najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

THE SHAPESHIFTERS @ AQUARIUS CLUB 10.12.2011.(Subota) (p)
press / Aquarius klub,Thursday 10 November 2011



AQUARIUS
10.12.2011.
SUBOTA, od 22h

SOUNDESIGNERS &
NOCTURNAL GROOVE presents

THE SHAPESHIFTERS
(Nocturnal Groove, UK)
exclusive warm up:
SAM DIVINE(Ushuaia, Uk)

music support by Soundesigners home team
extras: dance act by Showgirls & special video projections



cijena karte: 75kn u predprodaji, te 90kn na ulazu
predprodajna mjesta: Cd Shop Aquarius(Varšavska), Transport Footwear dućani(Importanne, Gajeva, City Centar One), blagajna kluba, te sustav eventima(www.eventim.hr)

U subotu 10.12., u zagrebačkom klubu Aquarius, ponovo nam dolaze velikani svjetske elektronske scene- THE SHAPESHIFTERS!!!

Nakon ludog dočeka 2011. U Aquariusu, miljenici domaće publike i najbolji elektronski produkcijski dvojac ovaj puta dolaze sa pojačanjem iz svog labela Nocturnal groove, Miss Sam Divine!

Ovo je njezino prvo gostovanje u Hrvatskoj, iako je već vrlo dobro poznata na svjetskoj sceni. Sam Divine izdaje za Defected, a inače je rezident na Ibizi u poznatom klubu Ushuaia(tamo su rezidenti npr. i Sweedish House Mafia...). Znači očekuje vas još jedan izvanredan party, sa puno pozitivne i kvalitetne klubske glazbe, kao što to The Shapeshiftersi najbolje znaju...




Biografija:

Iza imena Shapeshifters krije se dvojac Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. svojim hitom "Lola's Theme" pogodili savršenu mješavinu modernog zvuka i nostalgije te osvojili prestižna mjesta na svim svjetskim klupskim i radijskim top listama. Od onda pa do danas su na samom tronu svjetske klubske scene!

"Lola's Theme" je, uz nametanje novih standarda dance sceni dobila podršku i najzagriženijih pristalica housea. Odjednom su postali najtraženiji klupski program, a nakon ljetnih partyja i DJinga na Ibizi, za koje bi većina dala bogatstvo da im je prisustvovala, svi mediji su brujali o Shapeshifters dance fenomenu.

Krajem 2004. godine, Shapeshifters su izdali svoju prvu mixanu kompilaciju "House Grooves", koja je zaslužila "thumbs up" svih prestižnih britanskih kritičara i ono još važnije, natjerala ljude natrag na plesni podij. Singl Shapeshiftersa "Back to Basics", bio je potvrda uspjeha iz 2004., a s njim su zaslužili i nominaciju za najbolji singl na Brit Awardsima.

"Lola's Theme" i "House Grooves" izdaje Nocturnal Groove, izdavačka kuća koju je Simon pokrenuo zajedno sa suprugom Lolom. Lola je uostalom i tipičan primjer vječne inspiracije umjetnika, jer upravo su gramofonske ploče koje je slušala i njeno pjevušenje zaraznih melodija inspirirale Maxa i Simona za stvar koja im je preokrenula živote.
Nocturnal Groove si je kao izdavačka kuća u zadatak uzela redefiniranje britanske, a kako je krenulo, i svjetske house scene.

U međuvremenu su The Shapeshifters izdali i album "Sound Advice", kojeg na našim područjima distribuira Dallas Records, te su sa svojim zaraznim spotovima svakodnevno prisutni u "prime time" djelovima svih svjetskih i domaćih tv i radijskih postaja.

Nakon "Lola's Theme" i "Back To Basics", potvrdili su svoju nespornu kvalitetu singlom INCREDIBLE, te šećer za kraj postavili u suradnji sa disco funky kraljevima Chicovcima uz neponovljivi SENSITIVITY.

Zajedno, Shapeshiftersi sviraju što se najbolje može opisati klubskom glazbom- underground house sa elementima funka, soula, i tamnijeg „techy“ doba. 2008. im donosi novi dom u DEFECTED labelu, gdje uživaju u mogućnosti produciranja za „klubere“, više nego za mainstream radio top liste. Remix Christina Aquilere 'Ain't No Other Man' na vrhu je US dance lista, Candi Station 'You Got The Love' je broj 1. Na Music Week Club Chartu, i remiksiraju George Michaelovu 'Flawless'. Debi singl 'Lola's Theme' došao je do broja 1 na UK listama, i album ' Sound Advice'dao im je 3 nova top 20 hitova. US ih je prihvatio otvorenih ruku, kao favoriti Frankie Knucklesa i Def Mix ekipe, 2007. Njihov dance remix Leone Lewis ' Bleeding Love' popeo se visoko na US top liste. Sljedi i Todd Terry“ Get Down“ remix, pa 2009. remixevi za Empire Of The Sun (‘We Are The People’) i Kleerup feat. Titiyo (‘Longing For Lullabies’). Remixiraju i Natalie Imbruglia zadnji singl ‘Want’. Zajedno sa Frankie Knucklesom rade na ‘The Ones You Love’ koja se sad nalazi na Nocturnal Groove izdanju. 2010. izdaju novi singl „Helter Skelter“, sa vokalom Stevea Edwardsa, kao najavni single za novi album koji je izašao 2011.! Ovogodišnji smash single „She freaks“ razvalio je sve svjetske čartove i bio jedan od največih hitova ljetnog summer clubinga, te se još uvijek vrti po svim klubovima...

The Shapeshifters’ Nocturnal Groove Radio Show’ možete slušati u 14 raznih europskih zemalja, a svakog drugog ponedeljka i na našem Otvorenom radiju!

Oni uvijek kažu da im je Hrvatska kao drugi dom, a Zagreb omiljeni grad! Ne propustite još jedan ludi provod sa Shapeshiftersima, u Aquariusu 10.12.!

http://www.facebook.com/theshapeshifters
http://twitter.com/#!/ukshapeshifters
http://www.nocturnalgroove.co.uk/theshapeshifters/
http://www.nocturnalgroove.co.uk/

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1642
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt