najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

KRUM BUMS (Austin, TX), srijeda 23.11. @ Klub Attack! (AKC Medika) (p)
press / Klub Attack,Monday 21 November 2011



..Američka savezna država Texas ima dugu i impresivnu punk povijest, a grad prijestolnica pokreta je Austin. U kasnim sedamdesetima i ranim osamdesetima u Austinu su se otvarali prvi klubovi gdje je ondašnja punk scena započinjala, a među glavnim klubovima bio je Raul's.
Austin je također grad koji nam je 1979. donio velikane i pionire scene poput Millions of Dead Cops, godinu dana kasnije Dickse i Big Boyse te desetak godina kasnije At the Drive In.
2011. je godina, a Austin je i dalje punk prijestolnica Texasa. Raul's se zatvorio, ali zato su tu Emo's i Red 7, klubovi koji polako poprimaju kultne statuse.
Danas se također tamo odvija jedan od najvećih hardcore/punk festivala, Chaos in Tejas.
Krum Bums inspirirani su bogatom tradicijom Austina, ali i općenito bogatom američkom punk povijesnicom i bendovima poput legendarnih Defiance, The Unseen, The Casualties i The Virus...

SRIJEDA 23.11.2011 @ Klub Attack, AKC Medika
Vrata 21h, Koncert 21.30h, Upad 30 Kuna
KRUM BUMS (S.A.D.)
http://www.facebook.com/krumbums



Nova ekipa je na sceni već neko vrijeme, a među najpoznatijima su Krum Bums. Predvođeni vokalom Dave Tejasom, koji svojim specifičnim vokalom distancira bend od drugih sličnih, Krum Bumsi su napravili ogroman uspjeh u Americi. Na turneje su uglavnom išli s prijateljima iz svog rodnog grada, Lower Class Brats i World Burns To Death, a također su svirali skoro sa svim većim imenima koja su ikad prošla kroz Austin, od old school bendova poput T.S.O.L., Youth Brigade, Feara i Verbal Abusea, do malo modernijih i žanrovski podudarnijih poput The Virus, The Casualties, Unseen, Defiance i Distillersa.

Imaju 6 albuma iza sebe, od kojih je prvi izašao 2000.godine, a zadnji te trenutno aktualni, "Cut the noose", prije par mjeseci.

Nakon puno turneja po SAD-u, abnormalnih količina ispijenih piva, hrpe pretprljenih provala u kombije i krađe opreme, drugi put dolaze u Europu, a prvi put u Hrvatsku, te svi zainteresirani moći će ih pogledati 23.11.2011. u klubu Attack koji se nalazi u sklopu popularne Medike.

Predgrupa će bit Passive Aggressive, hardcore-punk bend iz Zagreba koji premijerno nastupa sa novim bubnjarom i minimalnim promjenama na kratkoj set-listi brzih pjesama.


Video:
KRUM BUMS, same old story - http://www.youtube.com/watch?v=bc9ewaHwfMY
KRUM BUMS, live in Gilman St. - http://www.youtube.com/watch?v=vebYgyR8fGI
KRUM BUMS, interview za FaceDown TV - http://www.youtube.com/watch?v=yvcCdOU_9NM&feature=youtube_gdata


last. fm: http://www.last.fm/event/2080511+Krum+Bums
facebook: http://www.facebook.com/events/178507828900099/



---
VOODOO GLOW SKULLS, 2.12 @ Klub Attack. Karte u pretprodaji (75 kn) od ponedjeljka 21.11 @ Punkt Shop (Ilica 14, Lovački rog)
more infos @ facebook event: http://www.facebook.com/events/202555746487064/

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1642
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt