najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Boogaloo club, 19.11.2011. Rave'N'Roll with Advent vs. Industrialyzer (p)
author name,Sunday 23 October 2011



19.11.2011.
Subota, od 22h
BOOGALOO CLUB
ADVENT VS. INDUSTRIALYZER

RAVE"N"ROLL XXL // The Second XXL Edition On 2 FLOORS!!!!!
Ponosno Vam predstavljamo drugo izdanje R"N"R XXL partya.Gosti ove veceri su popularni portugalski techno dvojac The Advent & Industrialyzer i DJ Dexon iz Amsterdama.....Come & Play with Us!!!




RAVE FLOOR:

■ The Advent vs Industrialyzer live PA
( Kombination Research, Drumcode // UK, Portugal )
http://www.myspace.com/ciscoadvent
http://www.myspace.com/industrialyzer

■ Dexon
( InDeep'N'Dance // Amsterdam, NL )
http://www.myspace.com/djdexon1

■ Zoky
( Kombination // Rave"N"Roll )
http://www.myspace.com/djzoky

■ Teo Harouda
( Kombination // Rave"N"Roll )
http://www.myspace.com/teoharouda

ROLL FLOOR:

■ Matya
http://www.myspace.com/djmatya

■ Sasha Murgic
http://www.myspace.com/sashamurgic

------------------------------>>>>>>

Ulaznice u pretprodaji za Rave"N"Roll XXL dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima (Dancing Bear, Generalturist, Dallas, Integral) i Transport Footwear dućanima (City Centar One, Inportanne, Gajeva), te na blagajni kluba BOOGALOO po cijeni od 70kn. Ulaz sa flyerom 80kn do ponoći!!!!
Cijena na sam dan iznosit ce 90kn!

Links:
http://www.boogaloo.hr/
http://www.origigi.info/
http://www.ad-bookings.com/

---------------------------------------------->>>>>>>>>>>>

BIOGRAFIJA:

The Advent vs Industrialyzer live PA
(Drumcode, Kombination Research // UK, Portugal)

Cisco Ferreira aka The Advent, čovjek koji je sudjelovao u stvaranju i razvoju techna
od samog početka povijesti ovog glazbenog žanra.
Zaista, njegov glazbeni životopis je legendaran.
Cisco je producirao techno i uživo nastupao na techno programima godinama
prije no što je svijet uopće čuo za ovaj tip glazbe.
Prvu pjesmu izdao je 1988, bio je začetnik Live PA (Live Public Address – puštanje techna uživo pred publikom, koristeći elektroničku glazbenu opremu).
Čak i uz sve to radio je kao tonski majstor Adonis and Fingers Inc-a za vlasnika Derricka Maya.

Ricardo Rodrigues aka Industrialyzer, sin glazbenika, rođen je i odrastao u Lisabonu, Portugal.
U ranoj dobi od 14, inspiriran profesijom svoga oca , počeo je uzimati satove gitare.
Dvije godine kasnije počeo je predavati mladim talentima.
Tijekom nadolazećih godina, Ricardo se pridružio raznim bendovima i nastupao u barovima, koncertima i festivalima.
U dobi od 17 on će otkriti svoju pravu ljubav, elektronsku glazbu.
2000. godine seli se u Nizozemsku gdje upisuje tečaj za produkciju elektronskeglazbe.
Oduševljen lokalnom techno scenom, odluka je bila vrlo jednostavna: odlučio je ostati.
Novu priliku dobio je 2003. godine kada je osvojio drugo mjesto na I Love Techno DJ natjecanju,
a onda opet 2005. godine kada je pobijedio na Dance Parade Rotterdam DJ natjecanju.
Paralelno, Ricardo je bio zauzet produkcijom.
On je unaprijedio svoj zvuk, koji nije prošao nezapaženo.

2007. godine Cisco Ferreira aka The Advent otkriva Ricardov talent.
Ne predugo nakon toga, Cisco izdaje Ricardove trake na njegovom Kombination Research labelu,
a slijede izdanja i remixevi za artiste kao što su A. Paul, Advent, Sven Wittekind, Christian Fischer i DJ Murphy.
Krajem 2007, Cisco, Ricardo i prijatelj Paulo Gomes pokrenuli su label CodeWorks , koji je sa svojim
prvim izdanjem odmah dokazao da će biti uspješan, rasprodaje se u jednom tjednu.

Ova nova motivacija gurnula ih je prema novom projektu: Advent vs Industrialyzer.
Sa trenutnim izdanjima na Drumcode, kao i nadolazeće izdanja MB Electronics, Beat Disaster,
Theory, itd., ovaj dvojac ima obećavajuću budućnost!

More information at:
http://www.the-advent.com/
http://www.myspace.com/industrialyzer
http://www.ad-bookings.com/

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1643
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt