izražavati svoju ekspresiju i komunicirati kroz pokret u kojem će različita tijela pričati drugačije priče te će zajedno istraživati razne načine kretanja uz osviještenost vlastitih nedostataka.

Trajanje radionice je četiri dana, od 1. do 4. prosinca 2011. od 12 do 16 sati, a u nedjelju 4.12. od 10 do 14 h. Radionica se održava na engleskom jeziku.

Registracija: 250 kn
Popusti:
Za one koji se prijave do 25.11. registracija iznosi 180 kn
Za polaznike edukacijskog programa ZPC-a, profesionalne plesače te članove udruga osoba s invaliditetom registracija iznosi 200 kn, a ukoliko se prijave do 25.11. registracija iznosi 160kn.

Više informacija na: http://www.plesnicentar.info/
Prijave na: edukacija@plesnicentar.info
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1643
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt