najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

THE SHAPESHIFTERS @ AQUARIUS CLUB 10.12.2011.(Subota) (p)
press / Aquarius klub,Thursday 10 November 2011



AQUARIUS
10.12.2011.
SUBOTA, od 22h

SOUNDESIGNERS &
NOCTURNAL GROOVE presents

THE SHAPESHIFTERS
(Nocturnal Groove, UK)
exclusive warm up:
SAM DIVINE(Ushuaia, Uk)

music support by Soundesigners home team
extras: dance act by Showgirls & special video projections



cijena karte: 75kn u predprodaji, te 90kn na ulazu
predprodajna mjesta: Cd Shop Aquarius(Varšavska), Transport Footwear dućani(Importanne, Gajeva, City Centar One), blagajna kluba, te sustav eventima(www.eventim.hr)

U subotu 10.12., u zagrebačkom klubu Aquarius, ponovo nam dolaze velikani svjetske elektronske scene- THE SHAPESHIFTERS!!!

Nakon ludog dočeka 2011. U Aquariusu, miljenici domaće publike i najbolji elektronski produkcijski dvojac ovaj puta dolaze sa pojačanjem iz svog labela Nocturnal groove, Miss Sam Divine!

Ovo je njezino prvo gostovanje u Hrvatskoj, iako je već vrlo dobro poznata na svjetskoj sceni. Sam Divine izdaje za Defected, a inače je rezident na Ibizi u poznatom klubu Ushuaia(tamo su rezidenti npr. i Sweedish House Mafia...). Znači očekuje vas još jedan izvanredan party, sa puno pozitivne i kvalitetne klubske glazbe, kao što to The Shapeshiftersi najbolje znaju...




Biografija:

Iza imena Shapeshifters krije se dvojac Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. svojim hitom "Lola's Theme" pogodili savršenu mješavinu modernog zvuka i nostalgije te osvojili prestižna mjesta na svim svjetskim klupskim i radijskim top listama. Od onda pa do danas su na samom tronu svjetske klubske scene!

"Lola's Theme" je, uz nametanje novih standarda dance sceni dobila podršku i najzagriženijih pristalica housea. Odjednom su postali najtraženiji klupski program, a nakon ljetnih partyja i DJinga na Ibizi, za koje bi većina dala bogatstvo da im je prisustvovala, svi mediji su brujali o Shapeshifters dance fenomenu.

Krajem 2004. godine, Shapeshifters su izdali svoju prvu mixanu kompilaciju "House Grooves", koja je zaslužila "thumbs up" svih prestižnih britanskih kritičara i ono još važnije, natjerala ljude natrag na plesni podij. Singl Shapeshiftersa "Back to Basics", bio je potvrda uspjeha iz 2004., a s njim su zaslužili i nominaciju za najbolji singl na Brit Awardsima.

"Lola's Theme" i "House Grooves" izdaje Nocturnal Groove, izdavačka kuća koju je Simon pokrenuo zajedno sa suprugom Lolom. Lola je uostalom i tipičan primjer vječne inspiracije umjetnika, jer upravo su gramofonske ploče koje je slušala i njeno pjevušenje zaraznih melodija inspirirale Maxa i Simona za stvar koja im je preokrenula živote.
Nocturnal Groove si je kao izdavačka kuća u zadatak uzela redefiniranje britanske, a kako je krenulo, i svjetske house scene.

U međuvremenu su The Shapeshifters izdali i album "Sound Advice", kojeg na našim područjima distribuira Dallas Records, te su sa svojim zaraznim spotovima svakodnevno prisutni u "prime time" djelovima svih svjetskih i domaćih tv i radijskih postaja.

Nakon "Lola's Theme" i "Back To Basics", potvrdili su svoju nespornu kvalitetu singlom INCREDIBLE, te šećer za kraj postavili u suradnji sa disco funky kraljevima Chicovcima uz neponovljivi SENSITIVITY.

Zajedno, Shapeshiftersi sviraju što se najbolje može opisati klubskom glazbom- underground house sa elementima funka, soula, i tamnijeg „techy“ doba. 2008. im donosi novi dom u DEFECTED labelu, gdje uživaju u mogućnosti produciranja za „klubere“, više nego za mainstream radio top liste. Remix Christina Aquilere 'Ain't No Other Man' na vrhu je US dance lista, Candi Station 'You Got The Love' je broj 1. Na Music Week Club Chartu, i remiksiraju George Michaelovu 'Flawless'. Debi singl 'Lola's Theme' došao je do broja 1 na UK listama, i album ' Sound Advice'dao im je 3 nova top 20 hitova. US ih je prihvatio otvorenih ruku, kao favoriti Frankie Knucklesa i Def Mix ekipe, 2007. Njihov dance remix Leone Lewis ' Bleeding Love' popeo se visoko na US top liste. Sljedi i Todd Terry“ Get Down“ remix, pa 2009. remixevi za Empire Of The Sun (‘We Are The People’) i Kleerup feat. Titiyo (‘Longing For Lullabies’). Remixiraju i Natalie Imbruglia zadnji singl ‘Want’. Zajedno sa Frankie Knucklesom rade na ‘The Ones You Love’ koja se sad nalazi na Nocturnal Groove izdanju. 2010. izdaju novi singl „Helter Skelter“, sa vokalom Stevea Edwardsa, kao najavni single za novi album koji je izašao 2011.! Ovogodišnji smash single „She freaks“ razvalio je sve svjetske čartove i bio jedan od največih hitova ljetnog summer clubinga, te se još uvijek vrti po svim klubovima...

The Shapeshifters’ Nocturnal Groove Radio Show’ možete slušati u 14 raznih europskih zemalja, a svakog drugog ponedeljka i na našem Otvorenom radiju!

Oni uvijek kažu da im je Hrvatska kao drugi dom, a Zagreb omiljeni grad! Ne propustite još jedan ludi provod sa Shapeshiftersima, u Aquariusu 10.12.!

http://www.facebook.com/theshapeshifters
http://twitter.com/#!/ukshapeshifters
http://www.nocturnalgroove.co.uk/theshapeshifters/
http://www.nocturnalgroove.co.uk/

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt